Hanzi Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 3.Objemanje (pravzaprav dav(lj)enje) :devil:
Vale Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Jao jao, spet bomo me vsega krive :cry:
Hanzi Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Organizirali smo tudi dirke po hodniku :devil: :wacko:
Mustang Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Jaz prav lepo pozdravljam Dave-a, ki je danes prav pohvalnomoralno zamenjal novega playboya za dva Dylan Doga :blink: :wacko: :lol: Pozdravljam pa tudi še eno osebo... ona že ve kdo je :004 :D
bmw Objavljeno November 19, 2003 Opozori Objavljeno November 19, 2003 Pozdravljam pa tudi še eno osebo... ona že ve kdo je :004 :D carefull my friend....big brother is watching you.....ali OZNA sve dozna....
Mustang Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Pozdravljam pa tudi še eno osebo... ona že ve kdo je :004 :D carefull my friend....big brother is watching you.....ali OZNA sve dozna.... Hvala prijatelj, ampak mi je kar vseeno. Naj se dobre novice širijo :) . Sicer so pa nekateri vedeli že davno pred mano :lol1:
Mustang Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 Da ne zaidemo s teme ;) Daveu gre kar dobro, je zabaven in pozitivno nastrojen (kot vedno). Kljub vsemu so se pojavile komplikacije, kar pomeni, da je njegova izkaznica za pižama party podaljšana vsaj do naslednjega ponedeljka. Držimo pesti, :OK: drži se Dave!
Pervy Objavljeno November 21, 2003 Opozori Objavljeno November 21, 2003 pa saj je lahko pijama patry tudi kar OK, odvisno od družbe :devil: DTW drži se, ti hladimo pivo! :OK:
Hanzi Objavljeno November 23, 2003 Opozori Objavljeno November 23, 2003 DTW je dobil novo zdravilo Drži se! :yea2:
klimbra Objavljeno November 23, 2003 Opozori Objavljeno November 23, 2003 DTW je dobil novo zdravilo Drži se! :yea2: TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Laško pozdravi še kaj hujšega!!!!!!!! NA ZDRAVJE!!!!!! :yea2: :yea2: :OK: :OK: :OK: :OK:
Hanzi Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Posredujem sms od bubemare ki se ovrača od DTW. ...daj napiš, da DTWnujno rab dunajske šnicle, ker je čist sestradan, revez :rolleyes: ... DTW je imal danes manjši poseg in taradi tega je moral biti tešč in verjamem da je lačen. Če gre kdo k njemu najmu v bližnjem najbolšem sosedu kupi žemljo in dunajca,.Očitno je bil včerajšnji zelo dober. :)
dave the wave Objavljeno November 28, 2003 Opozori Objavljeno November 28, 2003 (popravljeno) Bubika mi je prinesla sendvičev,da sem skoraj poknil, hvala :004 Dobil sem tudi infuzijo cvetala, tako da ful cvetim :P . Do forumskeg bom zunaj; neute se me rešli :devil: Sicer sem pa kar v redu, lep pozdrav vsem. :) DTW Popravljeno November 28, 2003. Popravil dave the wave
Hanzi Objavljeno November 28, 2003 Opozori Objavljeno November 28, 2003 Bubika mi je prinesla sendvičev,da sem skoraj poknil, hvala :004 Dobil sem tudi infuzijo cvetala, tako da ful cvetim :P . Do forumskeg bom zunaj; neute se me rešli :devil: Sicer sem pa kar v redu, lep pozdrav vsem. :) DTW Tole pa je bila ena izmed dražjih objav tule gor
dašenka Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 Dejvek, pridi že enkrat domov, jaz bi prišla k tebi na.......saj veš...... :grim D.
Mustang Objavljeno November 29, 2003 Opozori Objavljeno November 29, 2003 Dejvek, pridi že enkrat domov, jaz bi prišla k tebi na.......saj veš...... :grim D. :o Dave, na takšno povabilo se ti pa mora noga hitro pozdraviti! Razen, če ne boš dobil trdega k..., khm, kolena. :lol:
Windsurf Objavljeno November 30, 2003 Opozori Objavljeno November 30, 2003 @Mustang: Mislim, da sta onadva na eni čisto drugi valovni dolžini, kot je videti... :blink: :lol1: LP Windsurf
dašenka Objavljeno November 30, 2003 Opozori Objavljeno November 30, 2003 Hmmm, kaj pa vidva vesta.. :naughty: :naughty: D.
Mustang Objavljeno November 30, 2003 Opozori Objavljeno November 30, 2003 @Mustang: Mislim, da sta onadva na eni čisto drugi valovni dolžini, kot je videti... :blink: :lol1: LP Windsurf Kaj pa jaz vem, kakšno dolžino ima Dave... me v bistvu sploh ne zanima... dokler mu dela, je vse OK :lol1: Sicer smo bili pa prejle na pijači in mislim, da je Davek na čisto uredu valovni dolžini...Operacijo je uspešno prestal in mu gre na bolje :OK: Morda bo šel kmalu ven, na veliko žalost vseh medicinskih sester :lol:
Hanzi Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 DTW gre danes domov :OK: Tistim ki se nam bo tožilo po obiskih v podobnih ustanovah pa sporočam sledeče: Soča, tretje nadstropje, soba 7, otog pri oknu je še vedno željan pogovorov
Nata Objavljeno December 2, 2003 Opozori Objavljeno December 2, 2003 ... končno ... :yea2: :OK: Dejvek - kolko vem, to sicer ne bo zadnjič ampak vseeno lepo pocmokaj medicinske sestre, pol pa brž domov. Bil je skrajni cajt ... :notworthy: Pa, ko prideš domov, se javi, ker bi te jaz tudi rada malo spet cmokala ... :D ... :004 ... :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se