Lolipop Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 morš še povedat kaj vozš.. poj bo pa dost.. imena neb blo treba.. :) haha... lejga k se spet neki pametnga dela xD :D
Lolipop Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Če to povem, se bo ustrašla, ker mam tok velizga. :D Uff... can't wait to see :naughty: :010
JMatic Objavljeno Maj 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 they call him Mr. 10...inch that is :D
Grilzz Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Ah daj no daj! :unsure: Bo šala še ušla izpod nadzora, potem bo pa kakšna razočarana nad mojo finomehaniko. :D
Lolipop Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Ah daj no daj! :unsure: Bo šala še ušla izpod nadzora, potem bo pa kakšna razočarana nad mojo finomehaniko. :D HaHa.. na konc boš uletu z enmu starmu tomosom :lol1:
Schmid87 Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 haha... lejga k se spet neki pametnga dela xD :D vedno in povsod
Grilzz Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 HaHa.. na konc boš uletu z enmu starmu tomosom :lol1: A veš da bi skoraj res! .) Se še vedno po glavi tolčem, ker sem zamudu eno blazno lepo priložnost, da bi si omislil colibrija T12 letnik 69! Drugače pa stavim, da imam med nogami enega med večjimi. Vsaj v tem podforumu. :whistle: Pa še zadnji sedež ima kar udoben. :naughty: Samo povedat moraš kam naj uletim! :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 ne ti nm pubeci.. dečva z rovt :D tk je :winkiss: a se tut jst lohk predstavm :whistle: sam štulš se :grim Škoda, nam pa telefoni :D katastrofa :BUA: sicer pa rokyca...hmmm :naughty: :naughty: jest pa stevilke nimam... :winkiss: vsak izgovor je dobr :krneki: .)
_Fingi_ Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Hehe, jest mam pa izpit :whistle: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Hehe, jest mam pa izpit :whistle: :whistle: varno vožnjo blonđi :yea1: čestitam
_LuX_ Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Hehe, jest mam pa izpit :whistle: :whistle: hoho tis pa hitr, čestitam :)
Lolipop Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) Fingi zdej ns boš ukol furou k bo mrz pa dežval :naughty: Braaavoo* :worship: Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil Lolipop
Jerry_exc Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 jao jao fingi to ne smes naglas povedat zdej bos pa pov leta pjance okol furov :whistle:
Lolipop Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 jao jao fingi to ne smes naglas povedat zdej bos pa pov leta pjance okol furov :whistle: Se bo usaj sam mal streznu :naughty:
Schmid87 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Hehe, jest mam pa izpit :whistle: :whistle: zdj bom pa lohk prbit :D
Minnie Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 topčnt ko pravm ja :) pa če rečer karkol, bomr še zmer za tem stou :) hah.. pa ne mi govorit, da to nu res kr em da je res :) tko d sam pšššššt :> nč fantej in dekelat, js grem pčad v mižpve ^^ ammm....glavn d veš, hehe. :worship: :lol1: Blo premau soka v vodki? ;) alo!!!!dns, ja, dns se podera rekorde ljudje!!!!!!! :D ajde plesat usi....če bote kej u lj v cajtu parade pokličte minnie da gremo na per:Daja sej res..mogoče mi2 ke prletiva na Gorensk... :OK: aj mala prnes pištolce pa wuwu pa fotiča pa keš....see ya :winkiss: bed...pol pa napiše, nej mene kličejo...moj telefon je poun vode, pa plava zvok u njem, tk d tut če je kdo klicu, ne vem. :D na Gorenskem lih ne vem če sva ble, hehe...pojma nimam....pa ne vem al se mi sam zdi, al je biu moj soplesalc res ženskega spola? :unsure: Blo je fajnu, jp. :D Sam do Zbilj nama nekak bl ni ratal pridt, hmm... :blush: Pridem :whistle: ni te blo nikjer... :trance_33_sleep: rekord je padu :) maturantske parade so zakon :) Daaaaaaaaaaa, rekoooooooooooord. :D Zapisani smo v zgodovini, ma ke dobro! :D Waaaa. :D Hehe, jest mam pa izpit :whistle: :whistle: Oppa, mali ----> ČESTITKE!!! :worship: :yea1:
Schmid87 Objavljeno Maj 21, 2008 Opozori Objavljeno Maj 21, 2008 ammm....glavn d veš, hehe. :worship: :lol1: Blo premau soka v vodki? ;) :whistle: vse zanikam..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se