Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Da nebota z Hanzi-om preveč zaposlila sestre. :D

Čimprej se rešita KC.

Dave ,ko prideš ven pa upam ,da gremo na tisto zmenjeno pijačo.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

V poteku mojega zdravljenja sem danes ponovno dozivel en pomemben dosezek :D :D :D :Vozil sem motor!!!! Sicer ne neko graciozno turo, ampak vsak meter je bil bozanski.

And i ride and ride.

lp DTW 8)

Objavljeno

O tem pa se morava 4 al kdaj že malo bolj natačno pogovorit :twisted: :oops: :wink:

Objavljeno
V poteku mojega zdravljenja sem danes ponovno dozivel en pomemben dosezek :D :D :D :Vozil sem motor!!!!....

Far out, Dave, FAAAAAAAAAR OUT :lol: :lol: :lol:

Objavljeno
V poteku mojega zdravljenja sem danes ponovno dozivel en pomemben dosezek :D :D :D :Vozil sem motor!!!! Sicer ne neko graciozno turo, ampak vsak meter je bil bozanski.

And i ride and ride.

lp DTW 8)

Jupiiiii :multi:

Objavljeno

No, DTW... ko boš pa kej šraufal, pa povej... da kej pomagamo.

Jest mam še ene vilce, samo malce krive, ampak spodnji konci pa fedri so še OK... od GPZ 600R. :D

LP

Objavljeno

dave the wave poznam ta občutek.Le tako naprej.Meter po meter pa je že kilometer....

• 2 mesecev pozneje...
Objavljeno

DTW sporoča da je včeraj dobil nov fršlus na kolenu in da si želi da ga pridete kdaj pogledat na Staro travmo(tja kot mene) samo v prvo nadstropje na E oddelek v sobo 106. Glede na to da sem ga včeraj obiskal 3 ure po operaciji se je kar dobro držal. Mogoče je bilo temu vzrok Andreja :rolleyes: pa ne una od Icota da ne bo pomote :blink:

Aja obiski zaželeni od 11.30 do 19 ure zvečer.

Objavljeno
No, DTW... ko boš pa kej šraufal, pa povej... da kej pomagamo.

Jest mam še ene vilce, samo malce krive, ampak spodnji konci pa fedri so še OK... od GPZ 600R. :D

LP

Mislim, da tu ne bo več nobebega šraufanja (razen za morebitne rezervne dele in dokumente)...

Slika 1

Slika 2

Slika 3

LP

Windsurf

Objavljeno

Dobro si ga zdelo.

Včeraj po operaciji samo en problem.LAČN KO VUK.Upam,da si že dobil kaj za v želodec.

Objavljeno

Ah v sredo zvečer smo nu nekaj sdlanega že prinesli pa žejen tudi mislim da ni bil, za sladke stvari pa je poskrbela skrivnostna Andreja B)

Seveda obiski so še vedno zaželjeni saj jaz ne morem biti vsak dan pri njemu. Če bi bil en štuk nižje ni problema samo ker pa sem 5 km stran pa je mal toomuch v tejle vročini tja hodit pa še pogojni hospital arest imam :blink: ;)

Objavljeno

Pišuka, pa je res hudo zdelan tale motorček :( :( :( Navsezadnje jo je voznik še dobr odnesu :o :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Objavljeno

Hvala vsem , ki so me obiskali , onim ki pa niso pa je otaq lahko zal :P :P

Hanzi, skrivnostna Andreja pa je predlanski sneg, letos pa se nisem smucal :D

lp DTW <_<

Objavljeno

Tale hornetka pa sploh ni motorju podobna :rolleyes:

Objavljeno

DTW ,a so se te že navolili,pa si mogo it.(domov) :D

Objavljeno
DTW ,a so se te že navolili,pa si mogo it.(domov) :D

Ne danes se že vrača nazaj juztri pa gre po neuradnih informacijah v laško na eno flaško. A boš zdržal tam do piva in cvetja :rolleyes:

Objavljeno

Dave - a si dans še notri?

Objavljeno

Kot je meni znano on danes že uživa v laškem.

Objavljeno

res fajn zdelan motor ... jebiga, se zgodi!

lahka ti ga odpelam če si nimaš več kaj za začet :) , pa če je še mašina kolko tolko cela... :D

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A kdo ve kako je z DTW?

Objavljeno
A kdo ve kako je z DTW?

Uziva v Laskem !!!

Je dobu se en teden Bonusa, ker je bil tak priden :D

Objavljeno

to se pravi da bo vse skupaj 3 tedne užival. seveda so mu moral podaljšat saj je piva in cvetja polno Laško.

Objavljeno

Komu lepše. :D :D :D

Objavljeno

Kaj je kdo vidu modela iz naslova teme?

So ga spustli in mu je spustlo, pa je šel na lepše??

:ph34r: :ph34r:

Objavljeno

A ni model iz naslova teme sedaj v centru dogajanja pivske scene?

Začenja se nekajdnevno pijančevanje v Laškem :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!