johan Objavljeno Marec 6, 2003 Opozori Objavljeno Marec 6, 2003 Da nebota z Hanzi-om preveč zaposlila sestre. :D Čimprej se rešita KC. Dave ,ko prideš ven pa upam ,da gremo na tisto zmenjeno pijačo.
dave the wave Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 V poteku mojega zdravljenja sem danes ponovno dozivel en pomemben dosezek :D :D :D :Vozil sem motor!!!! Sicer ne neko graciozno turo, ampak vsak meter je bil bozanski. And i ride and ride. lp DTW 8)
Hanzi Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 O tem pa se morava 4 al kdaj že malo bolj natačno pogovorit :twisted: :oops: :wink:
Pravokotar Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 V poteku mojega zdravljenja sem danes ponovno dozivel en pomemben dosezek :D :D :D :Vozil sem motor!!!!.... Far out, Dave, FAAAAAAAAAR OUT :lol: :lol: :lol:
uti Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 V poteku mojega zdravljenja sem danes ponovno dozivel en pomemben dosezek :D :D :D :Vozil sem motor!!!! Sicer ne neko graciozno turo, ampak vsak meter je bil bozanski. And i ride and ride. lp DTW 8) Jupiiiii :multi:
strom Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 No, DTW... ko boš pa kej šraufal, pa povej... da kej pomagamo. Jest mam še ene vilce, samo malce krive, ampak spodnji konci pa fedri so še OK... od GPZ 600R. :D LP
johan Objavljeno Marec 30, 2003 Opozori Objavljeno Marec 30, 2003 dave the wave poznam ta občutek.Le tako naprej.Meter po meter pa je že kilometer....
Hanzi Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 DTW sporoča da je včeraj dobil nov fršlus na kolenu in da si želi da ga pridete kdaj pogledat na Staro travmo(tja kot mene) samo v prvo nadstropje na E oddelek v sobo 106. Glede na to da sem ga včeraj obiskal 3 ure po operaciji se je kar dobro držal. Mogoče je bilo temu vzrok Andreja :rolleyes: pa ne una od Icota da ne bo pomote :blink: Aja obiski zaželeni od 11.30 do 19 ure zvečer.
Windsurf Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 No, DTW... ko boš pa kej šraufal, pa povej... da kej pomagamo. Jest mam še ene vilce, samo malce krive, ampak spodnji konci pa fedri so še OK... od GPZ 600R. :D LP Mislim, da tu ne bo več nobebega šraufanja (razen za morebitne rezervne dele in dokumente)... Slika 1 Slika 2 Slika 3 LP Windsurf
johan Objavljeno Junij 12, 2003 Opozori Objavljeno Junij 12, 2003 Dobro si ga zdelo. Včeraj po operaciji samo en problem.LAČN KO VUK.Upam,da si že dobil kaj za v želodec.
Hanzi Objavljeno Junij 13, 2003 Opozori Objavljeno Junij 13, 2003 Ah v sredo zvečer smo nu nekaj sdlanega že prinesli pa žejen tudi mislim da ni bil, za sladke stvari pa je poskrbela skrivnostna Andreja B) Seveda obiski so še vedno zaželjeni saj jaz ne morem biti vsak dan pri njemu. Če bi bil en štuk nižje ni problema samo ker pa sem 5 km stran pa je mal toomuch v tejle vročini tja hodit pa še pogojni hospital arest imam :blink: ;)
Mačica Objavljeno Junij 13, 2003 Opozori Objavljeno Junij 13, 2003 Pišuka, pa je res hudo zdelan tale motorček :( :( :( Navsezadnje jo je voznik še dobr odnesu :o :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:
dave the wave Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 Hvala vsem , ki so me obiskali , onim ki pa niso pa je otaq lahko zal :P :P Hanzi, skrivnostna Andreja pa je predlanski sneg, letos pa se nisem smucal :D lp DTW <_<
Sanda7 Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 Tale hornetka pa sploh ni motorju podobna :rolleyes:
johan Objavljeno Junij 18, 2003 Opozori Objavljeno Junij 18, 2003 DTW ,a so se te že navolili,pa si mogo it.(domov) :D
Hanzi Objavljeno Junij 19, 2003 Opozori Objavljeno Junij 19, 2003 DTW ,a so se te že navolili,pa si mogo it.(domov) :D Ne danes se že vrača nazaj juztri pa gre po neuradnih informacijah v laško na eno flaško. A boš zdržal tam do piva in cvetja :rolleyes:
Hanzi Objavljeno Junij 21, 2003 Opozori Objavljeno Junij 21, 2003 Kot je meni znano on danes že uživa v laškem.
CrashOver Objavljeno Junij 23, 2003 Opozori Objavljeno Junij 23, 2003 res fajn zdelan motor ... jebiga, se zgodi! lahka ti ga odpelam če si nimaš več kaj za začet :) , pa če je še mašina kolko tolko cela... :D
Ico Objavljeno Julij 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 A kdo ve kako je z DTW? Uziva v Laskem !!! Je dobu se en teden Bonusa, ker je bil tak priden :D
Hanzi Objavljeno Julij 5, 2003 Opozori Objavljeno Julij 5, 2003 to se pravi da bo vse skupaj 3 tedne užival. seveda so mu moral podaljšat saj je piva in cvetja polno Laško.
elbarto Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 Kaj je kdo vidu modela iz naslova teme? So ga spustli in mu je spustlo, pa je šel na lepše?? :ph34r: :ph34r:
Brrrm Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 A ni model iz naslova teme sedaj v centru dogajanja pivske scene? Začenja se nekajdnevno pijančevanje v Laškem :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se