Skoči na vsebino

5. moto zbor MK Raubritter

Priporočene objave

Objavljeno
uglavno jz sm dala dnar za srečko na strano oz zravn novčiča sreče k mi ga je dal en vaš član :naughty: upam da bo kej zalehlu

:hmm: le ker bi ti lahko dau novčič :hmm: :D :D

Objavljeno

Upam da boste letos tut tko dobr ograjo zrihtal nad potokam tko k lan,da nam spet not padu. Pa fruštk more tut bit, sam da nau pregost. Se vidmo.

Objavljeno
uglavno jz sm dala dnar za srečko na strano oz zravn novčiča sreče k mi ga je dal en vaš član :naughty: upam da bo kej zalehlu

če misliva ist novčič, potem bo zaleglo :)

za vsak slučaj pa dej rajš za dve srečki na stran :whistle:

Objavljeno
Upam da boste letos tut tko dobr ograjo zrihtal nad potokam tko k lan,da nam spet not padu. Pa fruštk more tut bit, sam da nau pregost. Se vidmo.

nevem kam si padu :hmm: fruštk je pa zmerej......jajca pa to.... :OK: :OK: :OK: se vidmo

Objavljeno
nevem kam si padu :hmm: fruštk je pa zmerej......jajca pa to.... :OK: :OK: :OK: se vidmo

a neb mal jedilnik spremenil, da se ne ponavljate? O:-)

npr. mlečni riž? :whistle:

Objavljeno
... npr. mlečni riž? ...

Ali pa morda celo Frutek?

Jajca s slanino so pa res obupno pretežka hrana za nežne motoristične želodčke po lepo prespani noči :naughty:

Objavljeno
mam nekej u glau :naughty: sam nevem če bosta te2 za :whistle: :whistle: :hmm:

kr povej kaj si mislu :whistle:

Objavljeno
a neb mal jedilnik spremenil, da se ne ponavljate? O:-)

npr. mlečni riž? :whistle:

kva če b čokolino :naughty: :hmm: :OK:

Objavljeno
Matr bo spet fajn :naughty: :whistle: :naughty:

:naughty: a de bo :naughty: lan se spomnem je kr blo :whistle: tm za dimežovo :yea1:

Objavljeno
kr povej kaj si mislu :whistle:

mrskej sm mislu :OK: :OK: :OK:

Objavljeno
:naughty: a de bo :naughty: lan se spomnem je kr blo :whistle: tm za dimežovo :yea1:

jah za dimežeo je pa tko al tko zmer fletn...na drug stran ograje :naughty: :naughty: sploh če folk u vodo pada :lol1: :lol1:

Objavljeno

Pridemo kot vsako leto. Ambijent je res odličen, običajno tudi prava družba. Yeeeee. :OK:

Objavljeno
jah za dimežeo je pa tko al tko zmer fletn...na drug stran ograje :naughty: :naughty: sploh če folk u vodo pada :lol1: :lol1:

:naughty: pa ne tist k so u vodo padal :whistle: un k t je ceu večer na dušo pihov :xx: en te je celo noč za rokco držov :yes: sm vidu :D :D :D

Objavljeno
:naughty: pa ne tist k so u vodo padal :whistle: un k t je ceu večer na dušo pihov :xx: en te je celo noč za rokco držov :yes: sm vidu :D :D :D

Aja.... :blush: :slap: zej mij pa narodn :lol1: ke pa si bil da si takle vse porajtov :naughty: sej bom letos bl pametna :lol1: :yea1:

Objavljeno
Aja.... :blush: :slap: zej mij pa narodn :lol1: ke pa si bil da si takle vse porajtov :naughty: sej bom letos bl pametna :lol1: :yea1:

jest vse vidm .) me je povsod dost :D :D :D :D

Objavljeno
kva če b čokolino :naughty: :hmm: :OK:

sem vedla da boste čist navdušen :lol:

Objavljeno
sem vedla da boste čist navdušen :lol:

jaz bom pa letos prišla, da te mal objamem....... :winkiss: :winkiss: , seveda tebe lahko še kje drugje............ampak mojih prjatolv pa ne morem tako pogosto videti, zato verjetno pridemo... :whistle: :whistle:

Objavljeno

Ke k je še marsi kdo padu,u tist mejhn grabn.Smo ga zril,da je bil zjutrej še enkrat več.Letos pa le ograjo zrihtejte.Letos pa grem spat oblubm. :evilgrin:

Objavljeno
jaz bom pa letos prišla, da te mal objamem....... :winkiss: :winkiss: , seveda tebe lahko še kje drugje............ampak mojih prjatolv pa ne morem tako pogosto videti, zato verjetno pridemo... :whistle: :whistle:

:OK: tati ,tebe bom pa veseu ,če prideš......mislm,da te u Besnc še nism vidu :hmm: dobiš za :beer1: :D :yea1:

Objavljeno

še zdej nevem kdo bo koga objemov :hmm: :eek: :lol:

Objavljeno

glavno, da se imamo radi :whistle: :naughty:

Objavljeno

:010 :beer2: :friend2: :grupni: če Gerhold tko prau pol je pa že res :D :D :D

Objavljeno

Ah... letos pa pridem sam na eno pijačo u petk...

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gremo u soboto zjutri jadrat tok de nam mogu bit tam....

:wallbash: :surrender: :slap: :oops: :oops: :drunk: :drunk: :SS :SS :xx: :xx:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!