bubamara Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 ja, pazi na Peseka :wub: ...pa ne prevec hitro zacet plesat...spet....ane... O:-) :004 N.
Max Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 (popravljeno) Ne morem kaj :hmm: ampak BMW mi zgleda na zadnji fotki ko en brezmadezni zupnik :OK: pred katerim kleci Hoćko :lol1: in se kesa svojih dejanj :notworthy: :devil: Pa ne okol govort :grim :grrr Popravljeno November 4, 2003. Popravil Max
dašenka Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Včeraj sploh nisem dojela, da si bil to ti, ko si prišel na chat. Lepo, da si spet nazaj :004 Duška
Manu Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 DTW - WB!!!!!! :wub: :wub: :wub: p.s. Kar se tiče fotke z bmwjem in hočkotom - max;vzel si mi iz ust!!! :lol1:
Vale Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Dawe lepo je chatat s tabo :P :naughty:
dave the wave Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Dawe lepo je chatat s tabo :P :naughty: definiraj chat..... :naughty:
Ico Objavljeno November 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2003 Kot kaze nimam srece z dobrimi novicami <_< Nas dragi DTW je namrec spet v bolnici :( . Zadeve so se kat kaze malo zagnojile :? Obiske toraj spet sprejema v Klinicnem centru, natancen naslov se sporocim !! lp, Ico Stari drzi se !!!!!
Sam dePihlja Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 Ja pa kak...porka madona, me je ja še včeraj med službo dražil in na pivo vabil :( :? Mam Dejveka malo na sumu, da se je v LJ v kero :wub: :naughty: :hmm: ? Upam, da se bo dobro izteklo,...držim pesti!
Vale Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 definiraj chat..... :naughty: Zažgani tortelini in vabilo na večerjo :naughty:
Hanzi Objavljeno November 6, 2003 Opozori Objavljeno November 6, 2003 DTW je v isti sobi kot je bil prejšnji teden. Torej soba 105 na stari travmi. Jutri pridem pogledat kaj bo za kosilo :rolleyes: (petek-riba s krompirjem:P ali s špinačo:SS)
johan Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 :? Mam Dejveka malo na sumu, da se je v LJ v kero :wub: :naughty: :hmm: ? Upam, da se bo dobro izteklo,...držim pesti! Po moje majo pri Povodnem možu kako novo kelnarco ,pa hodi dežurat. :hmm: Čimprej se spravi domu.
Nata Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 Ja Dejvek ... kaj spet ??? ... :? :o ... a se nisva zmenila, da jaz ne bom pridna ti pa BOŠ ?!?! ... :? :blink: le glej, da ne bo veljalo "v tretje gre rado" in tokrat pazi nase in ubogaj dohtarje, ker raje vidim, da bo "bolje dvakrat, kot nobenkrat"! ... O:-) :) no, edino če res velja ... Mam Dejveka malo na sumu, da se je v LJ v kero :wub: O:-) ... pol si pa res privošči ... :kva1: samo vseeno - na naši strani te raje vidimo - saj ti bo kdo že prinesel kak trojanski krof ... ni treba da na vsake tolko tja laziš ... O:-) ... ;) ... pa le hitro domov ... :004
quota Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 halo...stari....to ni po dogovoru.... Bom ti jaz antibiotike po receptu uredil...mislim da se jim reče SMILE....Pa nego na domu tudi, ker to vodi nikamor....drži se...
Hanzi Objavljeno November 7, 2003 Opozori Objavljeno November 7, 2003 halo...stari....to ni po dogovoru.... Bom ti jaz antibiotike po receptu uredil...mislim da se jim reče SMILE....Pa nego na domu tudi, ker to vodi nikamor....drži se... DTW že ima antibiotike po imenu Amoksiklav, seveda pa se tudi Smilov ne brani. Sem mu danes prinesel nekaj za domače branje. Upam da bo za čez vikend dovolj, saj v torek moraš pa itak biti že na Martinovanju na Trgu svobode. :o Drži se kamerat
Alka Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Dejvek - že dva dni pošiljam fax - pa mi skoz nekaj piska .......
anA Objavljeno November 14, 2003 Opozori Objavljeno November 14, 2003 Sva mu z Bladzotom prinesla zanč mal literature, da mu ne bo dolgčaas - Asterixa :OK:
Alka Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Smo bli včeraj pri Dejveku (Alla pa vale pa jaz), pa smo ga tolk preobjemali, da smo ga skor zadušili!!! Je bil naša prjatlca Dr. Maxxi tud zravn, pa ga je tud objemala. Pol je pa še hanzi uletel pa jovo na novo objemanje. Ne vem, a nas je bil Dejv res tak vesel, al se on pač rad smeji... :hmm: Samo zgleda pa fajn ta naš Dejv. Škoda, da kljub televizorju nimam šans pri njem. :rolleyes: Sem mu rekla, naj čimprej pride v Mb, ker men je Lj malo daleč, pa je reku, da bo.
elbarto Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Kaj so najnovije info glede njegovega odhoda preko trojanske meje?? LP, El B.
Vale Objavljeno November 17, 2003 Opozori Objavljeno November 17, 2003 Kak fajn je blo Daveka objemat ... škoda, da ni mogu z nami še nadaljevat v ... no Dave sej veš kam smo šli :D
Rocky Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Dave, madona pa kaj se te greš ti. :kva1: Daj, daj, poberi šila in kopita ter saj veš katera smer gre čez Trojane med junake zbrane. Drugače te bom bincno v drugo nogo. :P :D Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY B)
Ice Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 izgleda da alko le ne potamani vseh bacilof. :naughty: stari, na juris. B)
SiR Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Smo bli včeraj pri Dejveku (Alla pa vale pa jaz), pa smo ga tolk preobjemali, da smo ga skor zadušili!!! Je bil naša prjatlca Dr. Maxxi tud zravn, pa ga je tud objemala. Pol je pa še hanzi uletel pa jovo na novo objemanje. Jaz ga pa včeraj nisem objemal, ker bi malo čudno zgledlo :)
Windsurf Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Jaz ga pa včeraj nisem objemal, ker bi malo čudno zgledlo :) Enga :004 pa je te že dobo, ne??? :lol1: LP Windsurf
bubamara Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Jaz ga pa včeraj nisem objemal, ker bi malo čudno zgledlo :) ...hmmmm, ampak nisem prepricana, da ti to po pravici... :hmm: :xx: ...neki se okrog govori... :naughty: :kva1:
Mustang Objavljeno November 18, 2003 Opozori Objavljeno November 18, 2003 Lepo je videti Davea in upam, da mu vsaj malo skrajšamo čas... Če ne drugega, gre vsaj ven zmrzovat :lol: , se filat z avtomat kavo in kakšnega stisne v pljuča. Kljub temu, da ga rad obiščem - želim, da bi šel čimprej ven in da bo vse ok :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se