DAMI34 Objavljeno Marec 12, 2014 Opozori Objavljeno Marec 12, 2014 V Planini so izredne razmere zaradi poplave. Policija je tam zaradi nudenja pomoči, takšne in drugačne, ter lovljenja morebitnih zmikavtov. Če se bo kdo pozanimal, bo ugotovil, da ne ustavljajo nobenega prometa, razen tolovajev. Sej to sm mislil. Kar je polomljeno al pa uničeno od poplav je potrebno pospravit. Pol se pa najdejo tut taki, ki pospravijo drugim. Pa mal sm se šalil
DAMI34 Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 evo, spet smo ga najdli!!! Tale je danes meril na Črnem Kalu goggy99, maus in Kmet2 3
Borutt Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 evo, spet smo ga najdli!!! Tale je danes meril na Črnem Kalu Potem sem v škatli .
maus Objavljeno Marec 16, 2014 Opozori Objavljeno Marec 16, 2014 a je mene sneu ... itak sm po omejitvah vozu DAMI34 1
Bear Objavljeno Marec 18, 2014 Opozori Objavljeno Marec 18, 2014 Radarji in kontrole na relaciji Koper-Izola-Portorož.
Perosan Objavljeno Marec 19, 2014 Opozori Objavljeno Marec 19, 2014 Na Polzeli pri občini imamo nov stacionarni radar. :mellow:
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2014 Opozori Objavljeno Marec 20, 2014 (popravljeno) a je mene sneu ... itak sm po omejitvah vozu Tebe ne rabijo snemat. Ti si v bazi zabeležen kot " ne snemaj" , ninđa po pravilih!!! Popravljeno Marec 20, 2014. Popravil DAMI34
MariborBMW Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Včeraj na Planini kar dva, modri z laserjem in potem še clio z fotoaparatom v avtu (domnevam, da mestno redarstvo). Kaj če te oba obtavčlata, dobiš dvojne pike in nagrado od obeh??? Mavti 1
gusar Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 K pri mekareorju kupš enga dobiš dva
Cartman Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 V soboto so jagali na označenem mestu pred Kozino. Z dokaj velikodušno toleranco so merili v smeri proti morju.
Borutt Objavljeno April 15, 2014 Opozori Objavljeno April 15, 2014 Kje točno? Kačiški klanec. Pa ne bo vedno tam.
Cartman Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 a jebenti priponko. Nisem več čist prepričan da je bil na označenem placu, morda pa je bil še nekaj metrov naprej na makadamskem dovozu z gmajne. Ustavljali so na ravnini preko mosta.
GKeko Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 a jebenti priponko. radar.jpg Nisem več čist prepričan da je bil na označenem placu, morda pa je bil še nekaj metrov naprej na makadamskem dovozu z gmajne. Ustavljali so na ravnini preko mosta. So tebe in še dva tam ustavli? Jaz sem šel kontra do Postoje in niti enega motorista nisem več nikjer srečal
Cartman Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 So tebe in še dva tam ustavli? Jaz sem šel kontra do Postoje in niti enega motorista nisem več nikjer srečal Še Žiunorc in JValant sta bla tam ja. BTW, če gremo s streetviewom od tu kakih 300m proti Divači so poslikali srebrno VFR800 z dvema gor. Kdo od tu?
GKeko Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Kolk je bla kazen? Jaz radarja do zadnjega momenta nisem vido, pa sem šel dol po klancu.
Cartman Objavljeno April 16, 2014 Opozori Objavljeno April 16, 2014 Kolk je bla kazen? Jaz radarja do zadnjega momenta nisem vido, pa sem šel dol po klancu. Mene so tam opekli ene 12 let nazaj, in kačiški klanc še vedno prevozim previdno. Caddya sm si med vožnjo dokaj dobro ogledal, in se oddahnil ker je bil not civilist v zeleni srajci. No, ni bil civilist. Med opazovanjem sem še mal spustil gas, in zato naju z norcem, ki je vozil za mano, niso štrafali, Janez pa je bil malo prehiter. ne vem kazni. mislim da točk ni blo.
yan Objavljeno Maj 16, 2014 Opozori Objavljeno Maj 16, 2014 (popravljeno) Iskanje po temi ni našlo Jezera, tako da obveščam: dobil sem pozdrave od konca aprila v Jezeru pri Podpeči. Fani Rakitne, beware Edit: med prvomajskimi sem policijski radar prvič videl tudi v Predgrižah pred Črnim vrhom - tam, kjer je na par 100m kakšna hiša, omejitev pa 60. Popravljeno Maj 16, 2014. Popravil yan
'.' Objavljeno Julij 3, 2014 Opozori Objavljeno Julij 3, 2014 Oh jejhata, groza, 70 na uro? Takoj za zapahe s takimi objestneži, grozen si, sram naj te bo.
Kmet2 Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 Včeraj ni blo tud enega radara na relaciji Lj-Viki,ne vem kaj so mogoče meli kakšen policijski praznik pikolo in Mia 2
deki28 Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 (popravljeno) Oh jejhata, groza, 70 na uro? Takoj za zapahe s takimi objestneži, grozen si, sram naj te bo. Jep se popolnoma strinjam s tabo saj sem z prekoračitvijo omejitve v naselju postal public enemy No1 V glavnem moj namen ni bil, da se šopiram koliko prehitro se vozim čez naselje, to prepuščam tisitm, ki imajo preveč € na zalogi za kazni plačevat in navdušenim zbirateljem kazenskih točk..ampak, da vas opozorim, da vas zna pred ridami čakati fotograf po imenu Radar. .) Popravljeno Julij 4, 2014. Popravil deki28
maus Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 sj to trobmo že par let ... urkoman, TakeALookAround, Ervin93 in 3 others 6
deki28 Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 sj to trobmo že par let ... No pol pa cool, ker me še ni "sneu" na temu koncu Lep pozdrav in lep vikend
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se