Borutt Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Čokolada ? Hmmm . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 Sej veš, obstaja baje več skupin motoristov :grim : a) tisti, ki prevozijo največ kilometrov v 1 dnevu tisti, ki lahko najdlje sedijo na motorju c) ta hitri - dirkači d) kofetkarji e) turisti f) cukr racerji ^_^ Jaz sem se vidim v E in F skupini. Kadar je kratka tura, sem definitivno v F :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 bolš da hodiš na servis Damy alpa da se z mano naokoli voziš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 bolš da hodiš na servis Damy alpa da se z mano naokoli voziš To itak z veseljem, samo s postelje te moram prej spravit ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 To itak z veseljem, samo s postelje te moram prej spravit ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 19, 2013 Deli Objavljeno Oktober 19, 2013 ne rabiš.... v postli mu bolj paše itak punco išče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 20, 2013 Deli Objavljeno Oktober 20, 2013 Sej veš, obstaja baje več skupin motoristov :grim : a) tisti, ki prevozijo največ kilometrov v 1 dnevu tisti, ki lahko najdlje sedijo na motorju c) ta hitri - dirkači d) kofetkarji e) turisti f) cukr racerji ^_^ Jaz sem se vidim v E in F skupini. Kadar je kratka tura, sem definitivno v F :closedeyes: Ne vem, kaj ima to veze z radarji, vendar pocukran turizem kar paše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 V kokem času se pa dobi te lepe pozdrave, če te fotkajo z radarjem? Odvisno od kod. Če te slikajo postojnski mestni redarji, potem v 5 dneh. Moja izkušnja od prejšnjega meseca. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Odvisno od kod. Če te slikajo postojnski mestni redarji, potem v 5 dneh. Moja izkušnja od prejšnjega meseca. :grim Mene so v Koprivnici. :unsure: Ko sem peljala v smeri Krško. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Mene so v Koprivnici. :unsure: Ko sem peljala v smeri Krško. prid k meni, pa te bom jaz slikal aja, đabe bo spaceback 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Damy Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Že imam svoje fotke. Take in drugačne .) Pa ne zaiti s teme ^_^ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Peljite po predpisih,pa se ne boste tresli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Peljite po predpisih,pa se ne boste tresli. Se mi zdi, da me kopiraš :grim . Terier 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 Peljite po predpisih,pa se ne boste tresli. ... ja, tud jest sem tkole za računalnikom ponavad zelo previden, in umirjen voznik ... ... edin na cesti mi pa učasih mal uide .... ps. .... no, ampak zmer manjkrat ... Damy in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 ... ja, tud jest sem tkole za računalnikom ponavad zelo previden, in umirjen voznik ... ... edin na cesti mi pa učasih mal uide .... ps. .... no, ampak zmer manjkrat ... no ja .. men je tud začelo včasih uhajat ... pač leta so tukaj DAMI34, cikadina, Lubikaa Rozzica in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 22, 2013 Deli Objavljeno Oktober 22, 2013 no ja .. men je tud začelo včasih uhajat ... pač leta so tukaj :lol1: .... a zdej ti ne več ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 :lol1: .... a zdej ti ne več ???? Po tem kaj voziš,moraš biti tam blizu plenic že! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Po tem kaj voziš,moraš biti tam blizu plenic že! ... glede na tvojo zagnanost v debatah proti bimerjem, morš bit pa po mojem kšn študent, k bo zdele enkrat prešaltu iz manjšega mopeda na kšnga večjega, sam še ni zadost dnarja .... .... al pa si mogoče celo že mal starejši, pa brez službe ....... ps. .... no, karkoli že, ampak vsaj prostata ti še drži .... MihaGS, Terier, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 ... glede na tvojo zagnanost v debatah proti bimerjem, morš bit pa po mojem kšn študent, k bo zdele enkrat prešaltu iz manjšega mopeda na kšnga večjega, sam še ni zadost dnarja .... .... al pa si mogoče celo že mal starejši, pa brez službe ....... ps. .... no, karkoli že, ampak vsaj prostata ti še drži .... Nekje vmes je resnica,dedek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Nekje vmes je resnica,dedek. ... sam poznam pa tud starejše .... XRider1 in Terier 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 (popravljeno) ... sam poznam pa tud starejše .... zdj pa že nakladaš Peljite po predpisih,pa se ne boste tresli. Prjatu, prvi si k mi je oči odprl, huwala Popravljeno Oktober 23, 2013. Popravil DAMI34 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Terier Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 zdj pa že nakladaš Prjatu, prvi si k mi je oči odprl, huwala Rad pomagam zaslepljanim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Rad pomagam zaslepljanim. Potem pa predlagam, da skoncentriraš vso svojo pomoč v temi, zakwaj bmfla neb furu Terier 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Radar v Postojni. Stalno na isti lokaciji, hahaha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se