bmw Objavljeno Maj 19, 2008 Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 ga imam ampak sem ga moral izklopit zaradi močnega vetra in dežja, ker bi se potem vklapljal na vsaki piš vetra v cerado in bi sosedje popizdili :headbang: zdaj po tej šoli, ga ne bom več izklapljal človek je lepo vprašal, zakaj ne investiraš v glasen ALARM........poudarek je na besedi alarm in ne na kakšni amatersko sestavljeni zadevi....naprava, katero vklopi piš vetra ali dež nikakor ne moreš imenovati alarm....
maggio Objavljeno Maj 19, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 19, 2008 človek je lepo vprašal, zakaj ne investiraš v glasen ALARM........poudarek je na besedi alarm in ne na kakšni amatersko sestavljeni zadevi....naprava, katero vklopi piš vetra ali dež nikakor ne moreš imenovati alarm.... tisti večer je pa prav hudo pihalo na našem koncu in če je takrat cerada čez, veter kar lepo preruka motor, zato sem alarm izključil. Ne razumem, Kaj ti bo alarm če se lahko potem vsakdo jaha po motorju, in alarm ne tuli?????????????? drugače pa imam od takrat naprej alarm vedno vklopljen.
kachunter Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Ce mene vprasas, mojga motorja se ne upa nihce niti dotaknit. Mam varnostnika. DVA! ...ti se kr zanašaj na psa, samo ena dobra kranjska klobasa pa bo vse zmenjeno in dogovorjeno...
XTR Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 ...ti se kr zanašaj na psa, samo ena dobra kranjska klobasa pa bo vse zmenjeno in dogovorjeno... Če ni ravno kakšen "čistokrvni vaški potepuh" ti pa še njega zraven ukradejo.
Kor13 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 ...( priletel zelo živčen ven iz bajte z 30cm nožem... ) še najbl kej tacga zaleže... teh zihr nau več! sam morš met pa tok sreče, da jih res dobiš na kraju. pa če se ti že ne spuli do konca k jih zagledaš (men bi se sicer zihr), se pa še mau nardiš odpulenga... :blink: noben več ne bo šel sreče probavat... :grrr
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 220V okrog motorja naplet pa bo,bo sam enkrat probu...
phoebus Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 cvičkar- ja, in ga boš šel enkrat pijan v izlivu čustev pobožat pa bo tebe usekalo :)
Dr_Jakob Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 ...ti se kr zanašaj na psa, samo ena dobra kranjska klobasa pa bo vse zmenjeno in dogovorjeno... Če ni ravno kakšen "čistokrvni vaški potepuh" ti pa še njega zraven ukradejo. U jebenti. Je zadnc en mulc bil neki pameten in je to v praksi probal. Hehe. Se zdej ga vidim kako je z velikimi ocmi obstal pred dvema mrcinama in klical na pomoc. Ne padeta na te finte. Ko je treba strazit, strazita.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se