Roky Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Okej... lahko noč pol, mam zutri šiht pomoje :rolleyes: Jest grem tud spat, ja. Nočko :zzz:
Schmid87 Objavljeno Julij 5, 2008 Opozori Objavljeno Julij 5, 2008 Evo, končno sm jo dobu :yea2: Fifty hvala za pomoč pri izbiri in prevozu :004 :D np :) fajna čelada :P
JMatic Objavljeno Julij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Hm, zdej se z 2ema frendicama menm, no, z 1, k ma baje še eno hudo frendico zravn, da bi šli na bled, ob pol 2eh...maš kej časa, da ne bom sam, k me bo strah :P :whistle: mit dem wagen bi šli :whistle: can I come ? :D z mofo seveda...
_Fingi_ Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 Mah kurc, nism šu nč na šiht :) Jah, Boobridah, kamot prideš :) mi bomo baje od ene 2eh naprej tm...
miha Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 ej roky dej se prlet mal pokazat lohk pa tut celo klapo prpeleš
miha Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 kam pa tocno? pejt na rakitno za nazaj se pa pr men oglas na piškotih nam jih je dost od sestričine ohceti vcer ostal
JMatic Objavljeno Julij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 bi rajs ksno hudo frendico pojedu k pa piskote :D
miha Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 bi rajs ksno hudo frendico pojedu k pa piskote :D take boš pa dele u rakitni vidu bikini pa te fore al pa kšno celo brez hehe :whistle:
JMatic Objavljeno Julij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 brez bikini? torej...ce odrinem zdej? bom se ujel ? :D :D
miha Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 brez bikini? torej...ce odrinem zdej? bom se ujel ? :D :D mogoče jst zdej nism biv se gor zato nevem kaj se dogaja
Roky Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 ej roky dej se prlet mal pokazat lohk pa tut celo klapo prpeleš Poklicov bi :D sm bil na Vrhniki, ja :)
Roky Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 P.S. đufko, sam ne omenji tele vožne več :D jebemti pa škatle sred ceste :lol1:
JMatic Objavljeno Julij 6, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 kere vozne :whistle: :naughty:
Roky Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 kere vozne :whistle: :naughty: Heheheh :D Sigurno si se mi smeju v avtu, jest sm pa klel k fuknen, pa vodo sm hotu iz škorna čez zračnike (ki so zadej) spravt vn, pa ni hotla. Kako sm šu čez un križišče pri Qulandiji :lol1:
Roky Objavljeno Julij 6, 2008 Opozori Objavljeno Julij 6, 2008 ja jets sm pokou :D sej...potem mi pa rečeš, da nisi nč vidu na cesto - pa brisavce maš !!! :D :D :D :D :D Sam so ble hugeeeeeeee luže, me je zalival do riti gor :D funny je blo, ja :P
Schmid87 Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 tut js sm se meu dons prou fajn :D pa še brez auspuha sm se vozu pr kangooju :naughty: nevrjetn sound!! :worship: :D vsi so se obračal :P mi je avspuh dol padu že kuj pr mašin.. tko da sm se brez njega vozu :) kšno urco.. matr je blo smeha :D kangoo bencinar, brez avspuha = neprecenljivo :D
Tony Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 (popravljeno) tut js sm se meu dons prou fajn :Dpa še brez auspuha sm se vozu pr kangooju :naughty: nevrjetn sound!! :worship: :D vsi so se obračal :P mi je avspuh dol padu že kuj pr mašin.. tko da sm se brez njega vozu :) kšno urco.. matr je blo smeha :D kangoo bencinar, brez avspuha = neprecenljivo :D Kakšno reklamo ti delaš po cest za pizze :evilgrin: Če boste kej kofetkal dans po 6.uri mi sporočte :afro1: Popravljeno Julij 7, 2008. Popravil Tony
JMatic Objavljeno Julij 7, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 http://24ur.com/novice/svet/tudi-hrvaska-n...de-vinjete.html
Roky Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Jovo, a se greva furat? Dans tud ti z motorjem... :D :D :D
_Fingi_ Objavljeno Julij 7, 2008 Opozori Objavljeno Julij 7, 2008 Fifty, a si šu ti dons mogoče okol 10ih čez delovsk most s tonačem, pa pol desno proti tonaču? Je en prou fajn prpizdiu pa se pred mano postavu, sm te kuj klicu pa se nisi javu. A si bil ti, a mate še kkšnga dirkača :P
Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 Fifty, a si šu ti dons mogoče okol 10ih čez delovsk most s tonačem, pa pol desno proti tonaču? Je en prou fajn prpizdiu pa se pred mano postavu, sm te kuj klicu pa se nisi javu. A si bil ti, a mate še kkšnga dirkača :P mamo še enga dirkača ja :D Domen.. tist k je enkrat k teb prpelou :) na blond štrihnen.. js sm zdj 2dni frej drgač :) tega Domna sm js uvajou ^_^ sm kr ponosn nanj :D zdj saj zna vozt.. ampak vseen more še mal nadgradit vse skp :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se