kura Objavljeno Avgust 20, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2003 Katalena :huh: :D :D :D :D :D :D :P :P :D :D
Nata Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 (popravljeno) ;) Symru - hvala Bogu si med ta miks maš svega i svačega što je itak komerciala - dodal vsaj nekaj poštenega. ;) ah - ja pa nekdo je še omenil Demolition Group pa Let 3 - itak ;) - kje je pa stara dobra Miladojka,al pa Buldožeri, al pa 2227, al pa The Stroj, al pa CZD, pa Pankrti,pa ...... kr neki se še lahko našteje ;) Popravljeno Avgust 21, 2003. Popravil Nata
rozi Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Big Foot Mama. :D Pa Siddharta je tudi na dobri poti. Samo še ene tri (vsaj) tako dobre albume kot je bil ID, pa priznam, da so bend. Meni Nord razen parih komadov ni preveč všeč. :(
nts Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 definitivno Requiemi ...prej so bili boljši, ko so imeli še unga pevca..... :)
nts Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Ana Pupedan ruls... :D :D ...sploh pa če ti kdo še zraven poje ;) :P
diablo666 Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 ZMELKOOW sam oni niso bend, pol pa bo rezerva LET 3 a oni pa niso naši no ja Anapupedan
D.J. Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Miran Rudan, slovenski Michael Bolton (bruh-smily) drugač pa naši Zmelkoow, Avtomobili, žejni Frantz.. :D
SiR Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Big Foot Mama. :D Siddartha Big Dick Mama? Nein Danke ... nur Finke :) Cenim/spoštujem tudi Strelnikoff, predvsem njihovo sodelovanje z Brmencljem z naslovom tudi "Hojaldrija svinjarija diareja gonoreja" :) Šidatra pa je bolj wussy-pussy... :SS BTW, a je kdo od sodelujočih kdaj, pred cirka 10-15 leti, imel priliko slišat dark-punk band Nuit? Pa ne mislim s tem niouwt, ampak Nuit... :)
urbi Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Urbi glasuje za Demolition group in Laibach! B) Urbi @ Sym; verjetno ne misliš Niet?
Ganges Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Daj SYM reši me dileme! Od kje poznaš?
Ganges Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Je kaj narobe z temi barvami ali jih samo jaz ne znam uporabljati? :huh:
Ice Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 Je kaj narobe z temi barvami ali jih samo jaz ne znam uporabljati? :huh: druga varianta je bolj verjetna. ;)
Manu Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 BTW, a je kdo od sodelujočih kdaj, pred cirka 10-15 leti, imel priliko slišat dark-punk band Nuit? Pa ne mislim s tem niouwt, ampak Nuit... :) BTW - ja. B)
Einherjar Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Urbi glasuje za Demolition group in Laibach! B) Urbi @ Sym; verjetno ne misliš Niet? Jaz tudi - pa tudi za Dusk Delight...
[rain] Objavljeno Avgust 22, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2003 Siddharta se mi zdi res malo nad slovenskim nivojem, vsaj kar se kvalitete tice, tipi se res potrudijo. Tudi na primer The stroj,ki morajo namrec kar precej dela vložit v svojo glasbo, predvsem fizicnega. So pa bendi, ki delajo res samo za $$$ in takih ni malo. Cya strinjam se. ze besedila pri siddharti so nad slovenskim povprečjem. Poglejte si besedila od kakih kingstonov in pa od siddharte. Je siddharta bolj tr00 ? Tr00.
Klo Objavljeno Avgust 25, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2003 sidharta je čist ok..fajn muzko delajo pa naj bodo še nevemkak, t.i., wussy :P od starih pa...Niet B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se