Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 fa.Eckl v Ybbs/Donau (AUT) ima razprodajo opreme,delov in novih motorjev (KTM,yamaha,gilera,piaggio) z popustom do 50% zaradi poplave,ki je prizadela obmocje pred dobrim tednom.vec na http://www.eckl.com/index_zweiradcenter.htm
Pervy Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 katere znamke opreme pa imajo? a se splaca po kake skornje in kombinezon it? motorradklinik ima razprodajo opreme do 70% ampak vse kar je znizano je obupne barve. beli kombinezoni, roza-vijolcni skornji itd. vglavnem tisto kar je se za avstrijce pregrdo da bi nosili pa vemo kaksen okus imajo :roll: tisto kar bi mel pa seveda ni znizano :x bo sel kdo pogledat oz. kje sploh je ta trgovina?
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 trgovina je ob donavi,med linzom in dunajem.roba je letosnja z "napakami" (trgovina je bila vsaj 80% pod vodo!); ce koga ne moti.
easyrider Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 ... sem poskusil priti na njihov www naslov pa izgleda, da jim je tudi tega zalila voda ... :lol:
BC Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 fa.Eckl v Ybbs/Ddonau hehe :lol: :lol: tut sanja se mi ne kaj naj bi to pomenilo... :wink:
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 :roll: ...................fa.(kratica za firma) Eckl (ime podjetja) v Ybbs-u (kraj) na Donavi (reka). :scrambleup:
MotoRossi Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Sam pazite! Takih čelad ni za kupovat! Če čelado enkrat zalije voda, pa če tudi jo posušijo ne bo nikoli več ok - zato previdnost ni odveč.. Se pa ziher splača oblačila, škornje, kombinizone..
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 ma splaca se nova R1 ali podobno........razstavis,operes,posusis,sestavis,imas.za do 50% ceneje......
MotoRossi Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Ice : tak motor NE bo nikoli več delal! Dam roko v ogenj! Veš kak so krosi vzdržljivi..prijatlu je croska v enem takem jarku s tekočo vodo (ene pol metra visoko) not padla pa je ni mogu ven dobit...in je bla pod vodo cca. 1h pa ni več delal dokler ni vsega menjal! Od motorja, do elektronike...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 motorossi prinesem ogenj,ti das pa roko - KTM LC 4 620 je delal po dvournem potapljanju v luzi (tip je omagal in ga sam ni spravil vec ven).pa so fergazer razdrl,filter spucal itd. (dela za ene 3-4 ure) in je delal.ne me pa vprasat kako in zakaj. :wink:
MotoRossi Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Hehehe :D Noja, sej čist možno.. KTM le ni 'rižotar' :wink: kot je bla ta Yamahca :) zato je pa tut zdržal :P
BC Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 škoda k nisi gledal motobika na DSF-u. so se pelal po eni reki dokler je šlo, pol so pa plaval, z motorji vred. :shock: pol ga je pa en zgubu :twisted: . so ga ene pol ure iskal, zvlekl na kopno, mal počakal, pa se odpelal. uglavnem so bli pa ktm-i... hehe
MotoRossi Objavljeno Avgust 27, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2002 Ja sej včasih vidim na DSFu neke take dirke, k folk kr spustijo po zapuščenih cestah, gozdovih, pa se kr prek rek pelejo, pol pa ludi (domačini pa to) pomagajo folku, k jim motor v blatu ostane, itd.. Čist huudoo je tist :D
Rocky Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Ice : tak motor NE bo nikoli več delal! Dam roko v ogenj! Veš kak so krosi vzdržljivi..prijatlu je croska v enem takem jarku s tekočo vodo (ene pol metra visoko) not padla pa je ni mogu ven dobit...in je bla pod vodo cca. 1h pa ni več delal dokler ni vsega menjal! Od motorja, do elektronike... MotoRossi, to ne bo držalo! Vitalni deli motorja - mašine se rastavijo in očistijo. Edini problem je lahko samo elektronika in nič drugega. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY
hector Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Kdaj se pa pri nas (Nolan) začnejo razprodaje? Ice, če boš slučajno kdaj v Avstriji videl Nolan 93 - Joker čelado, poglej prosim ceno (pa ne tiste potopljene). Če odštejem popust in ddv je verjetno v A cenejša? Thank's
Ice Objavljeno Avgust 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 hector,z popustom in odbitkom DDV te pride cca.€ 200.- (se mi zdi,sem jo letos maja probaval).
hector Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 Da ne bova preveč "smetila" foruma, mi odgovori kr na mail. Pri nas je cca 65K, torej je v A cenejša. A mi lahko še poveš kje jo lahko kupim za tako ceno? Mogoče kak tel. številka? Zdaj sem pa že zahteven! :twisted:
Ice Objavljeno Avgust 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 pucher,elisabethinergasse,graz.kako do nje,je nekje na forumu pod graz.
Lindau Objavljeno Avgust 28, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2002 hector,z popustom in odbitkom DDV te pride cca.€ 200.- (se mi zdi,sem jo letos maja probaval). Tudi pri Auner-u so jo v soboto meli za podobno ceno. Kjer ze imajo nekaj znizanj!
Ice Objavljeno Januar 24, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2003 mogoce kdo kaj rabi :arrow: pri http://www.bikestop127.at bi se naj zacela razprodaja konkursne mase (do -70%,na motorje do -30%).vse skupaj se zacne 29.01.03 in traja do 28.02.03. original tekst: Bei Bikestop127 - Dem Motorradspezialisten ist frisch für die Saison 2003 aktuelle Konkursware eingetroffen. Gebrauchtmotorräder, tolle Spidi Kombis um 590 Euro, Regenkombi um 49 Euro, Lederjacken, Motocross Stiefeln,Pflegeprodukte fürs Bike wie zB. Kettenspray um 2 Euro warten auf strenge Rechner. Die Auswahl ist NOCH groß. Start am 29.01.03 bis 28.02.03 es gibt da wirklich jede Menge zu kaufen auch Ersatzteile wie Bremsbeläge,Kettensätze etc (Tausende Artikel zu wirklich konkurrenzlosen preisen) bis -70% bei Motorrädern bis minus 30 %. Also entweder warm anziehen und mit dem Bike zum Bikestop127 fahren oder ausnahmsweise mit dem Bürgerkäfig anreisen. kleinzell je 34 km SZ od linz-a.
Ice Objavljeno December 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2003 glanc frisno iz maila priletelo (seveda ce koga zanima): "Auner Flohmarkt in Graz! Beim Auner Shop in Graz (Kaerntner Strasse 141) gibt es eine Woche lang den bekannten Auner Flohmarkt Montag 8.Dez 2003 (10-16 Uhr) - Maria Empfaengnis Dienstag 9.Dez 2003 (10-18 Uhr) Mittwoch 10.Dez 2003 (10-18 Uhr) Donnerstag 11.Dez 2003 (10-18 Uhr) Freitag 12.Dez 2003 (10-18 Uhr) Samstag 13.Dez 2003 (9-14 Uhr) Motorradbekleidung, Helme, Zubehoer für MX, Enduro, Straßen und Mopedfahrer. Sowohl für Damen, Herren wie auch in Kindergroessen. Beim Flohmarkt gibt es wie immer ganz riesige Auswahl und erbaermlich niedrige Preise."
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se