_Fingi_ Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 mamo še enga dirkača ja :D Domen.. tist k je enkrat k teb prpelou :) na blond štrihnen.. js sm zdj 2dni frej drgač :) tega Domna sm js uvajou ^_^ sm kr ponosn nanj :D zdj saj zna vozt.. ampak vseen more še mal nadgradit vse skp :D Aja, no sej... to dost pove :) Dobro jutro, btw :whistle:
k0ci Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 http://24ur.com/novice/svet/tudi-hrvaska-n...de-vinjete.html pedri ustaški eni ej budale jebene......pol pa jokajo tle za 35€ za pol leta :headbang: da pa res to nardijo bi dal pa poseben bonus za hrvate, 50€ za vinjeto ali pa pejt okoli čez mađarsko...pa obvezno vse hrvate na AC, ako pridejo do AUT meje brez vinjete bi jim dal pa kazen 500€
Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 tis pa dolg ustov tam :D :D :D sm šu še na burek nazaj grede, pa poj sm srečou še sodelovca, pa sva mal poklepetala :)
Roky Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 sm šu še na burek nazaj grede, pa poj sm srečou še sodelovca, pa sva mal poklepetala :) aaaaaaaa :D sm mislu, da je bil tupci tupci :lol1:
Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 aaaaaaaa :D sm mislu, da je bil tupci tupci :lol1: haha :D nč ni blo hopa-cupa.. po pravic povedan se mi ne da, oz. se mi ni dal :) tko je.. drgač sm pa zdele spet lačn k svina.. zoprn bom ratou :D
Roky Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 haha :D nč ni blo hopa-cupa.. po pravic povedan se mi ne da, oz. se mi ni dal :) tko je.. drgač sm pa zdele spet lačn k svina.. zoprn bom ratou :D a greva na bureq v nebotičnik :D
Schmid87 Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 a greva na bureq v nebotičnik :D zaprt že.. žal :)
Roky Objavljeno Julij 8, 2008 Opozori Objavljeno Julij 8, 2008 zaprt že.. žal :) :headbang: :headbang:
_Fingi_ Objavljeno Julij 9, 2008 Opozori Objavljeno Julij 9, 2008 Juhu, jutr navsezgodej pa v Logatec... grem po vibrator :D :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 Eh, rabm enga za tako velko rt... :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Julij 10, 2008 Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 u matr, ti maš pa ornk delavnco doma :D te pizdarije smo mel v iskraemeco, k sm delou tm.. k maš tiste "šraufncigrje" na kompresor.. fajna zadevca, k ti že samo "prštima" šrauf ^_^
JMatic Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2008 (popravljeno) pizda s5 mi ne fila akumulatorja...matr...s5 se je prekuru navitje...bemuboga :glare: :glare: :glare: Popravljeno Julij 10, 2008. Popravil B00Bridah
Tony Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 pizda s5 mi ne fila akumulatorja...matr...s5 se je prekuru navitje...bemuboga :glare: :glare: :glare: Pa kako sej se skor nč ne vozš :P
JMatic Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 sj se mi nitreba...strom sam spizdi :D
k0ci Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 pizda s5 mi ne fila akumulatorja...matr...s5 se je prekuru navitje...bemuboga :glare: :glare: :glare: pa kaj maš ti, ducatija al yamaho :hmm:
JMatic Objavljeno Julij 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 dumaho :D bom si mogu nekje dobit ceu strom od R6ke...bo vsaj ziher kdo ve kje bi to lohk dubu ?
Lolipop Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Fifty... tenkju za prevoz. Res se mi ni dal it peš [kva še srečam kšnga tazga kt so tvoji sodelovci :D ] Res so odfuk :kva2:
Schmid87 Objavljeno Julij 11, 2008 Opozori Objavljeno Julij 11, 2008 Fifty... tenkju za prevoz. Res se mi ni dal it peš [kva še srečam kšnga tazga kt so tvoji sodelovci :D ] Res so odfuk :kva2: np :) itak nism meu velik za furat.. tistih 300m od picerije do tvoje bajte :) jah, Domen gre dons ponoč v gardaland s punco.. on je edini k je še faca, toj pa to :D z nemu skp vrebava babe :P haha kva pa tiste tvoje frendice kj? :D nekam nezgovorne sta ble, drgač sta pa vredu.. tista k je mela kodrasto čupo je bla kr ql.. k je pila ananasov sok :D haha.. važn da veva kje žvite vse dekline :evilgrin: mava vse naslove :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se