Razer Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 Pozdravljeni! Evo tukej lahko date kkšne linke videov ali slik iz vašega maturantskega plesa ,pokomentirate,obudite sšomine itd.itd Bom jaz kar začel z našim :D Potekal je v Strahinju(blizu Nakla) Predstavitveni filemček: Jaz sem le kdo pa drug kot tisti na motorju ;) Še ples za gledalce in seveda za najboljšega razrednika na svetu Alojza Cuznarja :worship: Muska no comment ... Ostalo pa ko dobim ,če dobim pa še zravn dodam;) L.P ! Sandi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 19, 2008 Deli Objavljeno Maj 19, 2008 boooooooooooooooring :yawn: :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Adi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 http://anze-som.freeweb.si/Predstavitev/ še naš predstavitveni filmček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2008 http://anze-som.freeweb.si/Predstavitev/ še naš predstavitveni filmček Nor filmčk:D Če se ne motm hodš u Kranj u šolo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Nor filmčk:D Če se ne motm hodš u Kranj u šolo? da, tšc kranj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) http://anze-som.freeweb.si/Predstavitev/ še naš predstavitveni filmček Kje so pa pičke....pardon dekleta? :yawn: Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil Frips Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Kje so pa pičke....pardon dekleta? :yawn: ni jih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 (popravljeno) http://anze-som.freeweb.si/Predstavitev/ še naš predstavitveni filmček haha k retardiranci črke na roke natikate :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: reč da je to zajebancija, če ne si bom še kj mislu :D Popravljeno Maj 20, 2008. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 še naš predstavitveni filmček Ne bi bil rad malenkosten, ampak švedsko ime za luko Turku je Abo, ne pa 4GB. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Kje so pa pičke....pardon dekleta? :yawn: V depresiji so... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Pozdravljeni!Evo tukej lahko date kkšne linke videov ali slik iz vašega maturantskega plesa ,pokomentirate,obudite sšomine itd.itd Bom jaz kar začel z našim :D Potekal je v Strahinju(blizu Nakla) Predstavitveni filemček: Jaz sem le kdo pa drug kot tisti na motorju ;) Še ples za gledalce in seveda za najboljšega razrednika na svetu Alojza Cuznarja :worship: Muska no comment ... Ostalo pa ko dobim ,če dobim pa še zravn dodam;) L.P ! Sandi Cool filmček !!! Bom probu jest še našega kje poiskat ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Ko je moja generacija imela maturantski ples, žal še niso izdelovali fotoaparatov, kaj šele kamer. Drugače bi tudi jaz kaj prilepil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Cool filmček !!! Bom probu jest še našega kje poiskat ! Joj......nikar........bomo spet depresivni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Geiger Sturzflug Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Ko je moja generacija imela maturantski ples, žal še niso izdelovali fotoaparatov, kaj šele kamer. Drugače bi tudi jaz kaj prilepil. Ne bo držalo. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 Ne bo držalo. :naughty: Otrok, malo spoštovanja do starejših prosim! :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 http://anze-som.freeweb.si/Predstavitev/ še naš predstavitveni filmček haha iskra, sam ta tomanca pa ni čist taprava :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 http://anze-som.freeweb.si/Predstavitev/ še naš predstavitveni filmček :lol1: :lol1: :lol1: k taki fizki bi pa še jz rada hodila :lol1: :OK: :D sm prepoznala par akterjev :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 nej vam bo no :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 20, 2008 Deli Objavljeno Maj 20, 2008 http://anze-som.freeweb.si/Predstavitev/ še naš predstavitveni filmček hehe, dober filmček :worship: a slučajno veš ker komad je to čist na začetku filmčka, pa potem tisti ko ste v učilnici za sproščanje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 hehe, dober filmček :worship: a slučajno veš ker komad je to čist na začetku filmčka, pa potem tisti ko ste v učilnici za sproščanje :hmm: točno nevem, ker nism jst monitru filma skup, prvi komad je en od rammstein, drug je pa Bloodhound Gang - Along Comes Mary Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Maj 21, 2008 Deli Objavljeno Maj 21, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: k taki fizki bi pa še jz rada hodila :lol1: :OK: :Dsm prepoznala par akterjev :whistle: :whistle: k taki bi jst tud ja... sam kaj ko je blo to sam takrat tko k se je snemal.... drgač pa kar dost zajebana foksa, sam nam jo je uspel naštimat d nardi to kar je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Razer Objavljeno Maj 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Maj 22, 2008 k taki bi jst tud ja... sam kaj ko je blo to sam takrat tko k se je snemal.... drgač pa kar dost zajebana foksa, sam nam jo je uspel naštimat d nardi to kar je :D Ja bi bla fajna taka fizka ja lol ma sj je že to dost da zajebanga prfoksa u neki prepričaš :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se