Tatjana Objavljeno September 7, 2002 Opozori Objavljeno September 7, 2002 Na to računam,da se boš prepustila meni. Ampak veš tisti otok je samo za polnoletne. :lol: :twisted: In kaj misliš, da sm jaz? 15, 16, 17 letnica? Hallooooo?!?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mal sva zašla s teme! Nihče se noče več udeležiti pogovora!
Gregs Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Mal sva zašla s teme! Nihče se noče več udeležiti pogovora! Vama pridem s pahljaco mahat... pa sveco drzat... :wink: :twisted: :D
Pahorini Objavljeno September 8, 2002 Opozori Objavljeno September 8, 2002 Mal sva zašla s teme! Nihče se noče več udeležiti pogovora! Vama pridem s pahljaco mahat... pa sveco drzat... :wink: :twisted: :D Rajši prinesi kakšne copate. :lol: :lol: :lol:
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Rajši prinesi kakšne copate. Te imam se v sluzbi na nogah, tako da ni problema... :wink: :D
Pahorini Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Torej copata v službi in doma !!
Gregs Objavljeno September 9, 2002 Opozori Objavljeno September 9, 2002 Torej copata v službi in doma !! Ja... ti pa prisepnem se tole: sem sam doma in sam v sluzbi... torej sem copata sam sebi... :wink: :D Zna pa biti zanimivo, ko nisem pri sebi doma... :oops:
Tatjana Objavljeno September 11, 2002 Opozori Objavljeno September 11, 2002 Torej copata v službi in doma !! Ja... ti pa prisepnem se tole: sem sam doma in sam v sluzbi... torej sem copata sam sebi... :wink: :D Zna pa biti zanimivo, ko nisem pri sebi doma... :oops: Po teh tvojih besedah lahko sklepam, da si samotar! Kar pa v resnici baje ni res!
Gregs Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Po teh tvojih besedah lahko sklepam, da si samotar! Kar pa v resnici baje ni res! Jaz, samotar?! :shocked!: Ja, vcasih... drugace pa to ni res... :wink: Ampak glede copat je pa se vedno tako, kot sem napisal...
Tatjana Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Jaz, samotar?! :shocked!: Ja, vcasih... drugace pa to ni res... :wink: Ampak glede copat je pa se vedno tako, kot sem napisal... no vsaj nekaj mam prav! :D
Alla Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Kje je moja copatka???? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Gregs Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Kje je moja copatka???? Zjutraj si eno pustila pred kopalnico, druga je pa v kuhinji... :twisted:
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Kje je moja copatka???? Zjutraj si eno pustila pred kopalnico, druga je pa v kuhinji... :twisted: In copatka je spregovorila..... :wink: :D :D :D :D Alla
Gregs Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 In copatka je spregovorila..... Ne, copate so me pooblastile, da jih zastopam... :evil:
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 No, miši, saj nisi copatka!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Alla
Pravokotar Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Nulta hipoteza: samo nezrele osebe čutijo potrebo po razkazovanju mišic, ker iščejo točko, do katere smejo iti, da ne porušijo geometrije odnosa. Seveda je jasno, da se marsikdo med vami zafrkava. Ostali se malo zamislite. PEPE el viejo
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Nulta hipoteza: samo nezrele osebe čutijo potrebo po razkazovanju mišic, ker iščejo točko, do katere smejo iti, da ne porušijo geometrije odnosa. Seveda je jasno, da se marsikdo med vami zafrkava. Ostali se malo zamislite. PEPE el viejo Škoda, da jaz nimam nobenih impresivnih mišic, da bi jih lahko malo okrog razkazovala..... :roll: :roll: Alla
klimbra Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 In copatka je spregovorila..... Ne, copate so me pooblastile, da jih zastopam... :evil: Al muca copatarica :?: :?: :?: :idea: :arrow: :arrow: ni copatka,ni copatka.....kam se mi je skril lalalallalaaa :wink:
Gregs Objavljeno September 14, 2002 Opozori Objavljeno September 14, 2002 Nulta hipoteza: samo nezrele osebe čutijo potrebo po razkazovanju mišic, ker iščejo točko, do katere smejo iti, da ne porušijo geometrije odnosa. Seveda je jasno, da se marsikdo med vami zafrkava. Ostali se malo zamislite. PEPE, ni hipoteza, temvec realno dejstvo... resnica... :wink: Pa kako prav imas in kako morajo to nekateri prebrati... "Pretend to be strong when you are weak... and pretend to be weak when you are strong"... tole mi je zelo vsec... se bolj drugi del... da vidis, kdo je tisti, ki te v takem poskusa prelisiciti... pa te ne more... :wink:
SF Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Desc gleda televizijo. Žena iz kuhinje: " Kaj je na televiziji?" Mož odvrne: "Prah..." :lol: :twisted: :!: Ta je bla dons v novicah...
diablo666 Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Copate? :lol: :shock: JA VSAKDO MORI NEKI V ZIVLJENJU BIT OZ. POSTAT :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Babi Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Rad bi bil tampon? :shock: 8) Uporabljen in zavržen? :shock:
ak Objavljeno Oktober 29, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2002 Rad bi bil tampon? :shock: 8) Uporabljen in zavržen? :shock: ... v funkciji :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se