Barth Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 kje v SLO prodajajo Remus (hexagonal)? Ali se da zadevo homologirat? tnx
sayo Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 kje v SLO prodajajo Remus (hexagonal)? Ali se da zadevo homologirat? tnx Euroton, na tržaški v Lj.
Petzl Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 (popravljeno) kje v SLO prodajajo Remus (hexagonal)? Ali se da zadevo homologirat? tnx Se da, ce ima izpuh homologacijo. Hexagonal varianta ni mozna za vse motocikle - poglej na njihovo uradno stran Popravljeno April 25, 2009. Popravil Langus
hajoktejn Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Da mal obudim prastaro temo, bi mel kdo za rentat homolomo za remus izpuh; po možnosti za Varadero. Zelo vesel, če bi kdo hotel pomagat.
sayo Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Da mal obudim prastaro temo, bi mel kdo za rentat homolomo za remus izpuh; po možnosti za Varadero. Zelo vesel, če bi kdo hotel pomagat. Jaz sem jo dobil v Eurotonu na Tržaški
borutek Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 Da mal obudim prastaro temo, bi mel kdo za rentat homolomo za remus izpuh; po možnosti za Varadero. Zelo vesel, če bi kdo hotel pomagat. Koliko je meni znano, je za varadero je možno homologirat samo LeoVince
hajoktejn Objavljeno April 26, 2011 Opozori Objavljeno April 26, 2011 Hecno. na strani od remusa je kao tud en tip njihovga auspuha z homo-lomo
hajoktejn Objavljeno Julij 14, 2011 Opozori Objavljeno Julij 14, 2011 dons sm si vzel mal časa, pa mal zabeležu zvok Remusov na bajsi; tkole gre Video0002.mpg Grut 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se