pupa Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 Ah Gregs, Bmw in Ice!! Koliko ste srckani ko takole pljuvate cez ženske. Glede na to, da ste toliko proti njim in so tako brez vsega od mozga, od ne vem cesa še vse, vam predlagam, da se zacnite kar takoj buzerirati, ker se boste potem parili vsaj z pametnimi ljudmi. Pa še pasalo vam bo potemtakem. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sector650 Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 Da razbijem monotonost: A je to, kaj je zdaj s tisto Muco ? Evo Pupa, tu imaš odgovor na vsa svoja vprašanja in vprašanje na vse tvoje odgovore: a) se popolnoma strinjam B) o cem že tece beseda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 ceeeee.....se ne motim,bi naj to bil topic glede dosegljivosti,samo mi pamet pesa (ups,ze?! ),pa ne vem vec kdo ali kaj naj bi bil/o dosegljivo. ce ima kdo kako pametno idejo,prosim za osvetljitev. sicer se pa popolnoma strinjam z sectorjem ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 ice ti bi mogu bit diplomatprej si tako veselo "pljuval" po ženskah zdej bi se pa o dosegljivosti pogovarjal ajjajajaj dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 ah,zenske....a ve sploh veste,kako vas mi spostujemo? to malo zafrkancije je samo ohranilni nagon ocuvanja lastnega respekta pred samim seboj. ce bi vas vedno na rokah nosili bi vam tudi ne bilo prav. kaj se torej zmeraj pritozujete? ce hocete biti enakopravne in emancipirane,potem prenasajte tudi ta nacin humorja. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 a te mogoce že kaj pika ali zvija dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: ice ti lahko pljuvaš kolikor ti paše ampak te ne bo obvarovalo sicer pa moški ne boste nikoli priznali vrlin žensk pa ce živim še milijon let poleg tega sem pa nekje zasledila da se rodi vse vec deklic kar pomeni da boste pocasi izumrli saj veš kakšen je zakon narave sposobnejši preživi h ha ha ha dr.looney jep. nato pa svizec zavije cokolado,............ lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: Ah Gregs, Bmw in Ice!! Koliko ste srckani ko takole pljuvate cez ženske. Glede na to, da ste toliko proti njim in so tako brez vsega od mozga, od ne vem cesa še vse, vam predlagam, da se zacnite kar takoj buzerirati, ker se boste potem parili vsaj z pametnimi ljudmi. Pa še pasalo vam bo potemtakem. kisses Pupa auuuuuuuuuu, pupek se je razhudil, ni kaj. cuj macka, kdo pljuva???? a si že slišala za besedo hec????? ne pravim da ste cisto brez mozga, saj se vas je v teh tisocletjih valjda le prijelo kaj od nas moških , ha?(beri kot hec) pa ne zameri, za tebe vem , da si v redu punca,samo odzivni cas na poste imaš dolg.(he he he he ) lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: ah,zenske....a ve sploh veste,kako vas mi spostujemo? to malo zafrkancije je samo ohranilni nagon ocuvanja lastnega respekta pred samim seboj. ce bi vas vedno na rokah nosili bi vam tudi ne bilo prav. kaj se torej zmeraj pritozujete? ce hocete biti enakopravne in emancipirane,potem prenasajte tudi ta nacin humorja. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Po domace receno moški ego. Vedno bolj ugotavljam, da ste moški še vedno na ravni hordnih skupnosti iz kamene dobe. Vi imate skupni moški ego, ženske pa imamo vsaka svojega. No je pa res, da vsaj nekdo prizna, da spoštuje ženske!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: ah,zenske....a ve sploh veste,kako vas mi spostujemo? to malo zafrkancije je samo ohranilni nagon ocuvanja lastnega respekta pred samim seboj. ce bi vas vedno na rokah nosili bi vam tudi ne bilo prav. kaj se torej zmeraj pritozujete? ce hocete biti enakopravne in emancipirane,potem prenasajte tudi ta nacin humorja. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? se popolnoma strinjam s tabo ice. saj ne zahtevamo od njih, da bi jih 6. naenkrat scalo v školjko, ali pac? lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 Zahtevati nemogoce je nemogoce!! Tudi ne bi tega doživel, da bi jih 6 naenkrat scalo v isto školjko. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: ko je bmw izjavil,da je pripravljen na spopad eden na enega,tako iz prs v prsa,si ti napisal ali ENO.no ugibaj,koga (to eno)imam jaz v mislih? Aaaaaaaaaaaaaa...... Ja, potem mi je pa kristalno crystal cristal klar jasno!... Ce bi se sla bitko z njo, pa od mene ostane samo se noht na levi nogi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 katero, katero??? Jaz hocem tudi vedeti!!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: katero, katero??? Jaz hocem tudi vedeti!!!!! Ma, ne vem tocno, ampak baje zna tek-na-dom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: sam fora je v tem da ste moški bolj obsedeni s seksom kot smo ženske Hmmmm... ne bi trdil s tako gotovostjo. Tudi zenske ste lahko ZELOOOOOO nenasitne.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: Ah Gregs, Bmw in Ice!! Koliko ste srckani ko takole pljuvate cez ženske. Glede na to, da ste toliko proti njim in so tako brez vsega od mozga, od ne vem cesa še vse, vam predlagam, da se zacnite kar takoj buzerirati, ker se boste potem parili vsaj z pametnimi ljudmi. Pa še pasalo vam bo potemtakem. Ad1: jaz cisto nic ne pljuvam po zenskah. Nikoli nisem in nikoli ne bom - ker bi pljuval v lastno skledo... Pa ne, da bi bil zenska, ampak brez zensk pac ne gre. Prijetnih trenutkov z vami ne bi zamenjal za nic na svetu, res pa je, da bi slabe takoj zamenjal za kaksno FZR-jko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 16, 2001 Deli Objavljeno Julij 16, 2001 quote: sicer pa moški ne boste nikoli priznali vrlin žensk pa ce živim še milijon let Ej, seveda imate vrline. Vsak jih ima. In jaz si to upam JASNO IN GLASNO priznati... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 quote: ...da ste moški še vedno na ravni hordnih skupnosti iz kamene dobe zakaj pa mislis,da sem v MC? sami dinozavri iz kamene dobe.....med svojimi,kjer se razumemo in kjer nam "napredne" zenske ne morejo soliti pameti the flintstones rule! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Na žalost!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 quote: quote: katero, katero??? Jaz hocem tudi vedeti!!!!! Ma, ne vem tocno, ampak baje zna tek-na-dom... A ja, mene ste mislili??? Pa tako sem nežna, pa sramežljiva, pa vsa taka boga!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Ehehehehe.... Pupa pa boga!!!! ROTFL!!!!! No, saj si taka bogcana, pa nezna dusica.... Ma resno: dej, Pupa, ti si prou trdna decva, ne pa boga! Imas postimano glavo, zato nisi boga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 aha, da bi ti mene dons vidu!!! Eno razsutje od ženske!!! Glava v razsulu!!! Je na obnavljanju!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Eh, to je bil samo rahel odklon od normale... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Rahel??? No ce ti tako praviš dr. Gregs kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Ja, bi te moral dr. Gregs videti v zivo, pa bi lahko povedal, ampak to je bila spodbuda, da ni tako hudo (da ne bi moglo biti se slabse - po Mrfiju)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se