maus Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 pred 9 minutami, MARJA pravi: Grem zdele v Velenje, me prou zanima kok radarjev in policajev bom videl. Po moje nobenga. upam, da jih boš ti prej vidu, preden oni tebe Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 pred 22 minutami, maus pravi: a ni dons miljon radarjeu po cestah ceu dopoudan poslušam o prometnih nesrečah ... a se vsi tok počas vozjo, da se zaletavajo nč več ne razumem Ja, sam se full pučas, kot uni autki na eletriko pa gumo okol, sej veš, včasih k je pršu cirkus u mesto, pol smo pa diujal s tistmi auti. Še dobro da ni blo radarjev maus, Bmflar, dondule in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 Tudi v Idrijo je prišel "cirkus" vsaj enkrat na leto, pred QXY leti, tako da mi je bilo ustrezno sliko kar težko poiskati s pomočjo Googla: elektro avtomobili cirkus ... DAMI34, Bmflar in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 pred 4 urami, DAMI34 pravi: Mene je včeraj en policaj po AC preganjau...pol sm ga pa na izvozu počakau...in vse sm mu povedu, on pa men...selfija pa nisva nardila Priden si bil . pred 4 urami, HD-Dyna pravi: A na Rakitno pa ni smel ? Ni šef pustil maus, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 pred 3 urami, MARJA pravi: Grem zdele v Velenje, me prou zanima kok radarjev in policajev bom videl. Po moje nobenga. Če ne boš nobenega videl pojdi takoj vplačat loto ali pa pregled pri okulistu ali pa čez par dni pisni in slikovni pozdravi notranjega ministra DAMI34, Bmflar in solorider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Radar v Planini pri baru Pod velbi v smeri Postojne skrit na stopnicah Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Radarjev v Bosni ni , če pa so jih pa nismo vidli .......... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 pred 33 minutami, Kmet2 pravi: Radarjev v Bosni ni , če pa so jih pa nismo vidli .......... Jp, na Bjelašnici nism na makedamu nit enga vidu Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Avgust 15, 2016 Deli Objavljeno Avgust 15, 2016 Zase se brigejta, ker sta falila temo Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Ali je kdo opazil eno high tech kamero iz smeri LJ Brdo - proti Kosezam za izvozom Lesnina.. Ima kaksen dodaten namen ali je samo za snemanje prometa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 Ob 23. 6. 2016 at 11:24, DAMI34 pravi: Več ko je " namišljenih" radarjev, bolj so ljudje pozorni in previdni, počasneje vozijo, bolj spoštujejo predpise, posledično je manj nesreč, in posledično manj denarja v blagajni.(začaran krog?)..aja BMK za stališče policije, moje stališče do radarjev je močno negativno ja kaj zdaj, povej mu kar mu gre, ne se zdj brzdat Še celo policija bi lahko klicala in lagala kje je radar in bi vozniki na tistih lokacijah vozili počasneje! Samo tako kot praviš bi bila blagajna prazna in bi Borutt bil v depresiji... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 4 minutami, solorider pravi: Še celo policija bi lahko klicala in lagala kje je radar in bi vozniki na tistih lokacijah vozili počasneje! Samo tako kot praviš bi bila blagajna prazna in bi Borutt bil v depresiji... Ma ne bi bil ne, njemu radarji odžirajo delovno uspešnost Citiraj Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Avgust 21, 2016 Deli Objavljeno Avgust 21, 2016 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: Ma ne bi bil ne, njemu radarji odžirajo delovno uspešnost če bi mene dobil bi mi duplo zaračunal! DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rey Objavljeno Avgust 31, 2016 Deli Objavljeno Avgust 31, 2016 (popravljeno) http://www.regionalobala.si/novica/novi-radarji-v-izoli-umirjanje-prometa-v-blizini-sol Popravljeno Avgust 31, 2016. Popravil Rey Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joda Objavljeno Marec 24, 2017 Deli Objavljeno Marec 24, 2017 Nova inkasantska točka se je pojavila v naselju Log pri Brezovici, (med Ljubljano in Vrhniko). Vsa povojna leta so stali znaki za omejitev hitrosti do 70 km/uro. (Od križišča proti Bevkam do avtobusne postaje proti Vrhniki ) Pred nekaj dnevi so jih enostavno odstranili. Zdaj za cel Log velja omejitev 50 km/uro. Hitrost merijo od gasilskega doma do konca ravnine, v obe smeri. gsxf750, Mavti in ukica 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno April 9, 2017 Deli Objavljeno April 9, 2017 (popravljeno) da obudimo temo in drugim vv. Relacija Kočevje-Dvor, pred koncem naselja Gorenje, se lih lepo za tisto ograjo skrijejo Popravljeno April 9, 2017. Popravil blazzarss XTR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
blazzarss Objavljeno Maj 3, 2017 Deli Objavljeno Maj 3, 2017 potrebna bo dodatna pozornost na tistih koncih Vrhnika, Brezovica, Dobrova - Polhov Gradec, Gorenja vas - Poljane, Žiri, Borovnica, Log - Dragomer in Horjul bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Avgust 5, 2017 Deli Objavljeno Avgust 5, 2017 Zadnjič so me slikali tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 5, 2017 Deli Objavljeno Avgust 5, 2017 pred 2 urami, Janezs pravi: Zadnjič so me slikali tukaj Med hišami označenimi s tablami za naselje. C eagle 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se