klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Kupim pištolo z vgrajenim senzorjem za prazne glave motoristov na SS motorjih!!!!!! ŠIFRA...........z metkom v prazno glavo!!!!!!! BTW....cena ni problem!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Kupim pištolo z vgrajenim senzorjem za prazne glave motoristov na SS motorjih!!!!!! ŠIFRA...........z metkom v prazno glavo!!!!!!! BTW....cena ni problem!!!! ja kdo te pa tko razkuru? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 ja kdo te pa tko razkuru? :lol: ss član na motorju :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Kupim pištolo z vgrajenim senzorjem za prazne glave motoristov na SS motorjih!!!!!! ŠIFRA...........z metkom v prazno glavo!!!!!!! BTW....cena ni problem!!!! :yawn: A misliš da boš s tvojim tarnanjem tukaj kej rešil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Dete ubogo....sploh ne......sam pocen bom prišel do pištole!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Dete ubogo....sploh ne......sam pocen bom prišel do pištole!!!!!!!! In kaj boš z njo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Streljal na SS petarde :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 ...z metkom v prazne glave motoristov na SS motorjih!!!!!! če sem prav razumel :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Pardon.....ušiljene SS petarde :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Streljal na SS petarde :winkiss: SS petarda :? baje da dobro poči :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Dete Jaz sem pa že mislil da sem star. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Dete ubogo....sploh ne......sam pocen bom prišel do pištole!!!!!!!! pojdi v cigansko naselje žabjak pri novem mestu, imajo vse kar ti srce poželi, ni da ni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 pojdi v cigansko naselje žabjak pri novem mestu, imajo vse kar ti srce poželi, ni da ni Policaji v izkalnih akcijah :devil: nič nenajdejo,strelja pa se vedno na kakih feštah,pa tudi za EU-re vse dobiš-kot že rečeno. :hmm: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 5, 2008 Deli Objavljeno Maj 5, 2008 Policaji v izkalnih akcijah :devil: nič nenajdejo,strelja pa se vedno na kakih feštah,pa tudi za EU-re vse dobiš-kot že rečeno. :hmm: :eek: kje le imajo ta skrivališča :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Klimbra predlagam, da prodaš motor :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Climber116 Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 To je pa slovenska foušija, ko ga je en s sportakom prehitu (logično glede na to da mu je klimbrov "kombi" zastiral celoten pogled naprej) , klimbri pa moped ni bol šou, in zdej bi ga najraj ustrelu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Jaz bi pa za koga drugega rabil pištolo! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Pištole nimam,lahko pa ti ponudim staro macolo...brezplačno.Učinek bi bil verjetno isti, nobenih sprememb v glavah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Policaji v izkalnih akcijah :devil: nič nenajdejo,strelja pa se vedno na kakih feštah,pa tudi za EU-re vse dobiš-kot že rečeno. :hmm: :eek: Ma niso policaji "Tevtoni"... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 pojdi v cigansko naselje žabjak pri novem mestu, ........ .........in pazi da te tam ne obdrzijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 ne, zakaj.......kolikokrat sem že peljal staro železje njim, pa še plačajo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 ne, zakaj.......kolikokrat sem že peljal staro železje njim, pa še plačajo :OK: ker ga predelajo v pištolo :naughty: pištolo pa za dost dražje prodajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 Ni glih pištola,ampak........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 7, 2008 Deli Objavljeno Maj 7, 2008 .........in pazi da te tam ne obdrzijo. :headbang: šele zdaj sem videl tisto o janezu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se