JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 je kdo mogoce za km pelat se popoudne ? uf če bi jest dobu 1€ za vsak sravb k ga zgubim med vozno... kva bi blo to dnarja :) bi si loh bencin kriv s temu :whistle: hahaha :DD
Schmid87 Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 je kdo mogoce za km pelat se popoudne ? js sm za pelat km :D ampak nevem kdaj me bojo poklical na šiht... sm rezerva dons :) sicer pa, ob 15ih grem pogledat monster truckse na parkiriše za iskro :) če je pa vstopnina, bom pa obrnu.. :)
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 pizda jest bi su pa planino hekat :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 poj pravš da se KTMov ne splača nabavlat :D ker se razšravfajo? :D to se ti vsak motor po terenu ratzšravfa če ne pazš ;)
Schmid87 Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 pizda jest bi su pa planino hekat :D js bom dons še naredu ene 100km po planini :) to se ti vsak motor po terenu ratzšravfa če ne pazš ;) poj če bi slučajn nabavu DUKE II (ko odplačam kazni, in pršparam keš za njega) se nimam kj za bt da mi mi stran padal :P
Jerry_exc Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 kšn šravb je treba pogledat vsake tok časa zarad vibracij pr vsakmu motorju... sam itak se sliš da neki rožla če se ti kšn odtegne ;)
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Greste za iskro na bigfute z motorji? :whistle:
Schmid87 Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Greste za iskro na bigfute z motorji? :whistle: js z avtam :) če me še navjo do takrt klical na šiht. k so bli na Đesenajs je blo baje 20€ za plačat, ampak to so le govorice :)
Jerry_exc Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ja če hočš notr... ponavad se kje zad pride za kšno ograjo pa se vid mem reklamnih plakatov alpa kej...
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Bemtiš :whistle: Mitofreak pa Roky, dons sm se počutla kt na skutrčku za vama :blink: :D Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil Lolipop
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: Ja Lolipop, na čem si pa bla :P
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Bemtiš :whistle: Mitofreak pa Roky, dons sm se počutla kt na skutrčku za vama :blink: :D :blink: :blush: :ninja: Če ga je pa Jovo gonu :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: Ja Lolipop, na čem si pa bla :P lol :D to pomen, da sva dobr nardila, ane? :D Ta tedn, če boš mel še kej cajta bi nastavla dokonca :blush:
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Zgleda da res :P Em ja, zdej jutr še ne morm, pol morm pa eni frendici še avtoradio pa zvočnike zrihtat, mi bo en popoldan šu...pa na kolo, pa na šiht morm tud it, tko da ne vem, za vikend bom meu spet cajt... med tednam pa sam tko, po kkšno urco...
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Zgleda da res :P Em ja, zdej jutr še ne morm, pol morm pa eni frendici še avtoradio pa zvočnike zrihtat, mi bo en popoldan šu...pa na kolo, pa na šiht morm tud it, tko da ne vem, za vikend bom meu spet cajt... med tednam pa sam tko, po kkšno urco... Okeeeej, pa med vikendom, še bolš...bo spet mal smeha :D
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Bemtiš :whistle: Mitofreak pa Roky, dons sm se počutla kt na skutrčku za vama :blink: :D haha kje to :D :blink: :blush: :ninja: Če ga je pa Jovo gonu :D lol :D to pomen, da sva dobr nardila, ane? :D Ta tedn, če boš mel še kej cajta bi nastavla dokonca :blush: ej pocas sm su :krneki:
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 haha kje to :D ej pocas sm su :krneki: Se strinjam, 192 je počas :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Se strinjam, 192 je počas :D Roky! Sm ti reku da ne šoltej še v tretjo, k še ni ulaufan :P :P :P :P :whistle:
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 aja tm ?? ce me je pa krc u nogo pa sm mogu ustavt ti si bla pa ? a je bla corsa ? a na motorju? a je biu ksn motor tm? Se strinjam, 194 je počas :D :whistle:
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Roky! Sm ti reku da ne šoltej še v tretjo, k še ni ulaufan :P :P :P :P :whistle: Hahahahahha :D aja tm ?? ce me je pa krc u nogo pa sm mogu ustavt ti si bla pa ? a je bla corsa ? a na motorju? a je biu ksn motor tm? :whistle: Ona je Maruša :slap: je bla s Kokom na CBRi.
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: :kva2: Ja Lolipop, na čem si pa bla :P Hondica je bla... :naughty:
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Hondica je bla... :naughty: oo... si zdej kej žalostna k ne vibrira več? :naughty: :naughty:
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Hahahahahha :D Ona je Maruša :slap: je bla s Kokom na CBRi. :krneki: :unsure: :naughty: :naughty: I feel stupid :D Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil Im_a_ridah
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 oo... si zdej kej žalostna k ne vibrira več? :naughty: :naughty: ja no.. k d mu je blo treba zic poštimat :angry: :D
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 mors neki tazga :> http://www.turbogadgets.com/wp-content/upl...hmibod-ipod.jpg
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ja no.. k d mu je blo treba zic poštimat :angry: :D se je treba pol po vožni mal bl pomatrat, a ;) mors neki tazga :> http://www.turbogadgets.com/wp-content/upl...hmibod-ipod.jpg niiice :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se