Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes, doma, na ADSL ne gre forum nikamor*. Odpiranje strani, pošiljanje prispevka po 20 s. Tako počasi še v službi ne gre, ko je do 50 uporabnikov na eni sami špagi, ki niti ADSL ni.

Sem komaj Ivarčko pogledal, ker me včeraj ni bilo, za kaj več pa ni žifcef za čakanje

*(druge strani na spletu letijo običajno hitro)

Objavljeno

Živjo !

Z ADSL-om v Sloveniji so določene težave. Ena od njih je da ima občasne 20s-ne prekinitve. Ne vem točno ali je to problem Siolovega programske opreme, ki jo inštaliraš na računalnik da lahko uproabljaš ADSL ali je to na SIOL-ovi strani. Druga težava pa je. da se občasno ne moreš prijaviti na ADSL. Sam te druge težave nimam se pa dogaja drugje.

Če te te prekinitve motijo si inštaliraj RASPPPOE klient, lahko pa je bilo v danem primeru kaj težav na drugi strani ( www.motosvet.com ).

LP,

klemen

Objavljeno
Danes, doma, na ADSL ne gre forum nikamor*. Odpiranje strani, pošiljanje prispevka po 20 s. Tako počasi še v službi ne gre, ko je do 50 uporabnikov na eni sami špagi, ki niti ADSL ni.

Sem komaj Ivarčko pogledal, ker me včeraj ni bilo, za kaj več pa ni žifcef za čakanje

*(druge strani na spletu letijo običajno hitro)

Bavbav... :lol: :lol: :lol:

P.S.

Mislim, da sem že povedal zakaj in kako.

Objavljeno
Če te te prekinitve motijo si inštaliraj RASPPPOE klient, lahko pa je bilo v danem primeru kaj težav na drugi strani ( www.motosvet.com )

Vsekakor je RasPPoe veliko boljši kot tisto sranje, ki ga prilaga SIOL. Prijava traja samo sekundo in še deluje hitreje.

Dobite ga tukajle: http://user.cs.tu-berlin.de/~normanb/

Objavljeno

če imaš pa XP-je pa ne rabiš nobenega dodatnega software-a. samo dial-up povezavo narediš pa je...

Objavljeno

Eh, ne mi z XPji...

Sem jih imel... Ne rečem, gled združljivosti z raznimi napravami so super - sami najdejo gonilnike, takoj jih prepoznajo...

Ampak men XPji res ne ležijo. Kot prvo, mi ni delalo 80% igric - nisem kakšen silen igričar, pa vseeno...

Objavljeno

Hehe anže, to je pa zelo relativno. Jaz z XP-ji nisem še imel nobenega problema. Treba potrkat! :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!