JMatic Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 (popravljeno) pah ne, peceno s cebulo :D BUBRIDAH has spoken Popravljeno Junij 18, 2008. Popravil B00Bridah
Jerry_exc Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 pah ne, peceno s cebulo :D BUBRIDAH has spoken Jerry_exc samcked BOOBridah with a large trouth :naughty:
JMatic Objavljeno Junij 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 (popravljeno) trout :D a si kao Ircou :D Popravljeno Junij 18, 2008. Popravil B00Bridah
metuljcica46 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 yap :) opa, neki ti bo nrdila, js bi biu čist zadovoln s tem :) zmenen ^_^ lohk pa tut SMS pošleš če ti ni predrago :lol: opa, opa.. kr probam nj te :P ne se tko ponujat k mikena :lol: ampak vseeno te bom :P morgen dečva :D a ti bi bil zadovoljen, hmmm..sicerpa tipi itq skp držite :yes: ni drago ni nč se ne ponujam, sj "try me" je lahko mišlen v večih pomenih... :naughty: :grimUuuuuuuuuuuu, glej, glej...ta je pa čist divja ratala :grim In kaj morm sabo prnest, kšne lisice, bič...? :whistle: :D :D :D Vedno globje, aaaa :naughty: Mal morm, nemorm iz svoje kože :D tukaj pr teb pa hm..sj niti nimam kej za komentirat :unsure:
Roky Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 tukaj pr teb pa hm..sj niti nimam kej za komentirat :unsure: :D A dobim nalepkice :whistle: :blush: B00bridah: thanx for coffe :OK: Aja pa fočk...je blo prov fajn se mal na sončku gret :OK:
Jerry_exc Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 hehe np :D fock :alien1: a bo jutr kdo na cest... jest bom poštarja čakov ko otrok liziko poj pa če bo sreča vozt v novi opremi... če ne bo pa v stari ;)
Schmid87 Objavljeno Junij 18, 2008 Opozori Objavljeno Junij 18, 2008 Jerry_exc samcked BOOBridah with a large trouth :naughty: wnb IRC :D a bo jutr kdo na cest... jest bom poštarja čakov ko otrok liziko poj pa če bo sreča vozt v novi opremi... če ne bo pa v stari ;) js bom na cest :D ene 12urc :P
Jerry_exc Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 wnb IRC :D js bom na cest :D ene 12urc :P ti nisi zanimiv k boš pizzadiliveryboyopus :whistle:
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 ti nisi zanimiv k boš pizzadiliveryboyopus :whistle: :closedeyes:
Lolipop Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 :wub: waaa... muvistarko sm vidla
miha Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 :wub: waaa... muvistarko sm vidla ja in moje pa še nis :naughty:
Lolipop Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 ja prou... kdaj se prpel mem mene :D
Roky Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 http://www.email.si/blog/juremegy/objava/26157 Hahahahaha, evo naju z Jovotam, ko naju je včerej ena bejba slikala :D
Roky Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 pozerja :P Eh jest sm zamudu slikanje, sm prehitr odpelov :D
Tony Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 http://www.email.si/blog/juremegy/objava/26157 Hahahahaha, evo naju z Jovotam, ko naju je včerej ena bejba slikala :D uuuuu glej jih jebače :D :yea1:
Jeger Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kje ste vi kofetkarji .... sm bil prejle pr jezeru na kavi vs pa nikjer ..... kaj je zdej to
Roky Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kje ste vi kofetkarji .... sm bil prejle pr jezeru na kavi vs pa nikjer ..... kaj je zdej to :whistle: :whistle: :whistle:
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 kje ste vi kofetkarji .... sm bil prejle pr jezeru na kavi vs pa nikjer ..... kaj je zdej to služba :) ej roky, aj bla saj huda deklina, ta k je slikala? :D
Roky Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 služba :) ej roky, aj bla saj huda deklina, ta k je slikala? :D Simpatična je bla, ja :) Ti pa drugič mal glej mem koga vozš :D najbolj zjeban od sonca hodm dam ti pa mem mene z odprtim šipam - tam pri Pircu, eheheh :) đufko: mi je poslala HQ fotko, ker sem ji na mail pisal tko, da me spomn, da ti pošljem :P
Schmid87 Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 Simpatična je bla, ja :) Ti pa drugič mal glej mem koga vozš :D najbolj zjeban od sonca hodm dam ti pa mem mene z odprtim šipam - tam pri Pircu, eheheh :) đufko: mi je poslala HQ fotko, ker sem ji na mail pisal tko, da me spomn, da ti pošljem :P opa, kdaj gremo na drink z njo? :D haha (tripple penetration) :D jah sori no.. vrjetn mi je sonce v glavo svetu :D u drugo bom bl pozorn :P
Roky Objavljeno Junij 19, 2008 Opozori Objavljeno Junij 19, 2008 opa, kdaj gremo na drink z njo? :D haha (tripple penetration) :Djah sori no.. vrjetn mi je sonce v glavo svetu :D u drugo bom bl pozorn :P Hehehehe glej ga :D kuj za akcijo :P Hehe, ni panike :P Đufko kdaj greva spet pozirat :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se