top cat Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Z leti se mi zdi islam vedno boljša varjanta za preprečevanje copatiranja. Baba nema pravo glasanja i tačka. 8) :D Skoray soglašam z malo popravki Korana! :silly: :multi: :fist: :onfire:
James Bond Objavljeno Avgust 30, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2002 Imej malo stila top. Morda boš presenečen... 007 :2gunfire:
Tatjana Objavljeno September 3, 2002 Opozori Objavljeno September 3, 2002 Haloo! Nisem vedla, da ste moški take copate!!! Ej pa ne se pustit 50-50% je najboljš. Ne prenašam folka, ki se plazijo po kolenih za svojo drago oz. dragim. Grozn!!!! jaz če bi imela tipa, ki bi mi ustregel vsaki in res vsaki moji neumni ali pa ne tako neumni želji bi ga skenslala!
krimi Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Pa še en veleumni izrek mojega kolega: Dokler bom jst gospodar pr hiš bo taku kuker bo moja baba rekla!!! :D :D :D
Alla Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Dokler bom jst gospodar pr hiš bo taku kuker bo moja baba rekla!!! :D :D :D To je pa res brezpogojna ljubezen :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 To je pa res brezpogojna ljubezen Prej brezpogojna neumnost... :twisted: :D
fifty Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Kva to jest berem???!!! A MOGOČE MOTORJE U COPATAH VOZTE??? Al kaj?
krimi Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 To je pa res brezpogojna ljubezen :D :D :D :D Sem najbrž pozabu povedat, da se kolega rad heca. :D :D :D
ak Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 ej, dokler ste še(smo) copate al' pa copatke je to še dobr, pol ko rataš predpražnik :twisted: , pol je pa že nekaj hudo narobe... :roll:
Gallus Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Ej pa ne se pustit 50-50% je najboljš. 50 - 50 :?: A ni to definicija copate :?: :twisted: :twisted: :!: :idea: :!:
Ervina Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 ej, dokler ste še(smo) copate al' pa copatke je to še dobr, pol ko rataš predpražnik :twisted: , pol je pa že nekaj hudo narobe... :roll: Ali pa ko postanete parket. Saj veste kakšna je podobnost med parketom in moškim? :twisted: Če sta dobro položena lahko po njih hodiš vrsto let. :lol: LP
Gregs Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Sem najbrž pozabu povedat, da se kolega rad heca. Res?! Ne bi vedel... a tukaj smo resni, ali kaj?! Ehehehehehhehehe.... :twisted: :D
ak Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Če sta dobro položena lahko po njih hodiš vrsto let. Nisem vedel da tud ženske moške 'polagate' :shock: , a maš kak poseben stil :P
SF Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Po men je do zdej hodila edin maserka... :?
Ervina Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Nisem vedel da tud ženske moške 'polagate' :shock: , a maš kak poseben stil :P :oops: Pozabila napisat ''polagati'' in ''hoditi'' v navednicah. :wink: LP PS Za moške bi se lahko reklo ''uvajati'' in ''uporabljati''. :lol:
ak Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 SSKJ : copata -e ž (a) nav. mn. udobno obuvalo, navadno za doma: natakniti tople copate; gumijaste, klobučevinaste copate / kopalne, telovadne copate • iron. žena ima moža pod copato mu ukazuje // nav. ed., iron. mož, ki se v vsem podreja ženi: v službi so se ga bali, doma pa je bil copata Eto, zdej pa bo pa zdefinirano do konca : motorist copata-e (a) • iron. žena ima moža pod copato mu ukazuje // nav. ed., iron. mož, ki se v vsem podreja ženi, če mu le pusti, da se lahko vozi z motornim kolesom :twisted: by ak
Tatjana Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Ej pa ne se pustit 50-50% je najboljš. 50 - 50 :?: A ni to definicija copate :?: :twisted: :twisted: :!: :idea: :!: ne! Niti podrazno! Partnerja se prilagajata drug drugemu v mejah normale!
Gallus Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Ej pa ne se pustit 50-50% je najboljš. 50 - 50 :?: A ni to definicija copate :?: :twisted: :twisted: :!: :idea: :!: ne! Niti podrazno! Partnerja se prilagajata drug drugemu v mejah normale! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Alla Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Partnerja se prilagajata drug drugemu v mejah normale! Kakšne pa so te "meje normale"? A se jih da nekako določit, po enih reglcih? Alla
ak Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Kakšne pa so te "meje normale"? A se jih da nekako določit, po enih reglcih? Alla Kako da to ni jasno? Hamurabijev Zakon še vedno velja :twisted: P.S. Ali pa naše 'itimeneijatebe'
Alla Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Pol moram pa res enkrat v knjižnico in si zadevo od blizu pogledat.... Al pa če je kdo tako prijazen in mi pošlje kak link, kjer se lahko tovrstno izobrazim kar preko interneta..... :roll: :D :D Alla
jam Objavljeno September 4, 2002 Avtor Opozori Objavljeno September 4, 2002 Alla česa si lačna? :twisted:
Tatjana Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 Partnerja se prilagajata drug drugemu v mejah normale! Kakšne pa so te "meje normale"? A se jih da nekako določit, po enih reglcih? Alla To je mal delikatna zadeva, ki se je ne da razložit po netu! Že iz besede se da sklepat, da se prilagajata oz. da je njuno mnenje enakovredno. Če se ne da drugače sporazumet ubereš srednjo pot! Skleneta kompromis!
Tatjana Objavljeno September 4, 2002 Opozori Objavljeno September 4, 2002 mislm, če ti pa ni vseen za partnerja boš delal po svoje in neboš upošteval njegovega mnenja! Men se zdi da neka veza z nekom ni kar nekaj! Če si že s kom moraš to tud mal resno vzet! Zame to ni neka zabava, da bi se mečkal se dol daju zaradi svojega užitka. Ljudje tega ne jemljejo zares zato je pa tok ločitev in nevem kaj še zraven!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se