ak Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Sej sm reku JAJCA :!: Spet nič o enakopravnosti. Me omenjenih namreč nimamo!!!!! :wink: :wink: :wink: Jih pa dobite vsake tolk in tolk :D :lol: PS Čeprav tud sam 1x do 2x na leto :twisted:
Gregs Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 HM!!!! ja nevem! :oops: To moraš pa njega vprašat! Pri meni ziher nebi bil copata! Tatjana a bi se ti poročila z mano? :wink: Eh, tako hitro pa vseeno ne gre, ceprav je ena redkih, ki noce iz moskih delat copat.... :wink: :D :twisted: ....vsaj tako govori, kaj pa je zares... pa niti vesolje ne ve... ehehehe.... :twisted: :D
Tatjana Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 HM!!!! ja nevem! :oops: To moraš pa njega vprašat! Pri meni ziher nebi bil copata! Tatjana a bi se ti poročila z mano? :wink: Eh, tako hitro pa vseeno ne gre, ceprav je ena redkih, ki noce iz moskih delat copat.... :wink: :D :twisted: ....vsaj tako govori, kaj pa je zares... pa niti vesolje ne ve... ehehehe.... :twisted: :D Ej pa nisem jaz tako lahka! Res je ne prenašam copat! V obeh smislih!
Pahorini Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Saj vidiš Jam,da Tatjana ne mara "copat". Zakaj bi torej želel biti njena copata ?
Dada Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Jih pa dobite vsake tolk in tolk :D :lol: : Vsake kolk? Jaz jih imam samo za veliko noč. :P
Tatjana Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 :oops: :oops: :oops: :oops: :D
ak Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Jih pa dobite vsake tolk in tolk :D :lol: : Vsake kolk? Jaz jih imam samo za veliko noč. :P Sej sem napisu : Čeprav tud sam 1x do 2x na leto
Roni Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Dada pa Tatjana, držta trdnjavo, :lol: :lol: :lol: če vama bo pa slučjano zmankal, sm sam 1 x klik preč. :!: Zdele mam mal frke! :(
Dada Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Jih pa dobite vsake tolk in tolk :D :lol: : Vsake kolk? Jaz jih imam samo za veliko noč. :P Sej sem napisu : Čeprav tud sam 1x do 2x na leto Saj me nič ne briga, ampak samo vprašam: kaj imajo pirhi skupnega z vašimi jajci. Ne mi reči, da so enakopravni oz. enakovredni! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tatjana Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Hudo no! Dada ti si faca!! :lol: :lol: :lol: :D :D
ak Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Saj me nič ne briga, ampak samo vprašam: kaj imajo pirhi skupnega z vašimi jajci. Ne mi reči, da so enakopravni oz. enakovredni! Skupnega nimajo prav nič drugega kot imena :P Sam TI si govorila o jajcih za Veliko noč :wink:
Dada Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Jih pa dobite vsake tolk in tolk :D :lol: : Vsake kolk? Jaz jih imam samo za veliko noč. :P Sej sem napisu : Čeprav tud sam 1x do 2x na leto Iz citiranega je razumljivo, da si s svojim odgovorom zmetal prav ti vse v isti koš, torej si jih sam ........ :P :P
ak Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Sorry Dada. Izgleda dami moral jajca z velikim J napisat torej : Ali si govorila o Jajcih ali jajcih za Veliko noč :lol:
Dada Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 Sorry Dada. Izgleda dami moral jajca z velikim J napisat torej : Ali si govorila o Jajcih ali jajcih za Veliko noč :lol: Jaz o Jajcih za Veliko noč. O kakšnih jajcih pa ti?
Gregs Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 *Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh* (samo, da se o mojih jajcih ne pogovarjate) :twisted: :D
Wobewt Objavljeno September 5, 2002 Opozori Objavljeno September 5, 2002 (samo, da se o mojih jajcih ne pogovarjate) :twisted: :D Še pride.... :wink: 8) 8)
Ice Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 BTW ........imam; levo in desno,zimske in poletne. :P :roll: :lol:
Gregs Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Še pride.... Ko mi pride, se vedno pocutim izvrstno... :twisted: :D
Einherjar Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Samo mali komentar - V zivljenju se nisem tako slabo sexal da mi ne bi prislo!
bmw Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Samo mali komentar - V zivljenju se nisem tako slabo sexal da mi ne bi prislo! ....enako.......pa tudi brez ljubezni je šlo......brez problemov.........
Pahorini Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 No , no Tatjana ne želi si tega. Jaz mislim,da si normalna ženska in da življenje na samotnem otoku ni za tebe. Sicer dekleta ste različna,morda ti bi pa ugajalo? MIslim kako pa veš, da samotni otok ni zame? A ti res tako delujem? :evil: a greva poskusit! Bi zihr dalj časa zdržala kot ti!! :twisted: :twisted: Čak čak se bova že zmenla! :evil: :evil: :evil: Zberi otok, določi termin pa greva.
Tatjana Objavljeno September 6, 2002 Opozori Objavljeno September 6, 2002 Zberi otok, določi termin pa greva. Pa bi ti upal z mano na ta otok? :twisted: :angel:
Pahorini Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Seveda . Ali imaš kakšno posebno željo ? Motoristi smo hitri na cesti,drugače pa ostalo delamo z občutkom in počasi.
Tatjana Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Seveda . Ali imaš kakšno posebno željo ? Motoristi smo hitri na cesti,drugače pa ostalo delamo z občutkom in počasi. :oops: :oops: :oops: Se bom kar tebi prepustila! Glede občutka in počasnosti pa ne vem, če je to res! :twisted:
Pahorini Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Na to računam,da se boš prepustila meni. Ampak veš tisti otok je samo za polnoletne. :lol: :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se