Roky Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Pridemo pogledat B) Upam, da vreme zdrži pa, da bo zvečer malo bolj toplo kakor lani.
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Moj kolega je štartal iz ivančne ob 6h zjutraj pijan ko opica. Vozil je do trojan 25min, naprej ne vem. Hitrosti od 260 do 300. Meni je tako početje žalostno, ker pa vem da je veren ima gotovo angela varuha da ga čuva..Vse pa tudi ne..Res vas prosim vse ki to berete NE pijte, ali pa vsaj pridite z avtom. Če se zaletiš z avtom je vsaj še nekaj možnosti, a z motorjem je usoda žalostna. Jaz sem se že tako ali tako odločil da na motorju NE BOM spil niti kapljice. Raje ne. če se zaletiš z motorjem, ponavadi ubiješ samo sebe, če se zaletiš z avtom ubiješ tiste ki so tvoji sopotniki, pa še tiste v kakem drugem avtu :headbang: ...tak da divjanje z avtom je neprimerno hujše in si bolj zasluži obsojanja, kot pa z motorjem
andi1 Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 :topic: To čvekanje paše v drugo temo, ne na vabilo k Raubritterjem.
Šarc Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Pa za smrekovca tut vem, da bo letos taprav, sem dobil informacije iz prve roke :rolleyes: Bo treba mal kontorle narest :whistle: Lp T.
gebre Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Ladys First, AC/DC Cover band, Bless The Deaf, Highway, ... Pa še kakšno presenečenje zna biti ... tako da prneste plesne čeveljce :naughty: A Lorelayk pa letos ne bo :unsure:
raubritter Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 A Lorelayk pa letos ne bo :unsure: ne,bo : pa nekej čist novga ,sam ne smem povedat...... :whistle: :xx: :OK:
gerholdd Objavljeno Maj 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 a mora bit prva vejica al ne? :whistle:
raubritter Objavljeno Maj 16, 2008 Opozori Objavljeno Maj 16, 2008 Gerhold na vejce misl,branem na smrekovc.....jest pa na :hmm: :010 :beer2: :grupni:
gerholdd Objavljeno Maj 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Priprave na zbor že potekajo: GPS koordinate: N46 15,335 E14 16,102
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 gerholddd...dej pust ti te kordinate pa mi po kmečko razlož kje v besnci je to? :D
gerholdd Objavljeno Maj 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 ti samo sledi tablam MOTO :krneki:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 AjA...sej res :D Tut to so že izumli...Ma veš,mam še od včeraj /danes malo v sebi... :whistle:
Brdaus Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 A vreme ste zrihtal? Da ne bo tko preklet mraz ko lansk let .)
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 18, 2008 Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 Bom js mel mal ogrevanjA seboj...pet litrov cvička :D
gerholdd Objavljeno Maj 18, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2008 A vreme ste zrihtal? Da ne bo tko preklet mraz ko lansk let .) Hja, glede vremena pa mi nč ne mormo. Mi bomo poskrbeli za vse ostalo, vremenu se bo pa žal treba prlagodit. Za kak topel občutek pa tud imamo ricnije, pa še proti prehladu je fajn :whistle:
raubritter Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 gerholddd...dej pust ti te kordinate pa mi po kmečko razlož kje v besnci je to? :D [/quot bom po kmečk.......prideš u Zg.Besnco,pr pošt zaviješ levo ,mem Bankovga kozuca se peleš podstranjo do Boštrjovga kozuca zaviješ levo mem Joškovh bajt,mem Curna pa prideš u Voh ,no zej boš pa sigurn najdu :whistle: :whistle: :yea1: :yea1: :yea1:
polansk Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Bom js mel mal ogrevanjA seboj...pet litrov cvička :D a ti nemorš bit nč doma?? vsak vikend skori se srečamo;) upam če bo vse prov se vidmo;)
mbrane Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 Bom js mel mal ogrevanjA seboj...pet litrov cvička :D A ga bomo imel za na solato! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :drunk: :drunk:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 a ti nemorš bit nč doma?? vsak vikend skori se srečamo;) upam če bo vse prov se vidmo;) Eh,sj doma že vse poznam...Počas pa tut že na zborih :D
Jeger Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 baje d jst tut pridem .... na smrekovc :naughty: ......sej bo a ne :hmm:
Yoldi Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 nč bat za kombi,ga mo že užgal.....glavn ,da bo muska :worship: :OK: :OK: :OK: :OK: Če bo prov fajhtn bo trobenta zarjavela! Pihat v oblake!!!(ne sam v alkotest):):) :wacko: :cry: :cry: :cry: Lp Yoldi
gerholdd Objavljeno Maj 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 baje d jst tut pridem .... na smrekovc :naughty: ......sej bo a ne :hmm: seveda bo, kdaj ga pa še ni blo? :whistle: Če bo prov fajhtn bo trobenta zarjavela! Pihat v oblake!!!(ne sam v alkotest):):) :wacko: :cry: :cry: :cry: Lp Yoldi bo treba najdit kako z veliki pljuči, ki dobro piha :krneki: :naughty:
Petzl Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 A vreme ste zrihtal? Da ne bo tko preklet mraz ko lansk let .) Ah tovaris, se bos pa k keri fajn stisnu, jest se na tvojem mestu neb pritozeval, sam da ne bo dezja :D
Yoldi Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 seveda bo, kdaj ga pa še ni blo? :whistle: bo treba najdit kako z veliki pljuči, ki dobro piha :krneki: :naughty: A jo bomo kej iskal??? :naughty: :naughty: :naughty: A se bo kera sama javla?? :whistle: :whistle: :whistle: Bo sam najdt treba he he pihal bomo pol ostali hee he :naughty: :whistle: :whistle: Lp Yoldi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se