strehovc Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 (popravljeno) Ziv. Pred kratkim sem z mojega SpeedFight 2 (2006 letnik) odstranil blokade, ter nanj dal izpuh ZX. Po tem, mi motor v hrib spoh noče potegnit (motor mori, ne dobi obratov, v hrib se pelam 10 km/h in tudi ko se vozim in izpustim gas, ter potem ponovno dam gas, mi ga tudi zamori, potem pa potegne). Zamenjal sem fedrca v sklopki (rdeča), vendar je za malo bolje. Blokada iz izpuha je tudi odstranjena. Prosim za obrazložitev problema, ter vrjetne napake in rešitve. LP Tim Popravljeno April 27, 2008. Popravil strehovc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Markko Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Problem je v valčkih , treba jih je naštimat :rolleyes: Sicer pa mislm da tema že obstaja nek ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strehovc Objavljeno April 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2008 Kakšne valjčke pa naj dam noter (kilaža)?? Pa bi prosu, če kdo ve, kako so trdote fedrcev označena z barvo (barva za trdoto) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Kakšne valjčke pa naj dam noter (kilaža)?? Pa bi prosu, če kdo ve, kako so trdote fedrcev označena z barvo (barva za trdoto) Za valjčke ti lahk rečem da sprobavaš mal, jest imam iste probleme pa sem se odločil da bom dal 5g valjčke noter, če pa nebo boljše pa še lažje. Mislim da so modri fedrčki najtrši, rdeči srednje, zeleni pa najažji. Če pa ni res pa naj me kdo popravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strehovc Objavljeno April 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2008 (popravljeno) Za valjčke ti lahk rečem da sprobavaš mal, jest imam iste probleme pa sem se odločil da bom dal 5g valjčke noter, če pa nebo boljše pa še lažje. Mislim da so modri fedrčki najtrši, rdeči srednje, zeleni pa najažji. Če pa ni res pa naj me kdo popravi. Kere imaš pa fedrce, glede na to,da boš dal 5g valčke noter ? (kera barva oz. ali so še originalne) Popravljeno April 27, 2008. Popravil strehovc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno April 27, 2008 Deli Objavljeno April 27, 2008 Kere imaš pa fedrce, glede na to,da boš dal 5g valčke noter? rdeče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strehovc Objavljeno April 27, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2008 (popravljeno) No uglavem poed če bo kej bolše Pa kere valčke boš noter dal (15x12 , 16x13 al 19x15.5) Popravljeno April 27, 2008. Popravil strehovc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andro007 Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 No uglavem poed če bo kej bolšePa kere valčke boš noter dal (15x12 , 16x13 al 19x15.5) Ti še povem, danes jih grem po vsej verjetnosti iskat :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 28, 2008 Deli Objavljeno April 28, 2008 No uglavem poed če bo kej bolšePa kere valčke boš noter dal (15x12 , 16x13 al 19x15.5) heh ne moreš izbirat med temi dimenzijami ki si jih napisal, ena dimenzija paše in to je to, isto kot če imaš na avtu 15col feltno, ne moreš rečt da boš dal gor 16, 17 ali 18 col gumo ker enostavno ne gre gor lahko pa pri valjčkih izbiraš težo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strehovc Objavljeno April 28, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2008 heh ne moreš izbirat med temi dimenzijami ki si jih napisal, ena dimenzija paše in to je to, isto kot če imaš na avtu 15col feltno, ne moreš rečt da boš dal gor 16, 17 ali 18 col gumo ker enostavno ne gre gor lahko pa pri valjčkih izbiraš težo AH. Sj vem da so valčki te velikosti. Sm nism vedu keri valjčki so v SpeedFightu 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strehovc Objavljeno Maj 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2008 Mene pa zanima, kero mašino ima SpeedFight 2. A jr to od peguota mašina (posebna), al od piaggota al minarellija, al čist enga xy. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tugamer Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 Če se ne motim ima minarelli .... (nism zih :rolleyes: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strehovc Objavljeno Maj 2, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2008 Če se ne motim ima minarelli .... (nism zih :rolleyes: ) Glede na to, da na cilinder.si izbiraš peguot posebej (yamaha in aprillia, izbereš kot minarelli mašino), nisem čist zihr. NJ to kdo potrdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pugica Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 Če se ne motim ima minarelli .... (nism zih :rolleyes: ) ja to drži,je pa spremenjena lega mašince pri pugicah :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 nč ni minarelli ampak je kar original peugeotova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pugica Objavljeno Maj 2, 2008 Deli Objavljeno Maj 2, 2008 no to sem slišal pri mehaniku,je pa vse odvisno od valčkov ,mislim da so pri meni 7g pa gre po ravnem in v klanec brez problema ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 (popravljeno) Zanimivo pri meni se je isto zgodilo imam peugeot 2007 letnik dau sem blokade ven in zx-a gor in mi je isto delalo morilo ga je in pokalo iz avspuha. :headbang: Zdaj sem dau original valčke in mi gre super. Popravljeno Avgust 26, 2008. Popravil slash218 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se