Skoči na vsebino

SpeedFight2 problemi

strehovc

Priporočene objave

Ziv.

Pred kratkim sem z mojega SpeedFight 2 (2006 letnik) odstranil blokade, ter nanj dal izpuh ZX. Po tem, mi motor v hrib spoh noče potegnit (motor mori, ne dobi obratov, v hrib se pelam 10 km/h in tudi ko se vozim in izpustim gas, ter potem ponovno dam gas, mi ga tudi zamori, potem pa potegne). Zamenjal sem fedrca v sklopki (rdeča), vendar je za malo bolje. Blokada iz izpuha je tudi odstranjena.

Prosim za obrazložitev problema, ter vrjetne napake in rešitve.

LP Tim

Popravljeno . Popravil strehovc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Problem je v valčkih , treba jih je naštimat :rolleyes: Sicer pa mislm da tema že obstaja nek ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšne valjčke pa naj dam noter (kilaža)??

Pa bi prosu, če kdo ve, kako so trdote fedrcev označena z barvo (barva za trdoto)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakšne valjčke pa naj dam noter (kilaža)??

Pa bi prosu, če kdo ve, kako so trdote fedrcev označena z barvo (barva za trdoto)

Za valjčke ti lahk rečem da sprobavaš mal, jest imam iste probleme pa sem se odločil da bom dal 5g valjčke noter, če pa nebo boljše pa še lažje. Mislim da so modri fedrčki najtrši, rdeči srednje, zeleni pa najažji. Če pa ni res pa naj me kdo popravi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za valjčke ti lahk rečem da sprobavaš mal, jest imam iste probleme pa sem se odločil da bom dal 5g valjčke noter, če pa nebo boljše pa še lažje. Mislim da so modri fedrčki najtrši, rdeči srednje, zeleni pa najažji. Če pa ni res pa naj me kdo popravi.

Kere imaš pa fedrce, glede na to,da boš dal 5g valčke noter ? (kera barva oz. ali so še originalne)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No uglavem poed če bo kej bolše

Pa kere valčke boš noter dal (15x12 , 16x13 al 19x15.5)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti še povem, danes jih grem po vsej verjetnosti iskat :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh ne moreš izbirat med temi dimenzijami ki si jih napisal, ena dimenzija paše in to je to, isto kot če imaš na avtu 15col feltno, ne moreš rečt da boš dal gor 16, 17 ali 18 col gumo ker enostavno ne gre gor

lahko pa pri valjčkih izbiraš težo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh ne moreš izbirat med temi dimenzijami ki si jih napisal, ena dimenzija paše in to je to, isto kot če imaš na avtu 15col feltno, ne moreš rečt da boš dal gor 16, 17 ali 18 col gumo ker enostavno ne gre gor

lahko pa pri valjčkih izbiraš težo

AH. Sj vem da so valčki te velikosti. Sm nism vedu keri valjčki so v SpeedFightu 2

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa zanima, kero mašino ima SpeedFight 2. A jr to od peguota mašina (posebna), al od piaggota al minarellija, al čist enga xy.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se ne motim ima minarelli .... (nism zih :rolleyes: )

Glede na to, da na cilinder.si izbiraš peguot posebej (yamaha in aprillia, izbereš kot minarelli mašino), nisem čist zihr. NJ to kdo potrdi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se ne motim ima minarelli .... (nism zih :rolleyes: )

ja to drži,je pa spremenjena lega mašince pri pugicah :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no to sem slišal pri mehaniku,je pa vse odvisno od valčkov ,mislim da so pri meni 7g pa gre po ravnem in v klanec brez problema ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

Zanimivo pri meni se je isto zgodilo imam peugeot 2007 letnik dau sem blokade ven in zx-a gor in mi je isto delalo morilo ga je in pokalo iz avspuha. :headbang: Zdaj sem dau original valčke in mi gre super.

Popravljeno . Popravil slash218
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!