trisha Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 beseda ZDRUŽENJE se mi zdi bolj profesionalno in resno kot društvo ali klub več bo idej..... lažje se bo kaj skombiniralo Združenje za varnost motoristov...... ZVAMI Združenje za napredek motorizma...... ZNAMI pa še se bo kaj našlo lp
billy Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 DMS bo kar v redu za mene! :) :!:
HHV Objavljeno September 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 13, 2002 .....Oglejte si to stran in še malo pobrskajte naprej nazaj. Mislim, da gremo z našo pobudo v to smer.http://msf-usa.org/CourseReview/QuestionFrameset.htm Meni je pa njihov logotip blazno všeč! Motorist v trikotnem znaku. Zelo izrazno!!!!
matic Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Še moj predlog. Moto NET Slovenija LP Matic
dane Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 beseda ZDRUŽENJE se mi zdi bolj profesionalno in resno kot društvo ali klub več bo idej..... lažje se bo kaj skombiniralo Združenje za varnost motoristov...... ZVAMI Združenje za napredek motorizma...... ZNAMI pa še se bo kaj našlo lp trisha odlišna predloga. Počasi se bo že izcimila taprava stvar. dane
Jackal Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Še moj predlog. Moto NET Slovenija LP Matic MNS,... ja ta bi bil kr cool,... 8)
TOMY Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 PREDLOG: PONOVITI GLASOVANJE, VENDAR SAMO Z DVEMA KI STA DOBILA NAJVEČ GLASOV! :onfire:
HHV Objavljeno September 19, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 19, 2002 Tomy, mal manj se deri! Bom še mislil, da si neolikan in nasilen. Pridi kaj sodelovat, pa se bomo zmenili, kako se bomo odličili. V katerem odseku društva bi pa ti sodeloval? LP HHV
Ice Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 njihihihi..... DMS.... :arrow: dims :arrow: dimsi rupsi (se se kdo spomni tega nika?!) :arrow: dimitrij rupelj. :twisted: :lol:
marijan Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 ni mi jasno, davedno ko pogledam na glasovanje je razlika 4 glase, kako to naredite?
Gallus Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 ni mi jasno, davedno ko pogledam na glasovanje je razlika 4 glase, kako to naredite? X file :!:
TOMY Objavljeno September 19, 2002 Opozori Objavljeno September 19, 2002 Tomy, mal manj se deri! Bom še mislil, da si neolikan in nasilen. Pridi kaj sodelovat, pa se bomo zmenili, kako se bomo odličili. V katerem odseku društva bi pa ti sodeloval? LP HHV Se opravičujem za glasne besede Horjo, se mi je zdelo da bom tvegal, da jih bom od kakega "ata" slišal. :D Na žalost to moje sodelovanje ne bi bilo preveč plodno, predvsem zaradi moje prezasedenosti :cry: , pa ni to izgovor, samo če že eno stvar počnem, jo rad počnem ornk, al pa raje ne. Idejo pa podpiram 100%. Mislu sem pa, da bi naredili "drugi krog", da bi se tisti, ki nismo glasovali za ta dva predloga, lahko zdaj opredelili za enega od njiju. :onfire:
HHV Objavljeno September 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2002 He, he Marijan, pomota! Gre! Torej, drugi krog glasovanja zaenkrat pod "K'r neki" ali sledeči link http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.php?t=2842 Noise pleeeeease, izvedi ustaljeni postopek premika teme v "Splošno". Hvala! :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se