tati Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Sej toooooooooo ej ti mona, da nauš vseh borovničk spil do takrat ko jaz pridem, lani so te že pokopale in si že spal takrat ko sem jaz prišla :krneki: :winkiss: :whistle:
GorazdH Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ma tati lahko pride v moj šotor kadar če :whistle: ona je pa res tak fejst punca sicer pa rabim masažo za stopala, vidim, da nekaterim pogled ne nese dlje pod pas kot do njihovega tamalega...verjetno samo nogavice menjate namesto da bi noge tudi umili :closedeyes:
Zdrawc Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 :grrr :grrr :grrr :grrr moram biti pridna, ker moram potem še na Maraton Franji nuditi prvo pomoč, A misliš, da jih bo tak metalo, da bodo rabli prwo pomoč ......... Če greš na Franjo, a to pomeni, da greš kmalu..................in posledično bomo lahko ostali spali :evilgrin: anje !?
ZEKKO Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ej ti mona, da nauš vseh borovničk spil do takrat ko jaz pridem, lani so te že pokopale in si že spal takrat ko sem jaz prišla :krneki: :winkiss: :whistle: Lan pa navem če sm spiv 3 štamparle borovničuca. Spat sm pa šov ob ene 2eh ponoč ker nism nč spav iz petka na soboto. Ekat je pa treba mal pospat al kek :naughty: Sam toj rogovilene sm pa tud zgleda prespav :naughty: :naughty:
tati Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 ma tati lahko pride v moj šotor kadar če :whistle: ona je pa res tak fejst punca TI SI RES EN NAJBOLJŠIH VIPAVCEV, pa še fejs za pogledati :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship:
tati Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 A misliš, da jih bo tak metalo, da bodo rabli prwo pomoč ......... Če greš na Franjo, a to pomeni, da greš kmalu..................in posledično bomo lahko ostali spali :evilgrin: anje !? no jaz upam, da bom lahko mal dremala zraven, ker saj veš, tam ko sem jaz je klanc navzgor tako,da ne bojo padali..... :krneki: :krneki: :krneki:
tati Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 Lan pa navem če sm spiv 3 štamparle borovničuca. Spat sm pa šov ob ene 2eh ponoč ker nism nč spav iz petka na soboto.Ekat je pa treba mal pospat al kek :naughty: Sam toj rogovilene sm pa tud zgleda prespav :naughty: :naughty: aja, upam, da letos ne popiješ vsega, da bo še zame mau ustal........... :winkiss: :winkiss: :whistle: :whistle:
pirrulz Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 no jaz upam, da bom lahko mal dremala zraven, ker saj veš, tam ko sem jaz je klanc navzgor tako,da ne bojo padali..... :krneki: :krneki: :krneki: bodo, bodo padali, tati ... vkup bodo padali :)
ZEKKO Objavljeno Maj 31, 2008 Opozori Objavljeno Maj 31, 2008 aja, upam, da letos ne popiješ vsega, da bo še zame mau ustal........... :winkiss: :winkiss: :whistle: :whistle: Sej kokr ti rabš bo hit dost ustal :whistle:
volk Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Hm...Ne vem če bi :D :whistle: Ti kar daj. Sem slišal, da te bosta z ženo z veseljem predstavila hčerki kot primerek tipa, ki se jih mora v življenju vedno izogibat.
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 o jebemti :unsure: Eh pol me pa ne bo gor :D :whistle:
polansk Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 o jebemti :unsure: Eh pol me pa ne bo gor :D :whistle: ejga zakj te nibl v novigrad na pirate k si reku?? pa res ga je bl ql;)
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Sm ga u Cele mahnu k so vsi rekl da bojo gor...Klinc,ej a tvoja johanca je bla dol? :D :D
ZEKKO Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Da se ga navte usi že prej tok nažiral da bote pristal na kšn dializi :evilgrin: mal pršparite jetrca za nš zbor :lol:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 1, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 cvičkar to pa vpraš BIG_YELLOVa za johanco, ti jih bo dau enih par poučnih fotr njen, pa ti bo povedu kam jo je spustu;) :whistle:
cof Objavljeno Junij 1, 2008 Opozori Objavljeno Junij 1, 2008 Divja Svinja hvala za kofe pa pijano nevesto. Je blo tok dobr da še pridem :worship: :naughty:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Divja Svinja hvala za kofe pa pijano nevesto. Je blo tok dobr da še pridem :worship: :naughty: Zakwa se pa to men zahvaljuješ? A sem ti to kdaj dal al kaj?? :hmm:
tati Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 bodo, bodo padali, tati ... vkup bodo padali :) ne kliči hudiča...bomo padali, samo na prizorišču MK Sairah :whistle: :winkiss: :winkiss: Sej kokr ti rabš bo hit dost ustal :whistle: ja, ja ................. :winkiss: :whistle: :whistle: :whistle:
johanca Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 da kuj razpucamo : dokler ne bom mela stempla na rit nism od nobenga :P bom kr lepo sama svoja O:-) :naughty:
Irencko Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 učjer sm bla na prizorišču, že ful folka... :lol1: ma so bl mal drgačni kojni... taživi :lol1: konske dirke... hehe... na zboru se pa tk vidmo :P
RHonda Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Jest ti kr verjamem... :grim MA jest bom kr z ALFO pršu, me je strah zaribanja motorja in kraje čelada :P :xx:
gerholdd Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 po moje te je strah, da bi ti motor v blatu obtical :)
DivjaSvinja Objavljeno Junij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Evo v okviru motozbora je za vse tiste ko radi kaj v objektiv ujamete razpisan natečaj s fullll dobrimi nagradami.
DivjaSvinja Objavljeno Junij 2, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Evo v okviru motozbora je za vse tiste ko radi kaj v objektiv ujamete razpisan natečaj s fullll dobrimi nagradami. No pozabu sem vam dat link da vidte kakšne so nagrade. So kr super no, poglejte si sami! http://www.mixi.tv/news.php?id=471
ZEKKO Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Še mal pa bomo mel ženitvene ponudbe :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se