alexa Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) najprej en lep pozdrav! najprej moram pohvalit Vaš zelo zanimiv forum.čudoviti ste!zato sm se tut sama prijavla ker me določene stvari zanimajo in upam da mi bosta znali kako pomagati! imam namreč eno uprašanje ki ga jaz ne znam odgovoriti in upam da mi boste vi znali kako pomagat! poznam osebo,ki bi pač hotela opravljati poklic policista!hoče se upisati pač v šolo smer policist.vendar ima problem.oz.je že rešeno.grem k dejstvu. ta oseba je lani vozila brez izpita.policisti so tej osebi ko so jo ustavili izrekli kazen..bila je povzročitelj prometne nesreči brez kakršnih koli poškodb ljudi samo <škoda avtov.denarno kazen je plačala oseba. zdaj ima opravljen izpit!izpit je opravila lani 24,25.12.2007. zdj pa osebo zanima ali lahko opravlja delo policista glede na storjene prekrške! hvala za kakršnokoli pomoč!upam da boste znal pomagat meni pa tej osebi!hvala! Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil alexa
Zdrawc Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 BP, še večje krimenalce jemljejo k policiji :alien1:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 najprej en lep pozdrav! najprej moram pohvalit Vaš zelo zanimiv forum.čudoviti ste!zato sm se tut sama prijavla ker me določene stvari zanimajo in upam da mi bosta znali kako pomagati! imam namreč eno uprašanje ki ga jaz ne znam odgovoriti in upam da mi boste vi znali kako pomagat! poznam osebo,ki bi pač hotela opravljati poklic policista!hoče se upisati pač v šolo smer policist.vendar ima problem.oz.je že rešeno.grem k dejstvu. ta oseba je lani vozila brez izpita.policisti so tej osebi ko so jo ustavili izrekli kazen..bila je povzročitelj prometne nesreči brez kakršnih koli poškodb ljudi samo <škoda avtov.denarno kazen je plačala oseba. zdaj ima opravljen izpit!izpit je opravila lani 24,25.12.2007. zdj pa osebo zanima ali lahko opravlja delo policista glede na storjene prekrške! hvala za kakršnokoli pomoč!upam da boste znal pomagat meni pa tej osebi!hvala! heheh, še en ko hoče policijsko imuniteto izkoristit za brezglavo divjanje in kršenje cpp, po drugi strani pa doživljat orgazme in se naslajat ob pisanju kazni drugim :headbang:
dozzi Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Po moje, če "ta oseba", ni bila obsojena za nobeno kaznivo dejanje, ne vidim razloga, da ne bi smela opraviti šest mesečnega tečaja metanja po blazinah in postati policist. Srečno.
trojan Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 najprej en lep pozdrav! najprej moram pohvalit Vaš zelo zanimiv forum.čudoviti ste!zato sm se tut sama prijavla ker me določene stvari zanimajo in upam da mi bosta znali kako pomagati! imam namreč eno uprašanje ki ga jaz ne znam odgovoriti in upam da mi boste vi znali kako pomagat! poznam osebo,ki bi pač hotela opravljati poklic policista!hoče se upisati pač v šolo smer policist.vendar ima problem.oz.je že rešeno.grem k dejstvu. ta oseba je lani vozila brez izpita.policisti so tej osebi ko so jo ustavili izrekli kazen..bila je povzročitelj prometne nesreči brez kakršnih koli poškodb ljudi samo <škoda avtov.denarno kazen je plačala oseba. zdaj ima opravljen izpit!izpit je opravila lani 24,25.12.2007. zdj pa osebo zanima ali lahko opravlja delo policista glede na storjene prekrške! hvala za kakršnokoli pomoč!upam da boste znal pomagat meni pa tej osebi!hvala! Če je tukaj šlo zgolj za prometni prekršek ne bo problemov, če pa so mu obesili še kakšno ogrožanje varnosti, nasilja itd. pa se zna zakomplicirat. Najbolje je da se pozanima katera potrdila o nekaznovanju potrebuje (izpiske iz evidenc) ter jih gre iskat na sodišče. Pred kratkim sem zaradi pridobitve licence za zasebno varovanje moral pridobiti ta potrdila in sicer: -da nisem v kazenskem postopku, da nisem bil pravnomočno obsojen za kazniva dejanja, izpisek iz evidence prekrškov (tukaj se prometni prekrški pa kakšno manjše razgrajanje ne štejejo). Aja pa po treh letih se prekrški bojda brišejo iz evidence. Pomoje pa ne bo nobenih problemov tko da nič skrbet.
Ervina Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 (popravljeno) Pisati jim pa ni treba znati? :evilgrin: Popravljeno Maj 6, 2008. Popravil Ervina
Drejči Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Pisati jim pa ni treba znati? :evilgrin: Zato pa hodijo v parih, eden zna govoriti in drugi pisati. :lol: Ta "oseba", katera se je zgolj leto poprej požvižgala na zakone in predpise ter povzročila prometno trčenje, bi sedaj rada te iste zakone branila ter uveljaljala???? :rolleyes:
klimbra Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Nič bat......tut že obsojeni dilerji drog.....so lahko policisti!!!!!! Preverjeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cation Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 hura, kazni mi bo pisal novopečen policaj, ki je 1 leto nazaj brez izpita klatil po cesti in povzročal prometne... :010
Lowrenc Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Ko je fotrov bratranec zgubo izpit zaradi alkohola... ko je imel izpitno uro je padu. Zakaj? Zato, ker je bil član komisije ozdravljeni alkoholik :whistle: Taka je ta reč...
stuhec Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 če so znanci kaki dobri policisti bo takoj postala policist, kot pravijo policistom, oni so zato da pišejo kazni in da ne razmišljajo, to bo pa znala ta oseba
GRUNF Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) Življenje je zgolj in samo črno belo, a ne da je tak?? :headbang: Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil GRUNF
vapotek Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Življenje je zgolj in samo črno belo, a ne da je tak?? :headbang: Če si popolni daltonist, potem verjetno res... :P
KeC Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 ...čudoviti ste!... Sem ja. Hvala. Pa ni me treba vikat. B)
GRUNF Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Če si popolni daltonist, potem verjetno res... :P Vapo, legendo...... :evilgrin:
vapotek Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Vapo, legendo...... :evilgrin: Valjda B) Upam da zdaj ne računaš na to, da te bom na pir povabil!!! :grrr Lahko pa ti mene..... :blush:
Rude Boy Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 za "drvarje" na meji je zaželjeno da so rahlo retardirani ! :rolleyes: temu primerena je tudi dolžina njihovega usposabljanja ! 6 mesecev na Top Gun-u ! :fredy: :P
klimbra Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Valjda B) Upam da zdaj ne računaš na to, da te bom na pir povabil!!! :grrr Lahko pa ti mene..... :blush: Men se pa zdi.........da bi bila to s tvoje strani lepa gesta..........OK, vsaj mene da povabiš :winkiss:
Maniak Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Mene pa zanima za kaj te lahko kaznuje policist ce te dobi da se furas brez izpita in registracije po gozdni poti? lp
stuhec Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Mene pa zanima za kaj te lahko kaznuje policist ce te dobi da se furas brez izpita in registracije po gozdni poti? lp a je tebe kaznoval ? saj policistov ni po gozdnih poteh !
vapotek Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Mene pa zanima za kaj te lahko kaznuje policist ce te dobi da se furas brez izpita in registracije po gozdni poti? Govorim bolj na pamet, ampak mislim, da zaradi vožnje neregistriranega vozila po gozdni poti, brez izpita...
motofrik Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 Mene pa zanima za kaj te lahko kaznuje policist ce te dobi da se furas brez izpita in registracije po gozdni poti? lp Policist ne, te pa lahko kašen lovec za uho...
Maniak Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 (popravljeno) Zadnjič me je čakal eden policist. Sem ga pravočasno videl pa obrnil. Ni ravno gozd je pa na obrobju. Pač pot kjer se večkrat vozim. Zato me zanima ce mi lahko napise kaksno kazen oziroma se kaj hujsega? :) Popravljeno Maj 8, 2008. Popravil Maniak
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se