Tony Objavljeno Julij 3, 2008 Opozori Objavljeno Julij 3, 2008 (popravljeno) Sm se hotu dans še na Zbiljah ustavt, pa sm bil že preveč zmatran B) od Zatrnika :naughty: Popravljeno Julij 3, 2008. Popravil Tony
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 fočk.. tony, razočarou si me, ni te blo :) c c c
JMatic Objavljeno Julij 4, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 ha tale varstvo pri delu, sm jest na firmi en test u 10ih minutah rešu pa sm mev narjen :) moj fotr dela na Zavod za Varstvo pri Delu... :D HAPPY JULY 4 EVERYBODY
Tony Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 fočk.. tony, razočarou si me, ni te blo :) c c c A sm kej zamudu :naughty: Feedback please :whistle:
Schmid87 Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 A sm kej zamudu :naughty: Feedback please :whistle: pršu bi, pa bi vedu :P
_LuX_ Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 moj fotr dela na Zavod za Varstvo pri Delu... :D HAPPY JULY 4 EVERYBODY sam mi je res en str fotr tm neki predavov :) :whistle:
Tony Objavljeno Julij 4, 2008 Opozori Objavljeno Julij 4, 2008 pršu bi, pa bi vedu :P Pa glih takrat se dobite k mene ni :rolleyes: :whistle:
miha Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 se sam se izpit nazaj dobim pa pridem kofetkat :whistle:
Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Evo, končno sm jo dobu :yea2: Fifty hvala za pomoč pri izbiri in prevozu :004
Tony Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Evo, končno sm jo dobu :yea2: Fifty hvala za pomoč pri izbiri in prevozu :004 UUUUUUUUU Roky bomba od čelade :eek: Ti pa sam ta najbolš kupuješ :yes: čestitke
Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 UUUUUUUUU Roky bomba od čelade :eek: Ti pa sam ta najbolš kupuješ :yes: čestitke Res je namenjena zelo športni vožnji, te sil, da si ves skrivlen, čene žvižga notr :D Drgač pa ful OK :OK:
JMatic Objavljeno Julij 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 jou sm vidu da si me klicou sele zdj sori :\
Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 jou sm vidu da si me klicou sele zdj sori :\ Ja sm mislu, če greš na kafe :D pa jutr... :P
JMatic Objavljeno Julij 5, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 ju3 grem u Novigrad ce vo vse po sreci :D
Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 ju3 grem u Novigrad ce vo vse po sreci :D Aja, aja...no, če neboš šu, poklič .)
_Fingi_ Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Huh... pozn šiht, šele zdele dam pršu :rolleyes: Roky, lepo tej blo vidt :whistle:
Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Huh... pozn šiht, šele zdele dam pršu :rolleyes: Roky, lepo tej blo vidt :whistle: hvala, enako :)
_Fingi_ Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 hvala, enako :) dej, a bi ti šu jutr na pico ke h B? neki na b, ne spomnem se zdej :rolleyes:
Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 dej, a bi ti šu jutr na pico ke h B? neki na b, ne spomnem se zdej :rolleyes: Baron :) Hm, kosil mam predviden doma :( Lahko gremo pa na kšno pjačko potem, ja :OK:
_Fingi_ Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Baron :) Hm, kosil mam predviden doma :( Lahko gremo pa na kšno pjačko potem, ja :OK: Hm, zdej se z 2ema frendicama menm, no, z 1, k ma baje še eno hudo frendico zravn, da bi šli na bled, ob pol 2eh... maš kej časa, da ne bom sam, k me bo strah :P :whistle: mit dem wagen bi šli :whistle:
Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Hm, zdej se z 2ema frendicama menm, no, z 1, k ma baje še eno hudo frendico zravn, da bi šli na bled, ob pol 2eh...maš kej časa, da ne bom sam, k me bo strah :P :whistle: mit dem wagen bi šli :whistle: Hmmmm...glej, če bom mel kej časa te bom poklicov pa prletim z motorjam gor, ker nemorm nč za sigurno rečt :( Drgač pa kr obe frendice si prvoš :P Sej veš zakaj... .)
_Fingi_ Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Okej... lahko noč pol, mam zutri šiht pomoje :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se