miha Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 (popravljeno) Jst vem zaenkrat samo to, da grem na motor :grim blagor moj se bo dons u barvo obleku baje :krneki: Popravljeno Junij 25, 2008. Popravil miha
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 blagor moj se bo dons u barvo obleku baje :krneki: Bil sm pr teb in tebe ni :closedeyes: in nazaj grede z Rakitne sm bil spet pr teb in še vedno te ni blo. :whistle: Madona tisti vaš'i tlakovci se tko svetjo, da še gor nism upu :D
miha Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Bil sm pr teb in tebe ni :closedeyes: in nazaj grede z Rakitne sm bil spet pr teb in še vedno te ni blo. :whistle: Madona tisti vaš'i tlakovci se tko svetjo, da še gor nism upu :D :headbang: :headbang: :headbang: ej ucer me sploh ni blo nč doma delu cev dan do 8 zvečer ah ti kr zapel je tut ze ole kaplov po njih :whistle: drgac pa te dni me ne bo kej dost doma dokle bo sonce pa da bojo mel kmetje košno morm mal delat da kej zasluzm
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 :headbang: :headbang: :headbang: ej ucer me sploh ni blo nč domadelu cev dan do 8 zvečer ah ti kr zapel je tut ze ole kaplov po njih :whistle: drgac pa te dni me ne bo kej dost doma dokle bo sonce pa da bojo mel kmetje košno morm mal delat da kej zasluzm Pridn si ni kej :yes: no ja pa drugič ne ;)
miha Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Pridn si ni kej :yes: no ja pa drugič ne ;) no upam da se ne boš zdej preveč navozu na rakino da bomo se pol kej hodil gor k bom mev jst izpit nazaj
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 no upam da se ne boš zdej preveč navozu na rakino da bomo se pol kej hodil gor k bom mev jst izpit nazaj Tale tvoj izpit se vleče :evilgrin: ne ni panike dokler je dnar pa zdravje še gre :whistle:
miha Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Tale tvoj izpit se vleče :evilgrin: ne ni panike dokler je dnar pa zdravje še gre :whistle: jbg take mamo ce smo poredni ke po cest a mislš dnar za benz pa za sok na rakitni hehehe na sred sezone pa še za gume :naughty:
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 jbg take mamo ce smo poredni ke po cest a mislš dnar za benz pa za sok na rakitni hehehe na sred sezone pa še za gume :naughty: Ja k si glih gume umenu :yes: jih morm nujno zamenat
miha Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Ja k si glih gume umenu :yes: jih morm nujno zamenat no ja do zacetka druzga mesca maš cajt da jih boš pol ulafau k bova šla gor da ne boš prehitr
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 no ja do zacetka druzga mesca maš cajt da jih boš pol ulafau k bova šla gor da ne boš prehitr JA ja :yea1:
JMatic Objavljeno Junij 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 jest grem pa do obale pogledat zdele :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 jest grem pa do obale pogledat zdele :D oh jest se ga bom šu pa za vikend nažgat dol ;)
JMatic Objavljeno Junij 25, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 oh...jest bi tut su zgat mislim :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Evo mene, lepo doma... je Cagivca zdržala... skor brez problema :worship: Jovo, škoda k nism vedu da si na obal, bi kej na obisk pršu lih spotoma :D :D
Jerry_exc Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Evo mene, lepo doma... je Cagivca zdržala... skor brez problema :worship: Jovo, škoda k nism vedu da si na obal, bi kej na obisk pršu lih spotoma :D :D skorej brez problema?
_Fingi_ Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 skorej brez problema? Eh, malenkosti... tista palčka pr šalteblu se mi je skoz odšraufvala, tko da sm mogu vsake pou ure ustavt pa zašraufat, ker se mi je tačka tok dol spustila, da nism mogu več v nižjo prestavo dt... orodja pa nism meu nobenga da bi zategnu.. Pa, tko sm biu butast da sm motor tko grdo prkirov k sm šu po karto za trajekt, da mi je po tleh zletu pa mam skrivleno ročko za spredno bremzo... pa auspuh podrsan... Pa CTS se neki čudn oglaša zdele... vrjetn je sam zapacan, k sm tako mešanco delou :blush: :blush:
johndir Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 skor brez problema :naughty: :worship:
Stafuc Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 dons vidu enga z rs-ko na kafici :whistle: ni se en no sm nevem s kerim kolesom se je on prepelu (ups motorjem) :D
Roky Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 dons vidu enga z rs-ko na kafici :whistle: ni se en no sm nevem s kerim kolesom se je on prepelu (ups motorjem) :D Kvaj ti jebator :P
Tony Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Zdej grem pa spat :yawn: Lahko noč kofetkarji............
Roky Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 Zdej grem pa spat :yawn: Lahko noč kofetkarji............ najt :)
Jerry_exc Objavljeno Junij 25, 2008 Opozori Objavljeno Junij 25, 2008 jest tud sam še noč rečem... sm športov cev večer ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se