pupa Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Ce bi bilo še slabše, bi jutri brali v cajtngih 23 letnica skocila iz Neboticnika!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Menda ne, no, Pupa! Pa kaj hudica se je zgodilo? Zdaj me pa ze prou firbs matra. A nardiva eno seanso? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Ne, ne hvala!! Bi te pobralo ce bi res vedel, zakaj sem taka mal cudna!!! Sicer se pa poslavljam za dons, upam, da bom tako pri volji, da se kmalu spet beremo!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 17, 2001 Deli Objavljeno Julij 17, 2001 Try me... Sem ze toliko cudnih zgodb slisal, da me cisto nobena, AMA RES CISTO NOBENA ne preseneti vec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 quote: zakaj pa mislis,da sem v MC? sami dinozavri iz kamene dobe.....med svojimi,kjer se razumemo in kjer nam "napredne" zenske ne morejo soliti pameti aha jaz sem tudi zato v MC!!! nic lepsega kot druzba neandertalcev z motorji! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 OK po pravici povedano, bi bila jaz tudi, ce pac ne bi bila ženska!! Pa kdo je ženske ustavaru???? Jebemti Bog!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 quote: Pa kdo je ženske ustavaru???? Jebemti Bog!!! kisses Pupa ja kaj bi pa drugace 23,5 ur na dan moski poceli kot to da mislijo na sex ali ga iscejo? tiste 0,5 ure je takrat ko se o motorjih pogovoarjamo ali pijaci vdajamo (kjer pa se spet zenske nonstop kot tema pojavljajo). mater bi blo dolgcajt, mogoce bi ze diplomiral pa resno sluzbo mel tolko cajta bi mi ostalo! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 No ja, saj to imaš pa tudi prav. Se bom popravila. Jebemti bog, zakva si mene kot žensko ustvaru!! To se mi pa malo cudno sliši!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 Za spremembo spola lahko povprasate dr. Gregsa. Vam bo svetoval, kako ziveti kljub temu, da ste ujeti v napacnem telesu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 No pa saj ni vedno slabo biti v ženskem telesu. Bom zaenkrat še ostala!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 quote: No pa saj ni vedno slabo biti v ženskem telesu. Bom zaenkrat še ostala!!! kisses Pupa jaz bi pa vcasih kar za par dni zamenjal, me ful zanima kak to zgleda pa se pijace si nebi rabil placevat. aja pa zensko telo bi lazje raziskal! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 Sem ženska, pa si pijaco ponavadi kar sama kupujem. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 18, 2001 Deli Objavljeno Julij 18, 2001 quote: aja pa zensko telo bi lazje raziskal! Whooo-ha! TO bi bilo najbolj zanimivo sprobat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 vprasajte "mehanika" ice-a za tehnicni pregled in nasvet pri spreminjanju spolov.....motorka,klesce in drugo orodje v skoraj brezhibnem stanju.....operacije hitre in ucinkovite......postoperativna nega skoraj ze ucinkovita.... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 A se na postoperativni dobi kavica in rogljicek zjutraj za zajtrk? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 quote: A se na postoperativni dobi kavica in rogljicek zjutraj za zajtrk? ne,kranjska in zelje ...je treba namrec hitro okrevati,saj je postelja ze v nedogled zasedena. ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 Ampak ne vem, ce ti bosta kranjska in zjele prinesla veliko "bolnic"... bo treba malo izboljsati jedilnik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 19, 2001 Deli Objavljeno Julij 19, 2001 aja,ti bi radvedel kaj je na jedilniku? ja kaj nisi rekel.....takole,imam dogovor z imperial-sheraton,da stirikrat na dan dobim dostavo na dom..... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Oktober 14, 2007 Deli Objavljeno Oktober 14, 2007 jst sm zmer dosegljiv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 15, 2007 Deli Objavljeno Oktober 15, 2007 se en ki po naftalinu rovari. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se