Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Alo zbilaši, a je na zbiljah samo un kafič (dotik al kaj je) al je še kakšna druga reč direktno ob jezeru? Tko bliz jezera ni pomoje nobene, nism pa šur :trance_33_sleep: Sej je Dotik dost velk...čez pol Zbilj :D
JMatic Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 dotik je direktno ob jezeru :D
gebre Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mal zajebov :whistle::D mislu sem rečt, če je še kakšen kafič, razen dotika, direktno ob jezeru :D Sem bil včeraj tam, pa sem porjatal, da so vsi "naši" labodi prebegnil za zbilje :krneki: ;)
Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Mal zajebov :whistle::D mislu sem rečt, če je še kakšen kafič, razen dotika, direktno ob jezeru :D Sem bil včeraj tam, pa sem porjatal, da so vsi "naši" labodi prebegnil za zbilje :krneki: ;) Mislm, da ni :unsure:
JMatic Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 hahah :D sam uni labodi direkt smrkajo, pa kruljo :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 zej je bols :) jest bi se velik vec naredu :D
JMatic Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 mam jest tut se plane, sam nimam se orodja mam pa se tole za dokonct
Lolipop Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 važn, da jst tud ene razlike ne vidm :D Babe pač :P
Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 važn, da jst tud ene razlike ne vidm :D Babe pač :P Ne se sekirat, z leti vse pride :D Jovo, a lahko pridem en dan v živo pogledat tole kako ustvarjaš tale zic :whistle:
Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 http://24ur.com/novice/crna-kronika/strelj...ec-na-begu.html :blink: :blink: :blink: a še na kofetu namo mel miru?
JMatic Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Ne se sekirat, z leti vse pride :D Jovo, a lahko pridem en dan v živo pogledat tole kako ustvarjaš tale zic :whistle: heh takoj ko dobim dreml :D pa ce te ne skrbi da te bo ksn tedn vse pikal...tko da se bos praskou....fajn...pa znoru bos... :D ampak bom meu vsaj se enga sotrpina haha :D http://24ur.com/novice/crna-kronika/strelj...ec-na-begu.html :blink: :blink: :blink: a še na kofetu namo mel miru? gadno :\
Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 heh takoj ko dobim dreml :D pa ce te ne skrbi da te bo ksn tedn vse pikal...tko da se bos praskou....fajn...pa znoru bos... :D ampak bom meu vsaj se enga sotrpina haha :D Haha, ni panike, bom imel kombinezon gor :P Ti sam poklič :D
JMatic Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 važn, da jst tud ene razlike ne vidm :D Babe pač :P hah a une praske si pa takoj opazila :DD
irency Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 http://24ur.com/novice/crna-kronika/strelj...ec-na-begu.html :blink: :blink: :blink: a še na kofetu namo mel miru? Roky to pa za Medvode res ni kei tazga!Čudn da se to ne zgodi večkrat, če sam mal pogledaš, kakšn folk tm živi!
Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 Roky to pa za Medvode res ni kei tazga!Čudn da se to ne zgodi večkrat, če sam mal pogledaš, kakšn folk tm živi! čist taprav ghetto mate :P bling, bling...yeaaaaaaah my nigaaah
irency Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 čist taprav ghetto mate :P bling, bling...yeaaaaaaah my nigaaah Lohka bi skor tko rekl ja :?
JMatic Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 etimologija The term 'Ghetto' was originally used to refer to the Venetian Ghetto in Venice, Italy where Jews were forced to live. The word "ghetto" actually means "foundry" in Italian, a reference to a foundry located on the same island as the area of Jewish confinement.[2]
Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 I feel smart :D to bi mogla Wikipedia rečt :P
JMatic Objavljeno Junij 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 (popravljeno) hah ne zna govort :D sam da so po Freudu 4 faze. oralna, analna, falicna, genitalna IM ON FIRE! Popravljeno Junij 23, 2008. Popravil B00Bridah
Roky Objavljeno Junij 23, 2008 Opozori Objavljeno Junij 23, 2008 hah ne zna govort :D sam da so po Freudu 4 faze. oralna, analna, falicna, genitalna IM ON FIRE! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se