Skoči na vsebino

Joško Joras-lačen.

RAN

Joras ?  

1. 1.

• heroj
      28
    • navaden prenapete?
      14
    • budalo
      10

Priporočene objave

Me pa res zanima kako nekateri gledate na te zadeve s Hrvati.

Bi morali Jorasu pomagat, da ne bi bil lačen, ali naj kar pogine od gladu ?

Joras- junak ?

Joras - budala ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joras je junak na katerega je slovenska država pozabila oz. se mu zavestno odpovedala, tako kot države največkrat pozabi tudi na nas motoriste. Upam da mu bo uspelo doseči za kar se že vsa ta leta bori....DRŽMO PESTI

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Heroj je malce premočna beseda, vendar od vseh treh najbolj ustrezna ...

Slovenija od Minhna do Dubrovnika :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, heroj ravno ni, ni pa ne prenapetez ne budalo, tako da sem izbral prvo. Budale so v vladi, da ne znajo ozemlja zavarovati. Ce ga kdo skusa kdaj zavarovati, mu ocitajo militantnost ...

In potem pride do situacije, da se Hrvatje sopirijo sredi piranskega zaliva ... In kaj je pri vsej stvari najbolj ironicno? To, da Slovenci pri vsem tem zahajajo na hrvasko obalo, tam pa jih za povrhu sploh ne jemljejo kot prave turiste (je suzuki nekoc razlagal kaj je bilo na neki radijski postaji "nema turista, nema, samo Slovenci") ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, heroj ravno ni, ni pa ne prenapetez ne budalo, tako da sem izbral prvo. ...

Normalno da ni heroj. Noben na svetu ni heroj. Heroje ljudje delajo, ker jih rabijo. Vprašanje bi se bolj pravilno glasilo a je kandidat za heroja.

Če bo šlo tako naprej, bo sigurno heroj. 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest vam rečem kardelja ven skopat pa naj poprav kar je zafuru.... :P :P :wink:

dr.looney :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:twisted:  

Slovenija do Reke. :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  :!:  

P.S. Pa Trst je tud NAŠ...

Nase ozemlje bi moglo bit: cela istra, do trsta, koroska! Pa se kej bi se naslo! A zau smo bli presvoh da bi se zase postavli! Ampak vazn da mamo sploh kaj ceprav je majhno smo zelo "bogati" s tem mislim ... mamo morje, hribovja, kraske jame.... Mamo cudovito pokrajino a kaj ko se nekateri tega ne zavedajo res da nase morje ni ne vem kaj a mamo ga! Bi pa res nasa morla bit Istra, Trst pa se bolj kakor tudi Koroska!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"nema turista, nema, samo Slovenci") ...

Ko sm bla lani na morju sm se pogovarjala z enim natakarjem pa sva prisla na to temo kako je kej s turisti pa to (govorila sm seveda v hrvascini) je mislu da sm pac Hrvatica pa je to isti prijavu! Pi*** jim ma****** mi jim nosm kruh oni pa tko z nami! GRrrrrrrrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako je to, če greš sršene dražit. Pičijo. Saj so mu lepo mir dali, okoli ozemlja se pa tam še niso zmenili. Frajer pa biku rdečo cujno pred roge. Mislim, da si dečko politične točke nabira. Sicer pa, briga me, bojim se le, ker so na obeh straneh prenapete budale, pa se lahko kakšna prevroča župca zakuha.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

je mislu da sm pac Hrvatica pa je to isti prijavu! Pi*** jim ma****** mi jim nosm kruh oni pa tko z nami! GRrrrrrrrr

Ja saj ... mene brati hrvati ze ohoho let niso videli, pa nic ne kaze, da bi kaj kmalu tja sel ... razen sluzbeno kaj na Sunove serverje postavit :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja saj ... mene brati hrvati ze ohoho let niso videli, pa nic ne kaze, da bi kaj kmalu tja sel ... razen sluzbeno kaj na Sunove serverje postavit :twisted:

To pa kar pojdi, imajo letos tudi oni precej težav s soncem (pravzaprav z dežjem)... :roll: :wink: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tako je to, če greš sršene dražit. Pičijo. Saj so mu lepo mir dali, okoli ozemlja se pa tam še niso zmenili. Frajer pa biku rdečo cujno pred roge. Mislim, da si dečko politične točke nabira. Sicer pa, briga me, bojim se le, ker so na obeh straneh prenapete budale, pa se lahko kakšna prevroča župca zakuha.

Bomo ke do Rovinja al pa še raj do Pule udarl, vmes pa župco ohladil.

Pol se bomo pa pogajal, pa se do Limskega kanala umaknl pa je.

Zdej je pa že cajt, :wink: da se zbudim.

:wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ena mal mimo ampak je tko luštna:

Svugdje je Srbija, gdje su Srbi ginuli ...

...a boga mi, ginuli su i u Kranskoj Gori ... :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!