Vrtnica Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Sej ni nekih posebnih metod ... si 100%?
cyc Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 si 100%? Jap ... oz. ono kar je ni nobena znanost :twisted:
jam Objavljeno Avgust 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Za enkrat so moji copati se zlo sezuti. Da pa ne bomo o mojih sotrpinih razpravljal, sej so si čist sami krivi da trpijo ( KAJVSE NAREDIJO DA NIMAJO POSTA ), pe se nekej, ve deklice, kako pa kej vaši copatki, DO ZDEJ NI SE NOBENA PRIZNALA :P :twisted: :P :twisted: :P :twisted: .
Alla Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Kako že pravijo...... Če hočeš dobiti vojno, lahko tudi kakšno bitko predaš.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Dada Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Jam, dragi! A ti to iz lastnih izkušenj prihajaš do takih globokoumnih misli? :shock: Ali sodiš druge po sebi? :wink: Dada
Dada Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Za enkrat so moji copati se zlo sezuti. Da pa ne bomo o mojih sotrpinih razpravljal, sej so si čist sami krivi da trpijo ( KAJVSE NAREDIJO DA NIMAJO POSTA ), pe se nekej, ve deklice, kako pa kej vaši copatki, DO ZDEJ NI SE NOBENA PRIZNALA :P :twisted: :P :twisted: :P :twisted: . OK, sprejmem izziv! Pri nas doma imamo unisex copatke, obuvamo pa jih po potrebi oz. enkrat eden, drugič drugi (da ni zamere). :wink: Sem bila dovolj jasna?
dunker Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Unisex copatke??? Kuuul!!! A je na enmu narisan plav autočk, na enmu pa roza barbika? Just asking...
jam Objavljeno Avgust 29, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Jam, dragi! A ti to iz lastnih izkušenj prihajaš do takih globokoumnih misli? :shock: Ali sodiš e po sebi? :wink: Dada Preveč izkušenj, globokoumne misli mi pa res ne hodijo po glavi, preveč zakomplicirana beseda. Pa draga moja Dada, res lepo priznanje. Pa se odgovor za vrtnico, ce bi bila moja boljsa polovica na motosvetu, nebi nič ače napisal, ker se mi zdi da sem samo povedal to kar mislim z zelo GLOBOKOUMNIMI MISLIMI :twisted: :wink: :twisted: .
Dada Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Unisex copatke??? Kuuul!!! A je na enmu narisan plav autočk, na enmu pa roza barbika? Just asking... Na obeh oboje.
Ice Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Pa ne, da vi, naivneži, mislite da bomo javno izdale svoje metode? :?: :!: :?: ni treba.......,tiste,katere se ne poznam tudi ne bodo imele ucinka name. :P :twisted: :lol: A hočete še rešitev, kako se ubraniti :?: :?: :?: a mislis,da bom izdal svoje obrabne sisteme?! :twisted: 8) :lol:
dunker Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Ice, izdaj jih meni... Krvavo jih rabim!!! :lol:
enduraš Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Ice... predaj nam tvojo modrost :wink: :D :twisted:
TOMY Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Tam kjer dobro klapa, mormo bit pač majčkeno copate, jebi ga... :roll: :onfire:
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Pri nas je pa vedno po moje, na takšen ali drugačen način. Ce mislis resno, potem zelo socustvujem s tabo, da ne znas odkrivati lepote v drugih mnenjih in pogledih. Razen, ce si ze toliko napredna, da si odkrila moskega, ki je popolnoma na isti valovni dolzini. Ce je tako, potem ti cestitam. Nisempa v to preprican... Ce je pa zajebancija (kar je 99% tega, kar pisemo v temah Splosno, Ljubezen in Krneki), potem pa: jebe se mi za to, koliko kdo koga razume pa kdo je copata... :twisted: :D
Ice Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 jebe se mi za to' date=' koliko kdo koga razume pa kdo je copata... :twisted: :D[/quote'] :shock: paz´ti sad njega...... petelincek se petelini? :wink: :lol: 8) gregs.
bmw Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 jebe se mi za to' date=' koliko kdo koga razume pa kdo je copata... :twisted: :D[/quote'] :shock: paz´ti sad njega...... petelincek se petelini? :wink: :lol: 8) gregs. .....jok.........ugospodio se pasulj.............
Alla Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 Kwa se je :shock: :?: :?: :?: :?: Alla
Gregs Objavljeno Avgust 29, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2002 :shock: paz´ti sad njega...... petelincek se petelini? :wink: :lol: 8) gregs. Ehehehe.. Ice, saj vem, da drzis z mano... samo ne pokazes tega.... :D :D :D
bladzo Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Jst priznam, sm copata in to ornk stevilka :oops: :oops: :roll: :? :lol: :lol: :!:
hotschko Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Jaz copata njisem spljoh ... pa ne okol govort :)
LuCy Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 :D Ma ja! Vsi ste copate, brž ko ženske zagledate. Ne bom pa trdila, da obratno ni res ... :? :wink:
ID Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Ko se moja žena vrne z dopusta, jo bom vprašal, če se lahko vklučim v to debato.
kekec III Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Ko se moja žena vrne z dopusta, jo bom vprašal, če se lahko vklučim v to debato. he,he..
BoBo Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Z leti se mi zdi islam vedno boljša varjanta za preprečevanje copatiranja. Baba nema pravo glasanja i tačka. 8) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se