AREA Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Pa ne vem kak naj dam naslov tej temi, skratka...se na tem forumu mogoče nahaja kdo, ki je iz MB ali okolice in ima jutri popoldan kaj časa, da bi se dobili na kakem drinku in med drugim pregledali moj novi (rabljeni) motor, preden ga plačam? Sam namreč nimam nevem kolko izkušenj in ne bi rad spregledal kake morda pomembne stvari, ki bi me potem drago stala. Lahko se javi tud kaka punca :roll: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 Škoda ker si iz MB :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2002 A drugač bi pa bla z mano? :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 s´najdu al´ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2002 Našo kaj? Ma ne..očitno v MB ni nobenga takega :roll: :wink: Bom mogo pač na AMZS zapelat.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 1, 2002 Deli Objavljeno September 1, 2002 kak ni?! ......ike,ghost,furioso et altera .......ki ste? area,poslji jim PM....... :idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 1, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 1, 2002 Ice hehe...ma saj nas ni menda samo 5 iz MB? Očitno bom res mogo hodit v LJ na srečanja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno September 2, 2002 Deli Objavljeno September 2, 2002 No ja mogoče že malo pozno, ampak za pijačo zmerom. Neki ekspert glih nisem, samo mislim da velja pravilo, da več oči več vidi! Ah ja sm iz MB! lp, Ico Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno September 2, 2002 Deli Objavljeno September 2, 2002 AREA ... kupi zdaj ,popravljaj pol :D :D Ja prid v LJ ! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2002 DANES OB 19.00 GA DOBIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Torej, kaj si kupil ?? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2002 Pegaso 650 8) :D Kaj maš pa ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Pegaso 650 8) :D Kaj maš pa ti? Jaz imam pa samo 600 kubičnega SRŠENA :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno September 3, 2002 Avtor Deli Objavljeno September 3, 2002 Ico, če slučajno to bereš, jaz mam zdaj motor, zdaj sem nardil prvih 100km, če maš čas pa voljo se lahko kje zmenima. Pa tud drugi ste vabljeni :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ico Objavljeno September 3, 2002 Deli Objavljeno September 3, 2002 Ico, če slučajno to bereš, jaz mam zdaj motor, zdaj sem nardil prvih 100km, če maš čas pa voljo se lahko kje zmenima. Pa tud drugi ste vabljeni :wink: Volja je, časa bolj malo, ampak se bova že zmenila za kako furo, če ne pa vsaj za pijačo. 8) :lol: Pošlji mail ali pa PM, da dorečeva kdaj kje in kako. lp, Ico P.S. : Po pameti, vsaj dokler se ga ne navadiš !! :!: (tak so vsaj meni rekli :? ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se