Roky Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Kdaj prideš na vas k meni malo naokoli me pozdravit? Prevod: kdaj se boš kej oglasu :) Aja to, hahaha, tist vas me je zmotilo :D Pa pridem kdaj k bom šov mal na ride, se bom spotoma oglasu .) sam počak, da dobim auspuh - če je na zalogi, bo drug tedn :)
reesko Objavljeno Maj 30, 2008 Objavljeno Maj 30, 2008 Aja to, hahaha, tist vas me je zmotilo :D Pa pridem kdaj k bom šov mal na ride, se bom spotoma oglasu .) sam počak, da dobim auspuh - če je na zalogi, bo drug tedn :) Poklič pa bo :)
Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 Jao hahaha kva pa čem nek na konc navrst, sploh nam vedu kam porivam pizda.. al žoko al ke nekam u prazno haha :D Svaaka čast žoki an... js če bi biu baba bi se tut tkole gonu :) Poklič pa bo :) opa :P na poziv :rolleyes:
Roky Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 Poklič pa bo :) Vsekakor :OK: Fifty, Fingi :**** :)
Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 Fifty, Fingi :**** :) :** res da smo se srečal šele v kranju.. pač me je šiht zadržou spet.. ju3 sm pa frej :) zdele grem pa ležat mal pa gledat muvi.. da se končno spočijem (upam) :) čauč ^^ :*
Roky Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 :** res da smo se srečal šele v kranju.. pač me je šiht zadržou spet.. ju3 sm pa frej :) zdele grem pa ležat mal pa gledat muvi.. da se končno spočijem (upam) :)čauč ^^ :* Hehe, jp. Jutr zvečer magari kšna drinka, če boš mel čas :) Nočkooo :004
Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 sup suckazzzzzzzzzzz :D h00 U callin sucka.. you.. lollipop :D
Roky Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 sup suckazzzzzzzzzzz :D `sup niggah :D thx za družbo danes :yea2:
Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 `sup niggah :D thx za družbo danes :yea2: a sta seksala v sanjah? ^_^
Roky Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 a sta seksala v sanjah? ^_^ Haha ja na hodniku na omari :lol1: a se še spomneš, hahaha, z Manjo sm jedu rižoto v hodniku na omari, hahha :lol1: Si zvečer za kšno osvežilno drinko po tejle vročini? :) Drugač pa RSka ima nove čevelce :yea2: madonca še drsijo :D
Jerry_exc Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 Haha ja na hodniku na omari :lol1: a se še spomneš, hahaha, z Manjo sm jedu rižoto v hodniku na omari, hahha :lol1: Si zvečer za kšno osvežilno drinko po tejle vročini? :) Drugač pa RSka ima nove čevelce :yea2: madonca še drsijo :D kaj pa drinka popovdne?
JMatic Objavljeno Maj 31, 2008 Avtor Objavljeno Maj 31, 2008 evo. pokrov za 5rco je dobiu se zgornjo plast :D se eno al pa dve...pa motor :D
Roky Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 kaj pa drinka popovdne? Sm bil pr Fingiju zdej pa do 18ih - 19ih nikamor nemorm :( evo. pokrov za 5rco je dobiu se zgornjo plast :Dse eno al pa dve...pa motor :D Hahah :D
_Fingi_ Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 Jest sm se dons tud igrou :whistle: Ne ozirejte se na nered :whistle:
JMatic Objavljeno Maj 31, 2008 Avtor Objavljeno Maj 31, 2008 o pravilno si se odlocu :D ps> cist nc ti ne zavidam, samo enkra sm dau dol masino iz mitota, pa nikol vec :D
Igorr Objavljeno Maj 31, 2008 Objavljeno Maj 31, 2008 Jest sm se dons tud igrou :whistle: Ne ozirejte se na nered :whistle: Kuga pa ti ustvarjaš spet? :)
Schmid87 Objavljeno Junij 1, 2008 Objavljeno Junij 1, 2008 Haha ja na hodniku na omari :lol1: a se še spomneš, hahaha, z Manjo sm jedu rižoto v hodniku na omari, hahha :lol1: Si zvečer za kšno osvežilno drinko po tejle vročini? :) Drugač pa RSka ima nove čevelce :yea2: madonca še drsijo :D lol :D yap :D nice Jest sm se dons tud igrou :whistle: Ne ozirejte se na nered :whistle: DEX-ov sindrom :P
Jerry_exc Objavljeno Junij 1, 2008 Objavljeno Junij 1, 2008 fingi a ga boš kej spedenv al sam tko popravlaš/servisiraš?
_Fingi_ Objavljeno Junij 1, 2008 Objavljeno Junij 1, 2008 Morm zamenat bat... mal razmišlam če bi dal kkšn več frgazr pa nižov glavo, sam ne vem ... mogoče, bom vidu :rolleyes:
Jerry_exc Objavljeno Junij 1, 2008 Objavljeno Junij 1, 2008 Morm zamenat bat...mal razmišlam če bi dal kkšn več frgazr pa nižov glavo, sam ne vem ... mogoče, bom vidu :rolleyes: pomoje se ne splača... itak ga boš hmav zamenov ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se