hors3 Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Imam problem s skuterjem in sicer danes, ko sem se pripeljal domov in ugasnil skuter, je cez nekaj casa zacel tect bencinv fergazer in se ni hotel ustavit, tako da se je sedaj izpraznil cel tank. Kaj storiti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Imam problem s skuterjem in sicer danes, ko sem se pripeljal domov in ugasnil skuter, je cez nekaj casa zacel tect bencinv fergazer in se ni hotel ustavit, tako da se je sedaj izpraznil cel tank. Kaj storiti? Crknila ti je podtlačna pipica na rezervarju. Ker je verjetno šla membrana, je velika verjetnost, da ti je preko podtlačnega voda bencin stekel tudi v cilinder. Ne ostane ti drugega, kot menjava, kar pa ni niti posebno hud poseg, niti strošek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hors3 Objavljeno September 7, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 7, 2002 Podtlačna pipica je v redu ker sem jo preizkusil, pa se fergazer sem poslal v LJ, da so ga nastavili(plovec pa to) pa je sedaj enako. Noce skuter prizgat in ze ko ga kurblam zacne tect ven benvin iz une cevke za odvečni benz v fergazerju. Kaj bi še lahko bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno September 7, 2002 Deli Objavljeno September 7, 2002 Podtlačna pipica je v redu ker sem jo preizkusil, pa se fergazer sem poslal v LJ, da so ga nastavili(plovec pa to) pa je sedaj enako. Noce skuter prizgat in ze ko ga kurblam zacne tect ven benvin iz une cevke za odvečni benz v fergazerju. Kaj bi še lahko bilo Če ti bencin teče, ko je skuter ugasnjen - kot si napisal prvič, je lahko kriva SAMO pipica. Če pa ti teče čez "iberlauf", ko ga štartaš (praviš, da vžge ti tako ne), je pa vzrok v plovcu - lahko se zatika, lahko ti ne tesni iglica, ki preko plovca zapira dotok bencina, ali pa je plovec predrt in se "napije" bencina, ter ne opravlja svoje funkcije. Če je s pipico in uplinjačem vse v redu, se to kar praviš NE MORE dogajati! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hors3 Objavljeno September 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 8, 2002 Ja v bistvu sem ga zdej zrihtal da prizge in se lahko vozim. Vendar ko ga prizgem, cez nekaj casa zacne tect ven benz in ko dodajam gas ali se peljem to preneha, ko pa se na mestu sergreva pa curi ven. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 8, 2002 Deli Objavljeno September 8, 2002 Hors, hajbolj pametno bi blo da zamenjaš frgazer in daš noter kakšnega od 17.5 mm. :roll: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se