Skoči na vsebino

Nova Vespa GTS 300

marko55

Priporočene objave

V Milanu bodo danes predstavili novo Vespo GTX 300.

20080507095957_lfkmw6oh8ybztq.jpg

Zgleda zelo luštno. Bomo videli kakšna bo kaj cena. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak je lepa.

Sosed je kupil 50ccm verzijo za po mestu in je res "smart" za pogledat... Vespa, ne sosed :D

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepa je, ja, a 300ccm na Vespi??? A ni to mal "tu mač"?

Bi pa imel kako 125ccm vespico, pa obvezno tiste njihove čelade. Za tko, "na izi", v mest it pa na :beer2: ni bolšga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepa je, ja, a 300ccm na Vespi??? A ni to mal "tu mač"?

Bi pa imel kako 125ccm vespico, pa obvezno tiste njihove čelade. Za tko, "na izi", v mest it pa na :beer2: ni bolšga.

300 ccm je že kar dost ja. Mislim, da skoraj nepotrebno, za kar je namenjena. :nono:

125cc verzije ni, lahko samo 50, 200, 250 in zdaj 300. Meni je všeč 250 GTV, ampak 4.800 € za novo :? :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

300 ccm je že kar dost ja. Mislim, da skoraj nepotrebno, za kar je namenjena. :nono:

125cc verzije ni, lahko samo 50, 200, 250 in zdaj 300. Meni je všeč 250 GTV, ampak 4.800 € za novo :? :slap:

Ni 125ccm??? Ah... no pol pa 200, 50 je pa premal, te pa čist vsi povozjo. Če pa odblokiraš pa trepetaš pred policajkoti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole se pa men ornk dopade...

Vozil sem 250 in mi je bila super, ta bo torej še boljša. Cena glede na konkurenco ni najbolj ugodna, a na koncu se le voziš z VESPO!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak 300ccm pa 150km/h? :) Malo dosti se zdi, glede na to, da imajo 500ccm skuterji malo višjo končno hitrost. Realno bo šel pomoje ene 135km/h.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ampak 300ccm pa 150km/h? :) Malo dosti se zdi, glede na to, da imajo 500ccm skuterji malo višjo končno hitrost. Realno bo šel pomoje ene 135km/h.

Jest še 100 nebi upal. :P

Ampak kolikor gledam maksi skuter riderje se da kar konkretno peljat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest še 100 nebi upal. :P

Ampak kolikor gledam maksi skuter riderje se da kar konkretno peljat.

Pa ni take panike :) S skuterjem se da kar konkretno peljat. Jaz sem z mojo 250-ko skoz vozil čez 100km/h med naselji. Tudi po ovinkih sem kar dobro sledil kakim nakedom in enduram. Bistveno lažje ga je položit v ovinek, pa tudi "popravljat" med samim zavojem, če zaideš iz smeri. Zdaj, ko imam motor, vozim previdneje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 let pozneje...

Vidim, da se tudi na motosvetu pogovarjate o tej prelestni damici. Js sem nad njo naravnost navdušena.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!