Brrrm Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Kožne, kožušcek odpeljala žiletka. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 hmmmmmmmm.....dej ti tisto njeno cifro napis....glede dosegljivosti,da ostanemo pri temi. ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 AJETO, nic cifre pisat, naj ostane klub ekskluziven. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 moze i private-mail do mene ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 A BI KDO SPLOH POVEDAL, O CEM TECE BESEDA, KER JAZ NIMAM POJMA???!?!?!!? KAKSNA MUCA??!?!?!!?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Kožne barve in v najboljših letih! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Ja, vidiš, Easy... , medtem, ko si ti zopet verjetno kakšno dobro malico-kosilo papcal, smo pa mi muco obdelovali. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 gregs,prden zbrises vsaj preber,KAJ brises..... ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 1. Malica je bila res dobra: prebranac, prekajeno meso, mešana solata, veliko mlaško, sladica 2. Muca: skoz spremljal debato lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 brrrm se je zmotil.mislil je gregsa.kako je ze to s sivimi celicami? ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Brrrm verjetno ni malical pa pritisk je velik pa ... male sive celice ne ubogajo ... pa ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Nic zmotil. Mislil tocno na Easy...ja in njegove mocne malice. Gregs nam bo itak sive celice v psihopopravljalnici navil. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 samo easy pridno spremlja dogodke v "smetiscu". ----- clean and sober Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Saj vem, da si mi malo fauš mojih mocnih malic, ampak o muci je pa Gregs spraševal (nikrivnidužanpress). lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Je zadnjic enkrat Gregs napisal, da mu prevec diham za ovratnik, pa se mu skušam izogibati Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 In seveda sem jaz izpadel kot najboljši substitut prejšnje tarce. HVALA! Ampak v sili še Easy nazaj "udari"! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Easy... , tarca nisi ti, ampak muca, katere telefonsko številko hocemo pridobiti zlepa ali zgrda. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Tema topica: DOSEGLJIVO Muca o kateri je govora: DOSEGLJIVO (samo nekaterim) Rinimo naprej! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 11, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Ti boga motoristi se pa daste sprovocirat :) Jah fantje lih dons ko je sveze pobrita sem pogledal napis gor: FOR OTHERS N/A Zal mi je, pocakte na razprodajo hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Pa ne vem no, ampak meni se zdi, da pobrita muca, ali pa z trikotnickom, ali pa z crto pa res ni nic kaj posebnega. Vcasih je to bilo ja, ampak danes pa res ne!! Ce se spomnim par let nazaj, ko so pricele tangice na trg prihajati, sem si rekla, tega pa res ne bom mela, da me bo vse po riti žulilo, danes se mi zdi pa to cisto nekaj obicajnega, da ima ženska tangice. Celo še grše mi je, ce vidim, da ima oprijete hlace, pa navadne spodnje hlace. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 STE PA ZABLODLI S TEMO. MARŠ U HORMONCA. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 KJE PA JE TO???? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 11, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Pupi ne glumi.. ti mas za tam ze VIP karto hehe _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 11, 2001 Deli Objavljeno Julij 11, 2001 KJE????? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 11, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2001 Aja pa se vprasanje zate Pupa: ce pravis da to britje ni nic vec posebnega, kaj si si pa potem ti omislila? Samo ne mi rect da imas kake resice kot choperisti! _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se