Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
si  100%?

Jap ... oz. ono kar je ni nobena znanost :twisted:

Objavljeno

Za enkrat so moji copati se zlo sezuti. Da pa ne bomo o mojih sotrpinih razpravljal, sej so si čist sami krivi da trpijo ( KAJVSE NAREDIJO DA NIMAJO POSTA ), pe se nekej, ve deklice, kako pa kej vaši copatki, DO ZDEJ NI SE NOBENA PRIZNALA :P :twisted: :P :twisted: :P :twisted: .

Objavljeno

Kako že pravijo...... Če hočeš dobiti vojno, lahko tudi kakšno bitko predaš.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Alla

Objavljeno

Jam, dragi!

A ti to iz lastnih izkušenj prihajaš do takih globokoumnih misli? :shock: Ali sodiš druge po sebi? :wink:

Dada

Objavljeno
Za enkrat so moji copati se zlo sezuti. Da pa ne bomo o mojih sotrpinih razpravljal, sej so si čist sami krivi da trpijo ( KAJVSE NAREDIJO DA NIMAJO POSTA ), pe se nekej, ve deklice, kako pa kej vaši copatki, DO ZDEJ NI SE NOBENA PRIZNALA :P :twisted: :P :twisted: :P :twisted: .

OK, sprejmem izziv! Pri nas doma imamo unisex copatke, obuvamo pa jih po potrebi oz. enkrat eden, drugič drugi (da ni zamere). :wink:

Sem bila dovolj jasna?

Objavljeno

Unisex copatke???

Kuuul!!!

A je na enmu narisan plav autočk, na enmu pa roza barbika?

Just asking...

Objavljeno
Jam, dragi!

A ti to iz lastnih izkušenj prihajaš do takih globokoumnih misli? :shock: Ali sodiš e po sebi? :wink:

Dada

Preveč izkušenj, globokoumne misli mi pa res ne hodijo po glavi, preveč zakomplicirana beseda. Pa draga moja Dada, res lepo priznanje.

Pa se odgovor za vrtnico, ce bi bila moja boljsa polovica na motosvetu, nebi nič ače napisal, ker se mi zdi da sem samo povedal to kar mislim z zelo GLOBOKOUMNIMI MISLIMI :twisted: :wink: :twisted: .

Objavljeno
Unisex copatke???

Kuuul!!!

A je na enmu narisan plav autočk, na enmu pa roza barbika?

Just asking...

Na obeh oboje.

Objavljeno
Pa ne, da vi, naivneži, mislite da bomo javno izdale svoje metode? :?: :!: :?:

ni treba.......,tiste,katere se ne poznam tudi ne bodo imele ucinka name. :P :twisted: :lol:

A hočete še rešitev, kako se ubraniti :?: :?: :?:

a mislis,da bom izdal svoje obrabne sisteme?! :twisted:

8) :lol:

Objavljeno

Ice, izdaj jih meni...

Krvavo jih rabim!!! :lol:

Objavljeno

Ice... predaj nam tvojo modrost :wink: :D :twisted:

Objavljeno

Tam kjer dobro klapa, mormo bit pač majčkeno copate, jebi ga... :roll:

:onfire:

Objavljeno

Pri nas je pa vedno po moje, na takšen ali drugačen način.

Ce mislis resno, potem zelo socustvujem s tabo, da ne znas odkrivati lepote v drugih mnenjih in pogledih. Razen, ce si ze toliko napredna, da si odkrila moskega, ki je popolnoma na isti valovni dolzini. Ce je tako, potem ti cestitam. Nisempa v to preprican...

Ce je pa zajebancija (kar je 99% tega, kar pisemo v temah Splosno, Ljubezen in Krneki), potem pa: jebe se mi za to, koliko kdo koga razume pa kdo je copata... :twisted: :D

Objavljeno
jebe se mi za to' date=' koliko kdo koga razume pa kdo je copata... :twisted: :D[/quote']

:shock: paz´ti sad njega...... petelincek se petelini? :wink: :lol:

8) gregs.

Objavljeno
jebe se mi za to' date=' koliko kdo koga razume pa kdo je copata... :twisted: :D[/quote']

8) gregs.

.....jok.........ugospodio se pasulj.............

Objavljeno

8) gregs.

Ehehehe.. Ice, saj vem, da drzis z mano... samo ne pokazes tega.... :D :D :D

Objavljeno

Jst priznam, sm copata in to ornk stevilka :oops: :oops: :roll: :? :lol: :lol: :!:

Objavljeno

Jaz copata njisem spljoh ...

pa ne okol govort :)

Objavljeno

:D Ma ja! Vsi ste copate, brž ko ženske zagledate. Ne bom pa trdila, da obratno ni res ... :? :wink:

Objavljeno

Ko se moja žena vrne z dopusta, jo bom vprašal, če se lahko vklučim v to debato.

Objavljeno
Ko se moja žena vrne z dopusta, jo bom vprašal, če se lahko vklučim v to debato.

he,he..

Objavljeno

Z leti se mi zdi islam vedno boljša varjanta za preprečevanje copatiranja. Baba nema pravo glasanja i tačka. 8) :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!