BelaStrela Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Gor v desnem kotu imaš navedeno kontaktno osebo, ki zna menda slovensko. Zdaj sem videla v Vtisih z dnevnih voženj, da je tudi Keiko nekaj dobila. Lahko mogoče to osebo pokličeš in vprašaš kaj in kako? Pismo je sicer v slovenščini ampak je zelo čudno, da ni fotografije zraven... Jaz bi rada videla fotografijo, ker menda, če sta gor 2 vozili, meritev ni več zanesljiva.
biker77 Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 (popravljeno) je kdo zasledil kaj takega? menda bojo naslednji teden začel delovat ali celo ta teden..cestninske postaje torovo itd.. Popravljeno November 8, 2012. Popravil biker77
RSTDRIVER Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Gor v desnem kotu imaš navedeno kontaktno osebo, ki zna menda slovensko. Zdaj sem videla v Vtisih z dnevnih voženj, da je tudi Keiko nekaj dobila. Lahko mogoče to osebo pokličeš in vprašaš kaj in kako? Pismo je sicer v slovenščini ampak je zelo čudno, da ni fotografije zraven... Jaz bi rada videla fotografijo, ker menda, če sta gor 2 vozili, meritev ni več zanesljiva. vsem, ki bi radi dokaze..... najprej preverite, kaj vam sledi po dokazih..... če cena kazni slučajno ni več enaka.....
BelaStrela Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 (popravljeno) Mislim, da če gor pokličeš in vprašaš kaj in kako, da ni podlage za višanje kazni... poleg tega sem v pravnem pouku na zadnji strani prebrala nekaj zelo čudnega... ne vem, če sem prav razumela, ker je jezik precej neroden... ampak, da naj kazen po pritožbi ne bi bila višja od prve izrečene... naj nekdo pogleda, če isto razume... Če bo tole na Torovem, so na vrsti gorenjski požigalci! Popravljeno November 8, 2012. Popravil BelaStrela trebor 1
Pervy Objavljeno November 8, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 8, 2012 ne vem, če sem prav razumela, ker je jezik precej neroden... ampak, da naj kazen po pritožbi ne bi bila višja od prve izrečene... naj nekdo pogleda, če isto razume... nevem kako imajo avstrijci ampak to je fora. saj tudi pri nas kazen po pritožbi nikoli ni večja, plačaš pa več ker ti za vsako pritožbo dajo zraven dodatne sodne stroške - povprečnino. pomoje imajo oni enako
Whiskey Objavljeno April 24, 2013 Opozori Objavljeno April 24, 2013 Neki mi je prišlo na ušesa, da so vsi "Kanglerjevi" radarji v Mariboru od prejšnjega tedna izklopljeni. Drži ???
Kmet2 Objavljeno April 24, 2013 Opozori Objavljeno April 24, 2013 Neki mi je prišlo na ušesa, da so vsi "Kanglerjevi" radarji v Mariboru od prejšnjega tedna izklopljeni. Drži ??? Drži!
Robertjur Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Gor v desnem kotu imaš navedeno kontaktno osebo, ki zna menda slovensko. Zdaj sem videla v Vtisih z dnevnih voženj, da je tudi Keiko nekaj dobila. Lahko mogoče to osebo pokličeš in vprašaš kaj in kako? Pismo je sicer v slovenščini ampak je zelo čudno, da ni fotografije zraven... Jaz bi rada videla fotografijo, ker menda, če sta gor 2 vozili, meritev ni več zanesljiva. Na fotki nista 2 vozili ker moteče faktorje pač odrežejo!
MariborBMW Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Kakšnim 10% slovenskih (avto)voznikom bi včeraj lepo jebal vse po sezanmu. Od danes naprej se bom ustavil, zapisal tablico kretena, ga poiskal, potem pa poslal sliko na form. Golazen... Ma ne vem, če je kje na svetu še takšna vozniška kultura, kot je pri nas... Butli vanucci, trebor in cedevita 3
MariborBMW Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 No, pol dobiš na FB še to. Za popizdit, no..Pa kaj je folkom narobe?? Dragi FB prijatelji in prijatelji njihovih prijateljev. Imela bi resno prosnjo za vas in sicer, da tole delite v cim vecjem obsegu in ce karkoli veste mi to javite, hvala! V glavnem zadeva je taka: danes sva sla s kolegom na morje in prisla s smeri ljubljane v kroznega in zavila takoj ven za portoroz. V kroznem je ze bil svetlo srebrn avto ampak se vedno dovolj dalec, da sem lahko zapeljala za kolegom v in ven s kroznega. ko sem bila ze zunaj, me je srebrn avto takoj zacel prehitevat in zapeljal pred mene ter mi zaprl pot in se mi zaletel v sprednji del motorja. ker me je zadel, me je prevrnil na tla. s kraja dogodka je odpeljal. se pravi zgodilo se je 1.5.2013 ob 14.43. vse ocividce naprosam za vse informacije, ki jih o danem vozilu imajo, kajti da nekoga zbijes in odpeljes s kraja dogodka brez kakrsnihkoli posledic, se mi zdi skrajno nesprejemljivo!! hkrati se zahvaljujem motoristoma in njunima sopotnicama za pomoc ki so jo ponudili.
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 No, pol dobiš na FB še to. Za popizdit, no..Pa kaj je folkom narobe?? Dragi FB prijatelji in prijatelji njihovih prijateljev. Imela bi resno prosnjo za vas in sicer, da tole delite v cim vecjem obsegu in ce karkoli veste mi to javite, hvala! V glavnem zadeva je taka: danes sva sla s kolegom na morje in prisla s smeri ljubljane v kroznega in zavila takoj ven za portoroz. V kroznem je ze bil svetlo srebrn avto ampak se vedno dovolj dalec, da sem lahko zapeljala za kolegom v in ven s kroznega. ko sem bila ze zunaj, me je srebrn avto takoj zacel prehitevat in zapeljal pred mene ter mi zaprl pot in se mi zaletel v sprednji del motorja. ker me je zadel, me je prevrnil na tla. s kraja dogodka je odpeljal. se pravi zgodilo se je 1.5.2013 ob 14.43. vse ocividce naprosam za vse informacije, ki jih o danem vozilu imajo, kajti da nekoga zbijes in odpeljes s kraja dogodka brez kakrsnihkoli posledic, se mi zdi skrajno nesprejemljivo!! hkrati se zahvaljujem motoristoma in njunima sopotnicama za pomoc ki so jo ponudili. Kje je bil pa radar urkoman 1
pik1 Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 .... na morju sem zadnjič opazil zanimivo montažo tablice na moped .... ps. ..... verjetn ni imel pri roki nobenih bolj primernih nosilcev za tablco ....
domina Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 tole je pri sosedih hrvatih kar precej pogosta praksa BelaStrela 1
TakeALookAround Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Jih je kar za razumet, pr vseh teh radarjih. :grim
DAMI34 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 hm, še mau pa bodo tut naši kej podobnega pogruntali: http://www.najdi.si/novica/Avtomanija.Com/Avtomobilizem/Belgijski-policisti-merilnike-hitrosti-skrivajo-v-vre%C4%8Dah-za-smeti/78cbb1e7d6e62a3e5fa51c5d073c0730
nxyz Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Itak vedno vsi po omejitvah vozite, čemu skrb. mixxx in tintin 2
DAMI34 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 pa ne morejo smeti ležat po cesti nooooo
maus Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 če so ležeči policaji, zakaj ne mogli bit ležeči radarji thumper, DXR16, vanucci in 1 other 4
HyperJack Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 če so ležeči policaji, zakaj ne mogli bit ležeči radarji Ga ni čez ležečo policajko , da te pa z radarjem dobi na muho, te pa noben več ne reši DXR16, gsxf750, SLVR in 1 other 4
Damy Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 V kokem času se pa dobi te lepe pozdrave, če te fotkajo z radarjem?
Borutt Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 (popravljeno) Recimo nekaj takega. Preberi si še naslednji člen, da ne boš po 30-ih dneh preveč vesela. Zastaranje pregona 42. člen (1) Postopek o prekršku ni dopusten, če pretečeta dve leti od dneva, ko je bil prekršek storjen. Če je prekršek storjen na področju varstva konkurence, postopek o prekršku ni dopusten, če preteče pet let od dneva, ko je bil prekršek storjen. Postopka o prekršku, ki je bil ugotovljen s tehničnimi sredstvi in kršitelj s kršitvijo ni bil seznanjen, ni dopustno začeti, če od dneva storitve prekrška preteče več kot 30 dni, ko je bil prekršek storjen. Začetek postopka o prekršku 50. člen (1) Postopek o prekršku se začne po uradni dolžnosti, ko opravi prekrškovni organ v okviru svoje pristojnosti v ta namen kakršnokoli dejanje, ali z vložitvijo pisnega predloga oškodovanca, državnega tožilca ali državnega organa, nosilca javnih pooblastil ali samoupravne lokalne skupnosti (predlagatelji). Bi šla z menoj na servis, pa ne bi bilo sedaj skrbi. Popravljeno Oktober 18, 2013. Popravil Borutt Kmet2 1
Borutt Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 Pa še to; si mu nastavila obrazek ali ritko ? Je pač vrlo važno za postopek.
Damy Objavljeno Oktober 18, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2013 Pa še to; si mu nastavila obrazek ali ritko ? Je pač vrlo važno za postopek. Je bila kar moja zadnja plat, če bi bil obrazek, me ne bi skrbelo. :closedeyes: Aja, in glede tega, da nisem šla raje s teboj na servis.... tam sigurno ni bilo ta prave čokolade :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se