raubritter Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 uglavno jz sm dala dnar za srečko na strano oz zravn novčiča sreče k mi ga je dal en vaš član :naughty: upam da bo kej zalehlu :hmm: le ker bi ti lahko dau novčič :hmm: :D :D
metallc Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Upam da boste letos tut tko dobr ograjo zrihtal nad potokam tko k lan,da nam spet not padu. Pa fruštk more tut bit, sam da nau pregost. Se vidmo.
gerholdd Objavljeno Maj 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 uglavno jz sm dala dnar za srečko na strano oz zravn novčiča sreče k mi ga je dal en vaš član :naughty: upam da bo kej zalehlu če misliva ist novčič, potem bo zaleglo :) za vsak slučaj pa dej rajš za dve srečki na stran :whistle:
raubritter Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Upam da boste letos tut tko dobr ograjo zrihtal nad potokam tko k lan,da nam spet not padu. Pa fruštk more tut bit, sam da nau pregost. Se vidmo. nevem kam si padu :hmm: fruštk je pa zmerej......jajca pa to.... :OK: :OK: :OK: se vidmo
soncy Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 nevem kam si padu :hmm: fruštk je pa zmerej......jajca pa to.... :OK: :OK: :OK: se vidmo a neb mal jedilnik spremenil, da se ne ponavljate? O:-) npr. mlečni riž? :whistle:
andi1 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 ... npr. mlečni riž? ... Ali pa morda celo Frutek? Jajca s slanino so pa res obupno pretežka hrana za nežne motoristične želodčke po lepo prespani noči :naughty:
soncek9 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 mam nekej u glau :naughty: sam nevem če bosta te2 za :whistle: :whistle: :hmm: kr povej kaj si mislu :whistle:
Lejci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Matr bo spet fajn :naughty: :whistle: :naughty:
raubritter Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 a neb mal jedilnik spremenil, da se ne ponavljate? O:-) npr. mlečni riž? :whistle: kva če b čokolino :naughty: :hmm: :OK:
raubritter Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Matr bo spet fajn :naughty: :whistle: :naughty: :naughty: a de bo :naughty: lan se spomnem je kr blo :whistle: tm za dimežovo :yea1:
raubritter Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 kr povej kaj si mislu :whistle: mrskej sm mislu :OK: :OK: :OK:
Lejci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 :naughty: a de bo :naughty: lan se spomnem je kr blo :whistle: tm za dimežovo :yea1: jah za dimežeo je pa tko al tko zmer fletn...na drug stran ograje :naughty: :naughty: sploh če folk u vodo pada :lol1: :lol1:
ixs Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Pridemo kot vsako leto. Ambijent je res odličen, običajno tudi prava družba. Yeeeee. :OK:
raubritter Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 jah za dimežeo je pa tko al tko zmer fletn...na drug stran ograje :naughty: :naughty: sploh če folk u vodo pada :lol1: :lol1: :naughty: pa ne tist k so u vodo padal :whistle: un k t je ceu večer na dušo pihov :xx: en te je celo noč za rokco držov :yes: sm vidu :D :D :D
Lejci Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 :naughty: pa ne tist k so u vodo padal :whistle: un k t je ceu večer na dušo pihov :xx: en te je celo noč za rokco držov :yes: sm vidu :D :D :D Aja.... :blush: :slap: zej mij pa narodn :lol1: ke pa si bil da si takle vse porajtov :naughty: sej bom letos bl pametna :lol1: :yea1:
raubritter Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Aja.... :blush: :slap: zej mij pa narodn :lol1: ke pa si bil da si takle vse porajtov :naughty: sej bom letos bl pametna :lol1: :yea1: jest vse vidm .) me je povsod dost :D :D :D :D
soncy Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 kva če b čokolino :naughty: :hmm: :OK: sem vedla da boste čist navdušen :lol:
tati Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 sem vedla da boste čist navdušen :lol: jaz bom pa letos prišla, da te mal objamem....... :winkiss: :winkiss: , seveda tebe lahko še kje drugje............ampak mojih prjatolv pa ne morem tako pogosto videti, zato verjetno pridemo... :whistle: :whistle:
METAL4EVER Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 nevem kam si padu :hmm: fruštk je pa zmerej......jajca pa to.... :OK: :OK: :OK: se vidmo Ke k je še marsi kdo padu,u tist mejhn grabn.Smo ga zril,da je bil zjutrej še enkrat več.Letos pa le ograjo zrihtejte.Letos pa grem spat oblubm. :evilgrin:
raubritter Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 jaz bom pa letos prišla, da te mal objamem....... :winkiss: :winkiss: , seveda tebe lahko še kje drugje............ampak mojih prjatolv pa ne morem tako pogosto videti, zato verjetno pridemo... :whistle: :whistle: :OK: tati ,tebe bom pa veseu ,če prideš......mislm,da te u Besnc še nism vidu :hmm: dobiš za :beer1: :D :yea1:
raubritter Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 jaz bom pa letos prišla, da te mal objamem....... :winkiss: :winkiss: , seveda tebe lahko še kje drugje............ampak mojih prjatolv pa ne morem tako pogosto videti, zato verjetno pridemo... :whistle: :whistle: še zdej nevem kdo bo koga objemov :hmm: :eek: :lol:
gerholdd Objavljeno Maj 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 glavno, da se imamo radi :whistle: :naughty:
raubritter Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 :010 :beer2: :friend2: :grupni: če Gerhold tko prau pol je pa že res :D :D :D
KR-MULC Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Ah... letos pa pridem sam na eno pijačo u petk... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Gremo u soboto zjutri jadrat tok de nam mogu bit tam.... :wallbash: :surrender: :slap: :oops: :oops: :drunk: :drunk: :SS :SS :xx: :xx:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se