Jerry_exc Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 mors neki tazga :> http://www.turbogadgets.com/wp-content/upl...hmibod-ipod.jpg a to po ritmu muske dela :whistle:
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 mors neki tazga :> http://www.turbogadgets.com/wp-content/upl...hmibod-ipod.jpg neki podobnga mam že.. sam d je rozn xD :rolleyes:
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ou damn :D jo pa da take fest babe nimate tipou.... to bi mogl bit prepovedan...do 18ga :D tko k alko haha :D sj nimas pikni Ipoda ? :D a to po ritmu muske dela :whistle: haha i hope not...ce mas ksnga damjana murkota zna bit pizdarija :D
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ou damn :D jo pa da take fest babe nimate tipou.... to bi mogl bit prepovedan...do 18ga :D tko k alko haha :D sj nimas pikni Ipoda ? :D kaj prepovedan.. čaki kaj pa moje potrebe :whistle: LoL nene pinki je neki druzga
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 kaj prepovedan.. čaki kaj pa moje potrebe :whistle: LoL nene pinki je neki druzga ja kwa naj jest cakam na tvoje potrebe :D nc nam, pr mojih 35ih letih... :D :D hm pinki....kwa tocno? a je na slik ? al ne :evilgrin:
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ja kwa naj jest cakam na tvoje potrebe :D nc nam, pr mojih 35ih letih... :D :D hm pinki....kwa tocno? a je na slik ? al ne :evilgrin: sej zdj je že lagalno.. k sm nad 15 :D [že par let drgač ampak dobr...] obnašaš se kt za 14letnga .) amm.. pinki je tist štrik tm :D
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 sej zdj je že lagalno.. k sm nad 15 :D [že par let drgač ampak dobr...]obnašaš se kt za 14letnga .) amm.. pinki je tist štrik tm :D haha ok 14 pa ne no pras Koka :D
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 haha ok 14 pa ne no pras Koka :D koka to ne skrbi.. on pada na babice :D
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 heke kok je car :D :yea1: :yea1:
Lolipop Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 heke kok je car :D :yea1: :yea1: itak... sej vi ste usi no :D če bi kšno besedo u telih vaših "puncah" mn rekl pol bi blo še bolš :D :D
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ja mal smo te izlocl..sori :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ou damn :Djo pa da take fest babe nimate tipou.... to bi mogl bit prepovedan...do 18ga :D tko k alko haha :D sj nimas pikni Ipoda ? :D haha i hope not...ce mas ksnga damjana murkota zna bit pizdarija :D zna bit ja... loh ti slabo rata že zarad ritma :) sm zadnč poslušov zala kliče k je biv murko... haha... zmente se s tajnco :whistle:
Tony Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Se strinjam, 192 je počas :D Aja tolk ti gre tista light weight Aprilia :) Dons mi ni ratal na Zbile.....sm šu en krog do Pirana B) Nazaj grede sm se pa z gorenjsko sekcijo vozu, pol smo ga pa............do doma :P Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil Tony
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Aja tolk ti gre tista light weight Aprilia :) Dons mi ni ratal na Zbile.....sm šu en krog do Pirana B) Nazaj grede sm se pa z gorenjsko sekcijo vozu, pol smo ga pa............do doma :P Uf negre tok, bi do stropa skakov, če bi šlo tok...Tolk se je Mitofreak mem mene prpelov :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Uf negre tok, bi do stropa skakov, če bi šlo tok...Tolk se je Mitofreak mem mene prpelov :D z ''mal'' predelav bi šlo :)
Tony Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) Uf negre tok, bi do stropa skakov, če bi šlo tok...Tolk se je Mitofreak mem mene prpelov :D ajaaaaaaaaaaa, ja nared predelavo tko da daš od r6 mašino not pa bo šlo čez :D Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil Tony
miha Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 (popravljeno) ajaaaaaaaaaaa, ja nared predelavo tko da daš od r6 mašino not pa bo šlo čez :D potem pa rata dvosledno vozilo :evilgrin: brezzamereroky Popravljeno Junij 15, 2008. Popravil miha
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 potem pa rata dvosledno vozilo :evilgrin: brezzamereroky zakaj pa da bi :winkiss:
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 z ''mal'' predelav bi šlo :) Ja pa z velik €€€ :D ajaaaaaaaaaaa, ja nared predelavo tko da daš od r6 mašino not pa bo šlo čez :D Hehehhe, bom mitofreaku en dan na skrivaj dol odšraufov :evilgrin: sej nau porajtov :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Ja pa z velik €€€ :D Niti ne tok... odvisno na kaj ciljaš :)
Tony Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Ja pa z velik €€€ :D Hehehhe, bom mitofreaku en dan na skrivaj dol odšraufov :evilgrin: sej nau porajtov :whistle: ne bo opazu, kje pa sej po predpisih voz :kva1:
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 ne bo opazu, kje pa sej po predpisih voz :kva1: :grim
JMatic Objavljeno Junij 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 Ja pa z velik €€€ :D Hehehhe, bom mitofreaku en dan na skrivaj dol odšraufov :evilgrin: sej nau porajtov :whistle: pa lohk ti dam se gedore. sj kokr ti plastike sraufas, sploh naus prsu do masine hahhaha :DD ne bo opazu, kje pa sej po predpisih voz :kva1: res je!
Roky Objavljeno Junij 15, 2008 Opozori Objavljeno Junij 15, 2008 pa lohk ti dam se gedore. sj kokr ti plastike sraufas, sploh naus prsu do masine hahhaha :DD :fight1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se