reesko Objavljeno Maj 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 noro bo še hehe :P fantki ma kdo kej od opreme za prodat?
JeRn3j Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 noro bo še hehe :P fantki ma kdo kej od opreme za prodat? jst mislm da bi ti lohk jakno prodou :P
reesko Objavljeno Maj 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 hahaha :D ne ne kupujem kros opremo :P
JeRn3j Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 (popravljeno) hahaha :D ne ne kupujem kros opremo :P sej jakna je komot kross :P je vsa prešita pa zdrsana :P še mal jo z drekom namažš pa bo k ulita Popravljeno Maj 8, 2008. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno Maj 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 haha đeri :P zdej si loh dava oba za priakzno piss on italy :P austria :whistle:
norc 16 Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 noro bo še hehe :P fantki ma kdo kej od opreme za prodat? a si pozabo na mene.
reesko Objavljeno Maj 9, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 a si pozabo na mene. poleg tebe...rabm še škornje itd..
MXRideR Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 poleg tebe...rabm še škornje itd.. Jst prodajam škornje sam so ti vrjetn mal mejhni, cifra 43 :winkiss: :rolleyes: Lep pozdrav, JK
reesko Objavljeno Maj 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 sm vidu ja na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) da prodajaš motor+opremo mam 46 nogo...velik sm pa 186...tko da bo bl kriza :D drgač pa mx rider povej prosm kje si to opremo kupu pa kok približn keša si dau... LP (čez kakšno uro gremo po motor :P )
Stafuc Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 sm vidu ja na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) da prodajaš motor+opremo mam 46 nogo...velik sm pa 186...tko da bo bl kriza :D drgač pa mx rider povej prosm kje si to opremo kupu pa kok približn keša si dau... LP (čez kakšno uro gremo po motor :P ) Za skorne si pa prste porež pa ti bojo prov :whistle:
NejcZ Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 haha, risko bigfut :D Js tudi iščem ene cenejše cros škornje. Nekje do 150€.
Prevtzer Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 haha, risko bigfut :D Js tudi iščem ene cenejše cros škornje. Nekje do 150€. jaz sem dobil Astars Tech 3 za 90€- pri nas so 180€ :winkiss:
Prevtzer Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 Lahko bi še povedal.. kje? aja no sem pa res neumn kupil sem prek eBaya, je bil neki Blowout pa še poštnina je bla majhna k sem naroču na vojaka iz Aviana (ker je tm USAF baza in majo kao interni promet iz USandA
MXRideR Objavljeno Maj 10, 2008 Opozori Objavljeno Maj 10, 2008 sm vidu ja na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) da prodajaš motor+opremo mam 46 nogo...velik sm pa 186...tko da bo bl kriza :D drgač pa mx rider povej prosm kje si to opremo kupu pa kok približn keša si dau... LP (čez kakšno uro gremo po motor :P ) Sej se mi je zdel, da ti ne bo dost v pomoč .) . Drgač sm pa to kupu tm pr Kermavnerju KLIK. Lokacija KLIK (za vse tiste lenobe :winkiss: ). Tm majo vso opremo za motokros (obleke, škornje, čelade, dodatne dele, plastike, nalepke, zobnike, ketne, itd.), vse kar je potrebno. Če pa nimajo ti pa naročijo :rolleyes: Aja pa zdej si mi dolžan en krog :naughty: :kva2: . Jst teb Tomosa za en krog pa men KTM-a, sam bos ti na slabsem :whistle: . Lep pozdrav, JK
Be wild Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Ka si kupil? Prvi vtisi? Poročaj mal...
Stafuc Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Ka si kupil? Prvi vtisi? Poročaj mal... Ti povem v njegovim imenu kupu je prvi vtisi trga gate :D
reesko Objavljeno Maj 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 kupil sem ja.. 2x sem bil že na tleh...gre k PRASICA...moči za v drevo zaletet ma preveč...levo piščal mam pomoje napokano čist :D veje na tleh me tepejo po nogah :closedeyes: drgač pa kle na vasi imamo preveč šume :OK: zadeva pa trga k prasica :grim
Gizmo_ Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 kupil sem ja.. 2x sem bil že na tleh...gre k PRASICA...moči za v drevo zaletet ma preveč...levo piščal mam pomoje napokano čist :D veje na tleh me tepejo po nogah :closedeyes: drgač pa kle na vasi imamo preveč šume :OK: zadeva pa trga k prasica :grim Piki a boš meu kkšne testne vožnje?? :P :P (oz zamenaš za ne krog) :P
reesko Objavljeno Maj 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 hehe gizmič..ti se samo oglasi :P
Jerry_exc Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 haha.... se že valaš :evilgrin: sej prov :evilgrin: sam tapru opremo kup se bos poj valov :whistle:
Be wild Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Fain to, fain... Vidim da si vesel ko da bii otroku dal igračko v roke. LEpo to... Fajn se voz :worship:
reesko Objavljeno Maj 11, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 mah 2x sm ga meu do zdej na tleh...sicer je bilo to pri 0km/h...ker sem bil v zelo strmem hribu..pa mi je zakopal(prestrmo) pa sem ga samo na tla položu :P se še učimo hehe :D hvala za lepe želje :P :D
Stafuc Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 mah 2x sm ga meu do zdej na tleh...sicer je bilo to pri 0km/h...ker sem bil v zelo strmem hribu..pa mi je zakopal(prestrmo) pa sem ga samo na tla položu :P se še učimo hehe :D hvala za lepe želje :P :D kurba jest ti ga morm se enkrat strest :D sam kurba k me roka boli :D
Priporočene objave