Ico Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Sporočam žalosno novico in sicer, Dave the Wave se je v petek popoldan hudo ponesrečil. Med prehitevanje je trčil v osebni avto, ki je naglo zavil v levo. Z mojo sva ga danes obiskala in glede na poskodbe se kar vredu drži, ampak ni še na cilju. Zlomljeno ima levo nogo, poškodovano desno koleno, ramo ter nogo in zdrobljeno šalčko desnega kolka. Čaka ga še operacija kolka in kolena v Ljubljani, torej držimo mu pesti !!!!! Sporoča, da bo kar nekaj časa na bolniški in da se javi ko se vrne ! :D Želimo mu hitro vrnitev ter še hitrejše okrevanje !!
strom Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 C'mon Dave, wave! :D Držimo pesti... pa da bo vsaj velik bolniške, pa čimmanj res potrebne... da boš zrihtal mofo pa se lahko še kej vozil! LP
pupa Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Dave.... ti bomo zrihtali plac ob Hanziju, da bosta skupaj motoristične dirke gledala in navijala... Sicer pa... hej enkrat sva skupaj preživela.. .sedaj boš sam, z mano in vsemi namo ob strani!!!!! Me je pa novica, ko sem ga poklicala in izvedela precej pretresla.... Moj Dave the wave.. k sva tko elegantno že enkrat premagala s skupnimi močmi oviro na cesti. Dave... samo zate BBBUUUNNNNNNGGGEEEEEEEEE!!!!!!!! :twisted: :wink:
klimbra Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 SHITTTTTTTTTTTTTTTT.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drž se stari!!!!!!! :wink:
Vrtnica Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Ojoj me je sokiralo... Zelim mu cimprejsnje okrevanje... Pa glejte da se kdo ne pristane kje v kakem KC!
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Slisal danes.. sem mislil, da je bilo danes storjeno,... pa ze v petek... Samo, da se Dave pozdravi!!!
Mačica Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Pa ne že spet, noooooo. No, Dave glej, da se pocajtaš in to čim prej!!! Matr kaki šokovi.
Lucky Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dave the wave, drži se, stari! Sezone še ni konec, zato se čim prej pocajtej.
robberrt Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 na cimprejsnje okrevanje pa cim manj komplikacij pri zdravljenju...!!
Ice Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 sva bila zmenjena,da greva hanzija obiskat,pa mi pove,da je v rakicanu. :shock: faaaaaaaaaaaak. DTW drzi se,hanzi te pozdravlja in je ze naredil prostor pri oknu. :wink: :lol:
Wobewt Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 ..Pa sej ni res, no!!!!! :evil: :( :( :( Pocajti se, pa je! Pozdrav!!!!!!!!!
Max Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Ma sej to ne more bit res no. :( :( Zelim ti cimprejsnje okrevanje.
lojzi Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dave The Wave, dobro ti znaš ... :wink:
enduraš Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 DTW sej bo ,sej bo! Pa kva se skoz po tleh mečete!!!!! :x :x :x Naši zdravniki so pa ja carji in te bojo koj v kup vrgl! Držim pesti!
Leon Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dave_tw – pozitivnež. Držim pesti zate in ti želim hitrega in kvalitetnega okrevanja. Kot je Pupa rekla BUUNNNGGEEEEEEEE.
fifty Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dave the wave: vrni se čimprej. Držim pesti!!!
Alla Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dave the wave, hitr se pocajtaj!!!!!!!!!!!!!!!! Alla
Rocky Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Dave, ne nas strašit. Iz vsega srca vse dobro in čimprej nazaj med nas na Hornetki. Madona kako si lahko vozil brez angel varuha (Pupa). Pupa, pošlji sliko, da te imam skozi s seboj!! Čim prejšnje okrevanje. Pa ne se podit bo bolnici z vozičkom, da neboš koga zlomil :wink: Ker si že marskikaj prestal vem, da boš kot večni borec zmogel tudi to. Smo s teboj 8) Lep pozdrav izpod vinogradov! ROCKY
Ice Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 dobil SMS od dave-a: je v UKC v LJ,se strasansko dolgocasi (originalnega teksta ne bi pisal :oops: ),leva noga je v gipsu,desna v ekstenziji.... in malenkosti(!? ma fant ma humor,vam pravim 8) ). je v 4.nadstropju soba 13 B. ce gre kdo do hanzija pa naj se se pri dave-u ustavi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se