Lolipop Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 mahaaaaaaaaa :D no sj bi lohk drgac hehe caki caki..a ti si gledala pol za naprej? a ti ksne plane delas ? :naughty: :naughty: Plani so taki, da me častiš enkrat eno furco. Sej se te bom fejst držala, da me nau odpihnl :D bos mogu seen kindrzic nastimat ;) Kvaj zdej to! ne se delat norca :P sej ne veš sploh pa ne pr babah Ja k smo use tko pokvarjene :naughty:
miha Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 Ja k smo use tko pokvarjene :naughty: porednice
JMatic Objavljeno Junij 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 bos mogu seen kindrzic nastimat ;) hahaha :D sej ne veš sploh pa ne pr babah troo troo :krneki: imar kdaj greš ti na beled? pizda...nvm...k zdj je kr folk zaceu prhajat k nm na piknik :D nism vedu da mamo piknik haha :D tko da nvm...kasnej kokr sm mislu ...
miha Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 imar kdaj greš ti na beled? pizda...nvm...k zdj je kr folk zaceu prhajat k nm na piknik :Dnism vedu da mamo piknik haha :D od kdaj si pa ti imar ?????
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 od kdaj si pa ti imar ????? IM_A_Ridah njegovo turško ime pod krinko ;)
JMatic Objavljeno Junij 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 troo troo...edin zdj sm TIT, BOOB al pa JOSKO/A :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 troo troo...edin zdj sm TIT, BOOB al pa JOSKO/A :D sej jest vem zakva mate piknik doma ;) (aka roštiljado) zato k ste učer fuzbal zmagal :naughty:
JMatic Objavljeno Junij 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 sej jest vem zakva mate piknik doma ;) (aka roštiljado) zato k ste učer fuzbal zmagal :naughty: hahaha dobr da ne gledam fuzbala...ce ne bi pomoje dojel kwa je fora :D
miha Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 hahaha dobr da ne gledam fuzbala...ce ne bi pomoje dojel kwa je fora :D in kaj je fora???? :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 hahaha dobr da ne gledam fuzbala...ce ne bi pomoje dojel kwa je fora :D kva se zej spet neki neumnga delaš... turk si pa fuzbala ne gledaš ;) KAO :P
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 nč letim se jest mal umit na bled...
JMatic Objavljeno Junij 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 seprav so najbrz igral turki? ne, resno ne gledam fuzbala heh :\ nč letim se jest mal umit na bled... dijo :D da naus prevec vode umazou :D
Roky Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 maja :) če se ze dovg nismo vidl vsi na kupu pa tak lep vreme je pa noben ne pokaze nobenga interesa :) bova pa šla z imarjam sama ;) a je tko imare :P Jest sm tle :yea2: Sam upejmo, da nebo kšn dž popoldne :BUA: Imar, dej pejt ti jutr na Bled pa gremo dons v Medvode kšno rečt :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 Haha, sploh ni blo treba v Medvode hodt da se srečamo :D :D imar, a si se nasonču :D mene je res opekl :rolleyes: fak Jerry, tale tvoja je pa .... :eek: :eek: :kva1: :worship:
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 Haha, sploh ni blo treba v Medvode hodt da se srečamo :D :D imar, a si se nasonču :D mene je res opekl :rolleyes: fak Jerry, tale tvoja je pa .... :eek: :eek: :kva1: :worship: hm... se mi je zdel da si neki pisan gledov pa počas dojev da sva v kompletu ;) :P
_Fingi_ Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 hm... se mi je zdel da si neki pisan gledov pa počas dojev da sva v kompletu ;) :P :blush: :blush: sorčy :blush: :blink:
Jerry_exc Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 oh zakaj... take stvari vzamem kot kompliment ;)
JMatic Objavljeno Junij 21, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 evo me doma :D jest sm su u medvode samo za 10 minut, tko da jerry te nism niti klicou
_Fingi_ Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 evo me doma :D jest sm su u medvode samo za 10 minut, tko da jerry te nism niti klicou a bi se ti dal it do paga jutr? :whistle:
miha Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 fak Jerry, tale tvoja je pa .... :eek: :eek: :kva1: :worship: kaj to
Lolipop Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 evo me doma :D jest sm su u medvode samo za 10 minut softič :D
miha Objavljeno Junij 21, 2008 Opozori Objavljeno Junij 21, 2008 softič :D ja a ti si pa bla kej več :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se