dadovejzo Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 Dober dan! Motor mi noce vzgati! danes sem se vozil po dezju z motorjem in je kar na enkrat crknil......po tem vec ni hotil vzgat.....zamenjal sem svecko in probl vzgati, vzgal je ampak je zacel nekaj "pokati" in se je po tem ugasnil......ce kdo ve kaj bi bilo naj mi prosim pove? Lp Dado
fbevc93 Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 mogoče ti je voda prišla v fergazer :unsure:
dadovejzo Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 aja pa se jst kt usak utrok sm mal po zadni furu, pa mi je tm na stevcu kazal kao da ni olja za mesanco.....mogoce je to kej narobe:D pa to sm se jst vozu tm prblizn 10 min!
pinktomos Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 ne ni ne samo stikalo se je ukloplo ker zgleda da ima ocpreda :headbang:
pinktomos Objavljeno Maj 20, 2008 Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 poberi dol svečko pa not uli s majho ceuko al enekcijo malo cencine pa zašraufaj pa užgi oz. poglej če imaš tisti gumb za ga sklopit uklopljen
dadovejzo Objavljeno Maj 20, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2008 poberi dol svečko pa not uli s majho ceuko al enekcijo malo cencine pa zašraufaj pa užgi oz. poglej če imaš tisti gumb za ga sklopit uklopljen ma use je tko k more bit.......pa sej zdej je motor ze pr majstru, par his stran od mene tko da ce nau on znu bom pa jst ustvarju mal duma...........me pa se zanima kako dobiti vn iz avsuha blokado? ......al to morm nov avspuh kupt??? ker pase na ta motor ce kso ve????
-baSe- Objavljeno Maj 22, 2008 Opozori Objavljeno Maj 22, 2008 ma use je tko k more bit.......pa sej zdej je motor ze pr majstru, par his stran od mene tko da ce nau on znu bom pa jst ustvarju mal duma...........me pa se zanima kako dobiti vn iz avsuha blokado? ......al to morm nov avspuh kupt??? ker pase na ta motor ce kso ve???? Nou auspuh je najbols to ti je MF cobra ali MF bullet pozanimaj se na netu. Lahko uzames krivino od 45vrjante pa odrezs pa tvojo pa uno na tvojo zavaris sam je bv bols nov kr mas se resonanco.
dadovejzo Objavljeno Maj 23, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 Nou auspuh je najbols to ti je MF cobra ali MF bullet pozanimaj se na netu. Lahko uzames krivino od 45vrjante pa odrezs pa tvojo pa uno na tvojo zavaris sam je bv bols nov kr mas se resonanco. ja sam ce sam zamenjas krivino se skor nevid ta je drug auspu (zrd policeje) ce das pa mf-ja gor se pa vid da ni original :evilgrin:
-baSe- Objavljeno Maj 23, 2008 Opozori Objavljeno Maj 23, 2008 ja sam ce sam zamenjas krivino se skor nevid ta je drug auspu (zrd policeje) ce das pa mf-ja gor se pa vid da ni original :evilgrin: Ja sam mas pa dost dela pa rabs kr neki znanja o varjenju
dadovejzo Objavljeno Maj 24, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2008 Ja sam mas pa dost dela pa rabs kr neki znanja o varjenju ma za to nima veze to bo ze moj fotr naredu :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se