hotschko Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Bil včeraj pri Dave-u, Mu odnesel SoloRiders Majčke in našitek, ki jih je bil ful vesel, samo ne vemo še kdaj jih bo lahko oblekel. Upajmo, da čimprej. Razpoložen je kar v redu in že razmišlja o novem motorju :). Tam je bil tudi njegov brat in še en prijatelj in ko so začeli med samo gučat, sem se moral kar fino koncentrirat, da sem jih razumel :wink: :D . Leži v Kliničnem centru v LJ, 4. nadstropje, soba 13 prva postelja desno od vrat, na travmatološkem oddelku.Vsi, ki ste ga spoznali v Kobaridu in seveda vsi ostali tudi ... pojdite ga pogledat in še kakšen DIVX film mu nesite, saj ima notebook pri sebi.
moped Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Čimprejšnje okrevanje, pa ne se ustrašt.
Mačica Objavljeno September 1, 2002 Opozori Objavljeno September 1, 2002 Kaj zdaj bojo vse motosvetovce zdevali v sobe 13? Pa kaj si mislijo. Pol to nau več mogla bit nesrečna cifra. :twisted: :twisted: :P :D
LuCy Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Zdaj pa je še mene radovednost premagala, kaj hudiča se tle dogaja, zakaj je DTW postal tako slaven, da ima kar svojo temo v kateri se gnete precej postov ... :( Se pridružujem vsem željam po čimprejšnjem okrevanju s čim manj posledicami!
pupa Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Dave mi je ravnokar poslal sms, da bo jutri operiran. Predviden čas operacije bo 6 ur, sendvič pavza je všeteta. Pravi, da če ne bo preveč bolelo, bo lahko tudi sam mal pošfaufal. Prosi, da držite pesti zanj!!!! Tako da, če ga hoče kdo obiskati, naj to naredi do danes do 19 ure, ker potem ne ve, kje in kako bo. Grem pa sedaj jaz do njega in se bova zmenila, da ko bo prišel k sebi, mi bo poslal sms, kje leži in kako je z obiski. Dave.. .seveda da držimo pesti zate...... sej veš....BBBUUNNGGEEEEEE :twisted: :twisted: :wink: :D
Racing Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Dave ne se bat ti za nas....vsi smo zdruzeni in drzimo pesti zate, tako da vedi da vsa Slovenija (berimotosvetteampress) drzi pesti zate in verjame v tvoje totalno okrevanje in vrnitev na motor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! glej :arrow: :arrow: :arrow:
sramezljiv Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Nekaj časa odsoten in kaj vidim zopet pizdarija,očitno smo motosvetovci dobili abonma v bolnicah.Dave želim ti naj hitrejše okrevanje.
BoBo Objavljeno September 2, 2002 Opozori Objavljeno September 2, 2002 Zdaj pa je še mene radovednost premagala, kaj hudiča se tle dogaja, zakaj je DTW postal tako slaven, da ima kar svojo temo v kateri se gnete precej postov ... :( Upam, da jaz in vsi ostali ne bomo meli odprte vsak svoje teme , tok, tok, tok.
Ico Objavljeno September 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 2, 2002 Zdaj pa je še mene radovednost premagala, kaj hudiča se tle dogaja, zakaj je DTW postal tako slaven, da ima kar svojo temo v kateri se gnete precej postov ... :( Upam, da jaz in vsi ostali ne bomo meli odprte vsak svoje teme , tok, tok, tok. Tvoje besede v božja uha !!!!!!!! :lilangel:
pupa Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Včeraj je Dave preživel prvo operacijo. Operirali so mu medenično kost (kolk.. nekaj od tega) in je končno brez oteži... Je še vedno v 4. nad. v sobi 13, b oddelek... torej desno od liftov, a levi oddelek... Čaka ga pa še operacija kolena, saj ima potrgane križne vezi in pa operacija desne rame, saj jo ima zlomljeno.... torej.. bo še nekaj časa v Lj.
anA Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Danes smo bli z Bladzotom in Transalpom pri Dave-u. V sobi ni sam, tako kot Hanzi, ampak mu družbo dela še 6 sotrpinov od tega sta 2 motorista... :? Dobro se drži, bil je nasmejan do ušes. :lol: :lol: Menda ima v ponedeljek še eno operacijo - držmo pesti! Če ga kdo pozna samo s foruma pa bi ga vseeno rad obiskal še podatek: v omenjeni sobi je njegova postelja prva na desni, ko stopiš not. Gotovo bo vesel vsakega obiska! :D
Ico Objavljeno September 10, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 10, 2002 Žal včerajšna operacija ni potekala tako dobro kot prva :( :cry: Operirali bi mu naj ramo in koleno, a zaradi vročine, ki je nastopila med operacijo vsega niso uspeli. Operacija je bila po delu na ramenu žal prekinjena :( Zaenkrat je stanje sledeče : vročine sicer več ni, ampak počutje je na psu, vsaj po telefonu sem dobil tak vtis ! Ko se mu stane izboljša ga pa čaka še operacija kolena :? , upam da bo ta potekala vsaj tako dobro kot prva :) še boljše :D Da se bi čimprej čim boljše počutil in da bi se čimrej vrnil med nas !!! lp, Ico POPRAVEK : UPS !! Se oproščam zaradi širjenja napačnih informacij ! Poflikali so ga v celoti in ne kot sem zgoraj navedel !!
anA Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 No zdaj je Dave ta prvi na levi, ko stopiš not, da ne bo pomote. Dobro okreva, k čemur seveda pripomore tudi njegov optimizem. Komaj čaka, da se bo lahko postavil na noge in zato vsak dan pridno "trenira". Dobro kaže!! :lol: 8)
IKE Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Mam kr kurjo kožo ... šele danes prečital ... Dave vse naj naj, pa naj ga gdo še v mojem imenu pozdravi.
Hanzi Objavljeno Oktober 11, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2002 Upam da se imaš v redu na oni strani zaloške. Sicer pa za teboj so že operacije mene pa še čakajo. Upam da bo prva v ponedeljek 21. Dober se cajti in naj čas hitro mine.
Zarja Objavljeno November 8, 2002 Opozori Objavljeno November 8, 2002 Vceraj sem srecala Dave the Wave-a v KC-ju. Neverjetno bolje izgleda, kot pred dobrim mesecom, ko sem bila pri njemu na obisku. Je mobilen, tako da siba sem ter tja po KC-ju z vozickom in tudi z berglami. Poln je energije, optimizma in dobre volje. Obcudujem njegovo neverjetno moc, ki ga je zvlekla ven iz postelje, iz skoraj nepokretnega stanja...v to kar je sedaj. Danes ga koncno odpustijo in gre domov. Tam in v toplicah pa bo okrevanje se hitrejse. Izvlekel se bo. Srecno, Dave tw.
Alla Objavljeno November 8, 2002 Opozori Objavljeno November 8, 2002 Trikrat hura za Dave tw..... :multi: :smilecolros: :multi: Smo vsi veseli zate....... :smilecolros: Alla
Ales Objavljeno November 8, 2002 Opozori Objavljeno November 8, 2002 Super, končno spet ena dobra novica! :D
Hanzi Objavljeno November 8, 2002 Opozori Objavljeno November 8, 2002 Hvala bogu da sem se te končno znebu! Skratka lepo se imej doma ker v toplicah itak vem da ti ne bo nič manjkalo. Ko boš pa kaj po Ljubljani kolovratil se pa kaj oglasi. Do ponedeljka mi bo delal družbo Mare1 potem bom pa na žalost(SREČO) spet sam.
dave the wave Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Haj vsem... :D :D Po dolgem casu sem spet online in kot prvo bi se vsem rad zahvalil za dobre zelje in vspodbudne besede,posebej se zahvaljujem vsem,ki so me v KC vztrajno obiskovali... HVALA :wink: :D Trenutno sem doma, polezavam, utrujam okolico, gledam TV, uzivam ob ogromnih kolicinah cokolade in pocnem vsa ostala nepomembna dela ob katerih mi ni potrebno premakniti ene telesne misice niti za milimeter :lol: :lol: :lol: . Trenutno je moja sposobnost premikanja pac omejena (pa sem rekel onim majstrom v mavcarni naj mi dajo najhitrejse bergle), vse drugace je bilo v KC, kjer se v vsakem ovinku poznajo sledi mojega invalidnferarija. V 4.nadstropju se zna zgoditi, da bodo morali zamenjati talne obloge :lol: :lol: . Predvidoma v petek grem v Lasko v toplice (a gre katera sabo po manjso rit?). Sem slisal, da imajo v Laskem tako dobre fizioterapevte, da vsakega Betonfranca, s pomocjo piva seveda, v Gumipetra spremenijo. No, komaj cakam :D :D Dokler se bom imel moznost interneta bom pa se seveda kaj napisal, lepe pozdrave vsem... :D :D :D :D
dave the wave Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 Hvala bogu da sem se te končno znebu! Skratka lepo se imej doma ker v toplicah itak vem da ti ne bo nič manjkalo. Ko boš pa kaj po Ljubljani kolovratil se pa kaj oglasi. Do ponedeljka mi bo delal družbo Mare1 potem bom pa na žalost(SREČO) spet sam. :D :D ...... :D Hanzi ves, da se ob prvi priloznosti oglasim
Ice Objavljeno November 12, 2002 Opozori Objavljeno November 12, 2002 dave samo da ti gre na boljse 8) .... pa eno voznjo si mi se dolzen. :wink:
Hanzi Objavljeno November 13, 2002 Opozori Objavljeno November 13, 2002 Aja čokolada ti diši. Ko sem ti pa jo jaz ponujal si bil pa tako alergičen nanjo. Že prav od sedaj naprej ti sigurno ne bom ponujal čokolade. Prijazn fizioterapevtke ti želim pa vsak dan ga spij eno flaško za tvoje in moje zdravje.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se