Jerry_exc Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 tkole je...ce do pondelka na bo navitja, grem po novga... motor? :evilgrin:
JMatic Objavljeno Maj 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 (popravljeno) ne, tri pikce :D sm su ze do sterna dns, pa mal prasat cena pa to...pa je 200eur mal vec.ni bas velik dnar.. tko da:D Popravljeno Maj 29, 2008. Popravil Im_a_ridah
Jerry_exc Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 ne, tri pikce :D sm su ze do sterna dns, pa mal prasat cena pa to...pa je 200eur mal vec.ni bas velik dnar.. tko da:D pun si ti dnarja poj :unsure:
Schmid87 Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 ne, tri pikce :D sm su ze do sterna dns, pa mal prasat cena pa to...pa je 200eur mal vec.ni bas velik dnar.. tko da:D pa k sta prodajalca sam debel pogledala k si prašou kva rabš.. k da bi prvič slišala :D (no ja, sj mugoče pa sta) :P
JMatic Objavljeno Maj 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 (popravljeno) Jest grem pa jutr gume zamenjat :yea1: nice! pun si ti dnarja poj :unsure: samo vcasih..zdj k sm u penziji pa to kr gre :D pa k sta prodajalca sam debel pogledala k si prašou kva rabš.. k da bi prvič slišala :D (no ja, sj mugoče pa sta) :P haha... dj raj do benota stop :D Popravljeno Maj 29, 2008. Popravil Im_a_ridah
_Fingi_ Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 KLIK Evo vm gangbang, v katerem lahko še sodelujete :whistle:
JMatic Objavljeno Maj 29, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 hahah fiftyju sm douzn 40 centou :D thx dobis z obrestmi :D :alien1:
Jerry_exc Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 hahah fiftyju sm douzn 40 centou :D thx dobis z obrestmi :D :alien1: oooo pa nisi tok pun kukr zgledaš :whistle:
Schmid87 Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 haha...dj raj do benota stop :D tr00 :D Fifty, haha a si mahov? :D yap, sm :D KLIKEvo vm gangbang, v katerem lahko še sodelujete :whistle: hah :D če bi dobr zgledala neb meu nč proti :D hahah fiftyju sm douzn 40 centou :D thx dobis z obrestmi :D :alien1: nč več :D eeejjj... kje so ble obresti!?!!? :D
Roky Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 yap, sm :D Sej bi pršu za tabo, ampak se mi je mudil... :)
Minnie Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 Tacajt se bom pa spočil... :lol1: :lol: Te bo zmatral vzpon z vzpenjačo? :P Sprememba zračnga tlaka, pa to. ;) včeri fočk, dons fočk... :whistle: fuf, ti si pa stalna gostja. :D Še zame se pofočki kak dan. ;) obvezno :D pač bomo mal plezal čez ograjo.. ampak ni panike :D Jp, bomo mel še plezanje. :D No, sej zanč sm ugotovla, d se da z druge strani tut skoz vhod prit. :D ^_^
pjero Objavljeno Maj 29, 2008 Opozori Objavljeno Maj 29, 2008 zaspanci :) matr me glava boli.. :closedeyes: :) tud mene je zob bolu,ko je biu votu...
Schmid87 Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Sej bi pršu za tabo, ampak se mi je mudil... :) drkat? :D Jp, bomo mel še plezanje. :D No, sej zanč sm ugotovla, d se da z druge strani tut skoz vhod prit. :D ^_^ eh.. čez vhod je prelahko :D tud mene je zob bolu,ko je biu votu... sj problem je v tem da moja glava ni votla.. ni mi jasn :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Roky, maš že zamenano gumo? Matr se fajn počutm tkole ob konc tedna... čeprou šiht mal bedira vse skp... se dons kam gre? :unsure:
alees Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 KLIKEvo vm gangbang, v katerem lahko še sodelujete :whistle: Jao hahaha kva pa čem nek na konc navrst, sploh nam vedu kam porivam pizda.. al žoko al ke nekam u prazno haha :D Svaaka čast žoki an...
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Roky, maš že zamenano gumo? Matr se fajn počutm tkole ob konc tedna... čeprou šiht mal bedira vse skp... se dons kam gre? :unsure: Jutri ob 8.30 sm naročen, me je danes tale dž mal zajebov, ker sm do zdele delov :BUA:
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Jutri ob 8.30 sm naročen, me je danes tale dž mal zajebov, ker sm do zdele delov :BUA: Tud jaz se lahko pohvalm s tremi gumami za kros :naughty: Jutr bomo namontiral pa gasa :P sori k se umešavam sam sm veseu hehe :P
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Tud jaz se lahko pohvalm s tremi gumami za kros :naughty: Jutr bomo namontiral pa gasa :P sori k se umešavam sam sm veseu hehe :P Hehe, zakon :OK: sam, da se voz :D
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Hehe, zakon :OK: sam, da se voz :D kdja pridš na vas mal naokol :P
Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 kdja pridš na vas mal naokol :P Kaj? Tegale ne razumem čist, hehe :D
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Kaj? Tegale ne razumem čist, hehe :D Kdaj prideš na vas k meni malo naokoli me pozdravit? Prevod: kdaj se boš kej oglasu :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se