miro tomosaki Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 Pozdravljeni! Zanima me kje bi lahko dobil mojstra, da bi mi obdelal cilinder, vstavil novo pušo in zadevo pohonal?
verdinek Objavljeno Maj 14, 2008 Opozori Objavljeno Maj 14, 2008 (popravljeno) Na avtoobnovi v MB so mi naredli to.(tam ko mercedes tovornjake popravljajo) Ti ga tudi shonajo, ampak moraš cilinder z novo pušo nesti enemu ki ima ploskovni brusilni stroj da ti izravna cilinder in pušo, to ti tam nemorejo naredit. Popravljeno Maj 14, 2008. Popravil verdinek
miro tomosaki Objavljeno Maj 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 Na avtoobnovi v MB so mi naredli to.(tam ko mercedes tovornjake popravljajo) Ti ga tudi shonajo, ampak moraš cilinder z novo pušo nesti enemu ki ima ploskovni brusilni stroj da ti izravna cilinder in pušo, to ti tam nemorejo naredit. Se to me zanima. Kdaj in za koliko so ti zrihtali cilinder?
cation Objavljeno Maj 15, 2008 Opozori Objavljeno Maj 15, 2008 http://www.moto-nautica.com/ na tem naslovu so se včasih ukvarjali s temi stvarmi... kot kaže so se preusmerli, ma vprašat ni greh
zyabo Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Pozdravljeni!Zanima me kje bi lahko dobil mojstra, da bi mi obdelal cilinder, vstavil novo pušo in zadevo pohonal? Vpraši pr TimMg v Ljubljani na Dolenjski cesti pri strelišču.
norc 16 Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Pozdravljeni! Zanima me kje bi lahko dobil mojstra, da bi mi obdelal cilinder, vstavil novo pušo in zadevo pohonal? predan na pohorju bivših 30k je bla puša plus delo. telefonska na PM
Priporočene objave