Ico Objavljeno Julij 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 A ni model iz naslova teme sedaj v centru dogajanja pivske scene? Začenja se nekajdnevno pijančevanje v Laškem :P Jp <_<
dave the wave Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Dober dan :huh: , ime mi je DTW in imam problem. Tezko mi je priznati, ampak postal sem alkoholik :blink: . Na zdravljenju v Laskem je bilo lepo :D :D , se bom pa najverjetneje odpravil se na zdravljenje v Ormoz. Podrobneje porocilo sledi. hik DTW :wacko:
Ice Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Dober dan :huh: , ime mi je DTW in imam problem. Tezko mi je priznati, ampak postal sem alkoholik :blink: . Na zdravljenju v Laskem je bilo lepo :D :D , se bom pa najverjetneje odpravil se na zdravljenje v Ormoz. Podrobneje porocilo sledi. hik DTW :wacko: hmmmm....... povej,ce res.poznam tam eno gospo...... je nekaj v zlahti z enim nasim.... ;) mogoce dobis kaksne ugodnosti. :P
elbarto Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Če si danes fraj, gremo na eno, 2, 3...piva?? LP, El B.
elbarto Objavljeno Julij 16, 2003 Opozori Objavljeno Julij 16, 2003 Ljudje, stvar je resna...... :o :o Jaz ne vem, kdo si je zmislil zdravilišče v Laškem, ki z proizvodnjo dotične genke rahlo alkoholne pijačetako vpliva na ljudi. Res no, poglejte kaj je nastalo iz našega DTW !!! :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Ker mu verjamem, da flaše od piva ni niti prijel, mora biti tolko teh hlapov, ki jih (verjetno nefiltrirane) iz fabrike spuščajo kar v luft, pol pa pride zdrav dečko tja za en mesec, pa se mu zgodi to. :( :( :( :( Jaz sem za to, da vložimo preko Maksija odškodninski zahtevek <_< LP, El B.
Ice Objavljeno Julij 16, 2003 Opozori Objavljeno Julij 16, 2003 elb,skoda da nisi slikal tistega,kar se je ta-isti trenutek,ko si "sprozil" v obraz DTWja,dogajalo POD MIZO..... sem skoraj preprican,da bi to pojasnilo "blazen" nasmeh na DTWjevem "ksihtu". :P :D
johan Objavljeno Julij 16, 2003 Opozori Objavljeno Julij 16, 2003 Bogi DTW.Pa tak vredi pubec je bil ,zdaj pa ..... :D
dave the wave Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Operacija Po moji lanski nesreči sem bil junija šestič operiran. Po vseh večjih in manjših posegih je bilo na vrsti moje desno koleno, natančneje križne vezi. Operacija je bila nekaj posebnega. Kot naročeno sem se zjutraj pojavil na oddelku travme, kjer sem bil naročen, z vsemi zahtevanimi izvidi, diagnozami, rentgenskimi slikami, potrdilom o opravljenem alkotestu, življenskim horoskopom, overjenim pri lokalni šlogarci, kot darilo za sestre pa sem imel s seboj 12.7kg čokolade z domačimi orehi, za dohtarje pa 5 litrov žganice. Tako opremljen sem se javil pri dežurni sestri, okroglolični dolenki s postavo Fiata 126p, nasmeškom do ušes in mastnim madežem zelenjavnih rib na njenem sinje modrem plašču. "Malo bo treba počakat, kar vsedite se", mi je rekla in pokazala na klopco ob steni hodnika. Vsedel sem se in čakal, čakal, čakal....., tresk. Zaspal sem in se razsipal po hodniku kot vrečka frnikul. Usmilili so se me in mi le namenili posteljo, kjer sem se udobno namestil in v polsnu čakal na operacijo. Prebudil me je nežen ženski glas, počasi se mi je zbistril vid in pred mano je stala mlada zdravnica, lepa kot jutranja rosa, noge je imela dolge kot ponedeljek, oči so se ji svetle kot dve H7 žarnici in s prsmi kot dve nolanki. Povedala mi je, da je anastezistka in da moram pred operacijo izpolnit nekaj obrazcov. Pripravljena mi je bila pomagat, ona je izpolnjevala, jaz narekoval. Včasih se mi je prijazno nasmejala in pri tem pokazala simpatično luknjico med zobmi, jaz pa sem vlekel trebuh noter in samozavestno, ja skoraj kot ta pravi mačo, odgovarjal. Zadnje vprašanje se je glasilo: A si želim klasični ali alternativni način operacije? "Ma kaka klasika, bejbi alternativa rola!", sem ji s skuliranim glasom dejal. Debelo me je pogledala, njen nasmeh je izginil, dejala je le še:"Podpišite." Podpisal sem, obrnila se je in odšla.Začel sem se spraševati, a sem mogoče spet kako neumnost bleknil? Nič mi ni bilo jasno. Čez nekaj časa je prišla pome bolničarka, grda kot....., ma ne vem, če bi jo ponoči srečal bi pobegnil. "Ti greš zdaj z mano, na oparočijo", je dejala, jaz pa prebledel. Voziček na katerega me je posadila me je spominjal na tistega, ki ga vozi Broj 1 v Alan Fordu, le da me je na tega z lisicami priklenla. Groza, kako se bo to končalo, sem se spraševal. A poti nazaj ni bilo. Odpeljala me je v klet, mimo pralnice, mimo mrtvašnice, skozi nekakšen kanal, ki ga ne morem definirat, v nek prostor, ki je bolj spominjal na klavnico z detajli iz servisa traktorjev Zetor, kot pa na operacijsko sobo. Kje sem? Kaj bo to? Kaj se dogaja? "Dobrodošel ljubitelj alternativnih operacij, jaz sem Dr. Allesmacher, zdaj te bomo malo zrihtali!!!!", je zakričal tip, ki je prišel v sobo skozi sosednja vrata, oblečen v moder delavski plašč, ki očitno še nikoli ni videl pralnega stroja. "Kar relaksiraj malo, bom jaz tud", je dejal in vzel iz žepa na pol zgrižen hot-dog. Z velikim užitkom je zagrizel vanj, da sta kečap in majoneza po zraku letela. Da je bil kečap nisem siguren, mogoče se je tip v prst ugriznil. V glavnem, ta leteča hot-dog mešanica je priletela enemu malemu kolegu, iz ne vem katere afro države, v oko in na kričeče rdečo majico, na kateri je bila podoba Woody Allena. Mali afroman je zavpil: "Yo Toktor,yo man pazila, na moj pogled hrano dajal, yo!!!" Nakar si je z glave vzel pleteno kapico oranžne, zelene in rjave barve, ter si vso packarijo obrisal. Pristopil je do mene in mi dejal, da mu je ime Te Tumbam in da je študent iz Gane, ter, da mi bo on anastezijo dal. Bog me obvaruj vsega hudega, sem si mislil. A je to konec, sem že v peklu??? Solze so mi silile v oči. Dr.Allesmacher je med tem požrl svoj hot-dog. Poklical je sestre naj me dajo na operacijsko mizo. In"sestri", dva kovača vsak nad dva metra visok in oba preko 160 kg, oblečena v najlonke z podvezicami, mini oblekce, kosmata v obraz, blond lasuljami, eden s čikom v ustih, sta me prijela, fuknila na nekaj kar je bilo podobno mizi, ter privezala, da ne bi pobegnil. Operacija se je začela. "Toktor, a lokalno al splosno?"je vprašal Te Tumbam. "Lokalno", je bil kratek doktor in mali afro mi je potisnil kot Akrapovičev auspuh debelo ganđo v usta. Po dveh dimih se mi je prikazala Janis Joplin in ptički so mi čivkali. Vse mi je bilo vseeno, vse je bilo modro in lepo in dobro in lepo in ptički so ....... AAAAAAAA, o groza, oni kao doktor je začel z motorno žago po moji nogi ojarit, to ne bo dobro, AAAAAA. Hotel sem pobegnit, se reši te groze, boril sem se kot lev oni mesar pa je le dejal:"Splošno mu daj." Nakar me je Te Tumba vžgal po glavi z 5kg težkim kladivom....in ptički so mi spet čivkali, vse je bilo modro in lepo in dobro in lepo in ptički so ... Zbudil sem se v postelji na oddelku, nogo sem še imel. Nisem pa siguren a sem to vse res doživljal.
dave the wave Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 Danes bom spet operiran. Končno in zadnjič B)
Max Objavljeno Oktober 21, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2003 ...Končno in zadnjič B) Hvala Bogu in srecno!
-pero- Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Danes bom spet operiran. Končno in zadnjič B) držim pesti :OK:
Manu Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 držim pesti :OK: DTW - jaz TE tudi držim za pesti...... ;) :) :004 :004 :004
Alla Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 David, jaz tudi držim pesti.... :004 Alla
anA Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Do kdaj boš v kliničnem?! Povej, da te pridemo pogledat :OK: upam, da bo šlo kar najboljše... :OK: :OK:
Hanzi Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Upam da si danes izbral klasični operativni poseg. Alternativa pride vsekaor v poštev po operaciji. Midva že veva kakšna(boljepivokotdipidilorpress) ker sicerje velika verjetnost da dobiš kamnolom. Očitno sem jaz prepozno začel prakticirat alternativne načine po operativnih posegih. :wacko: Želim ti da bi bil danes res zadnjič v svojem življenju na operacijski mizi, in da se ti drugo leoto sploh ne bo več poznalo da si sploh kdaj bil. Upam da te pridem jutri kaj pogledat, seveda će si v Lj in č emi zaupaš tvojo lokacijo(saj si dobil SMS :rolleyes: ) Želim ti prijazno osebje čepa kaj rabiš pa sporoči(imam veze na travmi O:-) )
Nata Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 (popravljeno) :wub: :wub: :wub: vsi vemo, da bo !!!! ........ :grupni: VSE ... ;) pa lej da bo res zadnjič, da preverjaš .... ....če so medicinske sestre ... :kva1: :004 :004 :004 ---> ker so vse dobre stvari baje tri ... O:-) Popravljeno Oktober 22, 2003. Popravil Nata
Windsurf Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Pred kako urco sem se pogovarjal z Davidom... Bil je operiran, kot kaže zaenkrat, je operacija uspela, počuti se dobro, le noga ga nekaj boli... zakaj neki??? Predvidoma bo v LJ kakih 10 dni, njegov naslov pa je travma, oddelek E, soba pa 5 ali 6. Sprejema obiske, pijačo :beer2: , jedačo vseh vrst, pravi da je lačen in da mora sestro žicat za hrano... bogi revež, se bo čisto strošil, tak da mu naj kdo nese nekaj za pojest, da bo lahko sestre za kaj druga žical ;) . David, s teboj smo veseli, da je čakanja konec in da si končno srečno prestal tudi zadnjo operacijo. :grupni: LP Windsurf
Thundercat Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 sporočite mu naj lepo okreva.... :OK:
uti Objavljeno Oktober 22, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2003 Hip hip huraaaa :grupni: Sedaj pa je končno za tabo!!! Se kaj vidimo!!! :OK:
Sam dePihlja Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Evo DTW, pa je za tabo :OK: , zaj pa se samo še pusti cartat medicinkam naslednjih par dni :P :yea2: !
Hanzi Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Bil danes v času kosila pri njem :hmm: in sporočam naslednje: David je sicer še na Dipidolorju, iz kolka ima še drenažo, vendar je že toliko pri močeh da sva prišla v pritličje na kapučin in na en čik. @windsurf: Sem ga danes poklical pa ni nič jamral da je kaj zelo lačen boj je bil žejen :P . Upam da sedaj ni več žejen no pa malo krompirja sem mu tudi prinesel čeprav je ob kosilu rekel da ni kaj preveč slabo kosilo, samo če primerjam koliko ga je pustil se ne bi strinjal ravno z njim :? Drugače pa leži na Stari travmi v prvem nadstropju na oddelku E v sobi 105 obiski vsak dan od 11,30 do 19.00 uradno, neuradno pa :rolleyes: Njegove bivanske razmere so precej bolj sprejemljive kot od Smrekce(zasedenost sobe 2/6 proti 7/6 :blink: Vas vse lepo pozdravlja,kaj pa je imel danes za kosilo pa si oglejte spodaj :hmm:
klimbra Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Njami!!!!!!!!!! :kva1: :lol1:
elbarto Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 Segedin? Meni tudi!!!!!!!! DTW, hold on, te pridemo kaj pocartat, pa podmazat z vodo iz čudežnega izvira, če že gremo skoraj mimo laškega... LP, El B.
Max Objavljeno Oktober 23, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2003 ... Vas vse lepo pozdravlja,kaj pa je imel danes za kosilo pa si oglejte spodaj :hmm: DTW, ko sem videl slikco mi je uslo: "Dober tek" <_< :lol: Upam, da ti je teknilo :hmm:
Thundercat Objavljeno Oktober 24, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2003 joj spomini na hrano v bolnici niso prijetni.... :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se