stuhec Objavljeno April 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2008 jaz v grem delat, sam da odslužim kazen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znofr Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 jaz v grem delat, sam da odslužim kazen kazni ne moreš več 'odslužit'. Bo treba delat pa dnar zaslužit pa potem kazen plačat. Vsaj take so moje iskušnje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2008 kazni ne moreš več 'odslužit'. Bo treba delat pa dnar zaslužit pa potem kazen plačat. Vsaj take so moje iskušnje. kaj pa taki, ki res nimajo nič in ne morejo plačat npr. tip, ki je ubil pred kratkem ubil žensko nima nić, in če bi naredil samo kazen kje naj vzame ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 kaj pa taki, ki res nimajo nič in ne morejo plačatnpr. tip, ki je ubil pred kratkem ubil žensko nima nić, in če bi naredil samo kazen kje naj vzame ? Bo pač celo življenje "uklanjan" po arestih. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2008 Bo pač celo življenje "uklanjan" po arestih. :unsure: in to je potem ugodna rešitev za državo ? delo naj mu dajo in obenem zapor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 in to je potem ugodna rešitev za državo ?delo naj mu dajo in obenem zapor Če pomislim, da, je. Exemplarično. Kdo bi si še upal ne plačati kazni, če bi vedel, da bo sedel toliko časa, dokler ne bi plačal? :hmm: No, pa verjetno je to bolj ugibanje, kot dejanska varianta. Ali pač? :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znofr Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 kaj pa taki, ki res nimajo nič in ne morejo plačatnpr. tip, ki je ubil pred kratkem ubil žensko nima nić, in če bi naredil samo kazen kje naj vzame ? Takih, ki nimajo nič in obenem delajo prometne prekrkše, je po mojem zlo malo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 OK verjamem na besedo :whistle: če pa ne moreš plačat se zmeniš na obroke ali kaj podobnega (al so to tudi že uknili :headbang: ) ker drugače so samo še obresti zraven, zapor pa ni več poplačilo, kazen te še vedno čaka. glede obrokov ne vem, sam vedno plačam v enkratnem znesku :fredy: Takih, ki nimajo nič in obenem delajo prometne prekrkše, je po mojem zlo malo. wrong. Taki, ki nimajo (uradno) nič, v naših koncih redno delajo prometne prekrške. No, ne samo prometne. Sicer pa, koliko je zate malo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2008 Takih, ki nimajo nič in obenem delajo prometne prekrkše, je po mojem zlo malo. ja res se motiš al pa odvisno kaj je za tebe malo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znofr Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 ja res se motišal pa odvisno kaj je za tebe malo Si eden takih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2008 Si eden takih? na tvojo srečo, ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 stari se mi dere preko rame tito partija omladina akcija Pozdravi Starega... :rolleyes: (eden izmed Titovih nickov...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 Nimaš več kaj zavlačevat.......ti samo pisno sporočijo......od kdaj do kdaj......si brez izpita!!!!Preverjeno!!!!! tako je.. s tem da je zagrožena kazen, če kršiš prepoved 500€+8pik... prestal prepoved, ne da bi sploh vedel, da me doma čaka obvestilo o prepovedi... dobro da me niso dobili... bi jebal ježa :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 OK verjamem na besedo :whistle: če pa ne moreš plačat se zmeniš na obroke ali kaj podobnega (al so to tudi že uknili :headbang: ) ker drugače so samo še obresti zraven, zapor pa ni več poplačilo, kazen te še vedno čaka. OBRESTI?!!!!!! res so obresti? jaz jim še namreč lepo porcijo dolgujem in mi zaenkrat še niso nič težili :unsure: kakšne pa so obresti? prvič slišim za to... pa za prejšno kazen vem da jih ni blo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2008 tako je.. s tem da je zagrožena kazen, če kršiš prepoved 500€+8pik... prestal prepoved, ne da bi sploh vedel, da me doma čaka obvestilo o prepovedi... dobro da me niso dobili... bi jebal ježa :headbang: domov si dobil samo sporočilo od kdaj do kdaj nimaš izpita na policijo ne rabiš nič hodit ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
znofr Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 domov si dobil samo sporočilo od kdaj do kdaj nimaš izpitana policijo ne rabiš nič hodit ? Ne. Vozniško dovoljenje neseš na upravno enoto. Ali pa ga pošlješ po pošti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 jaz sem dobil samo obestilo o prepovedi vožnje za en mesec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 Jouzs-jouzs :devil: ,kaj če bi ga meni vzel :hmm: k ga nism še nikol delal.(delal sem sam za bicikl+moped) :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 25, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 25, 2008 jaz sem dobil samo obestilo o prepovedi vožnje za en mesec... to pomeni da ga ne rabiš nikamor nest če te pa ustavijo morajo pogledat v komp, drugač pa ne vejo če je veljavn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 OBRESTI?!!!!!! res so obresti? jaz jim še namreč lepo porcijo dolgujem in mi zaenkrat še niso nič težili :unsure: kakšne pa so obresti? prvič slišim za to... pa za prejšno kazen vem da jih ni blo... Ni obresti....na plačo ti se obesijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 to pomeni da ga ne rabiš nikamor nestče te pa ustavijo morajo pogledat v komp, drugač pa ne vejo če je veljavn Ko dobiš prepoved vožnje oziroma odvzem moraš vozniško dovoljenje nesti k organu, k iga je izdal, da prepoved vpišejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Ko dobiš prepoved vožnje oziroma odvzem moraš vozniško dovoljenje nesti k organu, k iga je izdal, da prepoved vpišejo. mislim da hoče vprašat kako vejo, če si ga res nesel k "organu, ki je dovoljenje izdal, da vpiše prepoved", in kako kontrolirajo če si to dejasnsko storil ali ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno Maj 8, 2008 Deli Objavljeno Maj 8, 2008 Kaj pa sledi, če ga ne neseš?? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Maj 14, 2008 Deli Objavljeno Maj 14, 2008 bom tako povedak kot pišenapihal 0.1, ne vem odkod, nič pil, razen da skadil 5 cigaret ta čas ko so prišli polis bil levi ovinek, pred ovinkom skočil zajec, v ovinku flika asfalta in padec na desno stran, piše da motor padel na levo stran cesta z 90 km, jaz sem se peljal manj jaz in sopotnica lažje poškodbe kazen + 4 točke + mesec dni odvzema 0.1 če nisi voznik začetnik ni preveč in to ni vplivalo na kazen. Povzročitev prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami je avtomatsko 4 pike + mesec dni odvzema! Vem, ker je od brata punca ruknala v en avto pri 5km/h pa je začel un neki jokat da ga koleno boli in je šel dohtarju po potrdilo pa je dobla ona pol mesec dni odvzema. Čista svinjarija sam si nič ne moreš pomagat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Maj 15, 2008 Deli Objavljeno Maj 15, 2008 Kaj pa sledi, če ga ne neseš?? :hmm: Nič ne neseš. Dobiš po pošti obvestilo od kdaj do kdaj ti ne velja, če se voziš v tem času pokasiraš kazen kot, da se voziš brez izpita, po starem (ali že po novem?) 500€. lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se